Vadim, către Ghişe: Dacă te obrăzniceşti, vin acolo şi îţi dau şi două palme VIDEO

Protestul lui Ioan Ghişe a încins spiritele în cadrul unei emisiuni România TV. Ghişe susţine că a fost evacuat de către şapte SPP-işti, deşi intenţiona doar să arate un tricou, pe când europarlamentarul PRM C.V. Tudor a spus că Ghişe este un monoman, cu idei fixe şi şi-a exprimat disponibilitatea de a-i cârpi palme fostului său coleg din Senat.
Romania TV
29 nov. 2012, 19:00
Vadim, către Ghişe: Dacă te obrăzniceşti, vin acolo şi îţi dau şi două palme VIDEO

Ghişe a spus că purtătorul de cuvânt al preşedintelui Băsescu, Bogdan Oprea, a minţit în relatarea sa privind protestul său de la Cotroceni, deoarece el nu a intenţionat să creeze scandal. „Eu m-am dus în ţinută de gală şi intenţionam să arăt tricoul, fără să zic nimic”, a spus Ghişe în studioul România TV.În momentul când şi-a dat jos cravata, a fost înconjurat de 4 angajaţi ai SPP, cărora li s-au alăturat alţi trei. „M-au filmat până când am ieşit din curtea palatului”, a relatat libralul

Senatorul PNL a admis că gestul său a fost premeditat, dar nu a spus nimic nimănui. Ghişe şi-a arătat tricoul inscriţionat faţă-verso – „Poporul a decis, Băsescu e demis!” şi „Poporul este suveran” – şi apoi şi-a reluat teoria sa mai veche potrivit căreia reîntoarcerea la Cotroceni a preşedintelui Băsescu după referendum este ilegală. Teza lui Ghişe l-a exasperat pe liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader care a răbufnit. „Da’ termină, dom’le, odată!”.

Al doilea conflict l-a opus pe Ghişe lui Bogdan Oprea. „Este o formă de necivilizaţie la o asemenea reuniune, cu diplomaţi, cu prelaţi, ca cineva să înceapă să se dezbrace la o reuniune cu 1000 de oameni”, a spus Oprea. Acesta a precizat că nu ştie dacă SPP l-a supravegheat special pe Ghişe, ţinând seama de antecedentele acestuia ca protestatar în faţa palatului Cotroceni.

Seara lui Ghişe s-a încheiat cu un duel verbal violent cu europarlamentarul PRM, Corneliu Vadim Tudor, care a intervenit pe telefon. „El suferă de monomanie, are idei fixe şi o ţine pe a lui. Îi spun cu simpatia pe care i-o port, că am fost colegi, că este pe un drum greşit”, a afirmat europarlamentarul adăugând că Ghişe a venit la recepţie îmbrăcat ca un „împingător de vagoane”. Când Ghişe a încercat să protesteze faţă de formularea „colorată” a lui C.V. Tudor, acesta din urmă s-a inflamat şi mai tare: „Eşti un pui de găină în faţa mea (…) Dacă te obrăzniceşti, vin acolo şi îţi cârpesc şi două palme”, i-a spus Vadim care l-a gratulat apoi pe fostul său coleg de Senat, pe care îl simpatizează altminteri, cu apelativele „psihopat” şi „derbedeu”.

Ofuscat, Ghişe a părăsit emisiunea. „Cu onoare mă duc să împing vagoanele că şi cel care împinge vagoanele este cetăţean român”, a mai spus Ghişe.

Senatorul Ioan Ghişe a fost scos de către angajaţii SPP de la recepţia organizată la Palatul Cotroceni, după ce a venit îmbrăcat într-un tricou imprimat cu un mesaj antiprezidenţial.

Senatorul PNL Ioan Ghişe a declarat că a fost scos, joi seară, de la recepţia de la Palatul Cotroceni de Ziua Naţională, înainte de finalul evenimentului de ofiţeri SPP.

„Când am dus mâna la gât să-mi scot cravata, pentru că intenţionam să-mi scot cămaşa să arăt tricoul pe care scrie «Poporul a decis, Băsescu e demis», m-au imobilizat de braţe doi ofiţeri SPP, altul m-a împins din spate şi în zece secunde m-au scos afară, prin mulţime”, a spus Ghişe pentru Mediafax.

Senatorul PNL era singurul reprezentant al puterii care a dat curs invitaţiei de la Cotroceni.

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop bani Camelia Pătrășcanu. Zodiile care își vor umple buzunarele în luna august!
Capital.ro
Ungurii iau banii românilor. Au acordul BNR. Mutare istorică în 2024: A venit vremea
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Premierul Marcel Ciolacu are grijă de „emoțiile” românilor când vine vorba de prețurile asigurărilor RCA
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Copiii dispăruți la Constanța au fost găsiți! În ce stare se află și care e motivul pentru care au plecat de acasă: „Acum sunt în siguranță”
Capital.ro
Șoferii cu mașini pe motorină vor fi taxați în plus. Anunț oficial în România chiar azi, 28 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Marcel Ciolacu ia apărarea premierului ungar Viktor Orban după discursul de la Băile Tușnad
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!