Văduva lui Corneliu Vadim Tudor rupe tăcerea! Adevărul despre moartea Tribunului a ieșit la iveală. ”Își dorea foarte mult să se odihnească”

Corneliu Vadim Tudor a fost unul dintre cei mai iubiți și apreciați politicieni ai României Postdecembriste. Deși au trecut aproximativ nouă ani de la moartea sa, românii încă mai vorbesc cu admirație de cel care a fost Tribunul.
Filip Stan
10 mart. 2024, 17:17
Văduva lui Corneliu Vadim Tudor rupe tăcerea! Adevărul despre moartea Tribunului a ieșit la iveală. ”Își dorea foarte mult să se odihnească”
Văduva lui Vadim Tudor rupe tăcerea!

Văduva lui Corneliu Vadim Tudor rupe tăcerea! Recent, Doina Vadim, văduva lui Corneliu Vadim Tudor a făcut o serie de dezvăluiri dramatice despre ultimele clipe din viața soțului său, dar și cum a părăsit această lume.

Citește și Văduva lui Corneliu Vadim Tudor susține că soțul ei îi trimite mesaje din lumea de dincolo: ” Am găsit un porumbel alb în cadă”. Atac devastator la adresa lui Gigi Becali

Văduva lui Corneliu Vadim Tudor rupe tăcerea!

„De la recepție s-a dus la partid și m-au sunat cei de la partid și mi-au spus că este cam  livid la față, cam verde, pământiu. A venit acasă, a mâncat, s-a apucat de scris, a pierdut toată noapte cu cărțile și luni de dimineață, când să se culce, m-a strigat și mi-a spus că nu mai are aer. El mai avusese cu doi ani în urmă un edem pulmonar, și tot așa s-a manifestat. M-am îmbrăcat repede, și eu și Lidia. Mașina era la poartă, cu bodyguarzi. El singur a chemat salvarea. Până să vină salvarea l-am îmbrăcat și am coborât cu el să mergem în mașină. El s-a oprit în dreptul ușii și el a zis: „Doamne, Iisuse, mamă, astăzi este ultima mea zi, vin la tine!” și-a desfăcut brațele larg și eu i-am zis să coboare scările repede, să se urce în mașină.L-am urcat în mașină, l-am dus la spital și în camera de resuscitare erau zeci de doctori pe el. ultima imagine a fost când am văzut asistenta cu aparatul de resuscitare. A intrat acolo, l-au sculat în picioare, eu eram pe scaun, în dreptul ușii. L-au dezbrăcat și nu mai aveau ce să facă. L-au resuscitat de 22 de ori. S-a consumat toată rezerva de adrenalină pentru el. Inima era fărâmițată.L-au conectat la zeci de aparate. Tensiunea era 2 ”, a declarat Doina Vadim Tudor, în cadrul podcastului  „Povești de film”.

Chiar dacă au trecut aproape nouă ani de la moartea Tribunului, văduva sa este încontinuare devastată de durere și de fiecare dată când povestește ultimele clipe din viața soțului său are lacrimi în ochi.

Doina Vadim a mărturisit că soțul său era extrem de obosit și că adesea spunea că își dorește să se odihnească. Mai mult, aceasta a afirmat că atunci când Corneliu vadim Tudor se pregătea să plece de pe acest pământ ea și fiica ei au stat lângă Tribun până când inima sa a încetat să mai bată.

„Mi-am luat la revedere. I-am spus că a venit în sfârșit ziua pe care el și-a dorit-o. Își dorea foarte mult să se odihnească. Era tot timpul obosit. Se plângea de oboseală tot timpul. L-am întrebat pe noi cui ne lasă.Am rămas singure, nu avem pe nimeni. I-am spus că dacă asta e dorința lui, să se ducă liniștit. L-am pupat pe mână, pe picioare, până a zis domnul doctor că inima s-a oprit de tot, nu mai are tensiune și nici puls. Așa a plecat, cu mine și cu Lidia alături, până în ultima clipă. Când m-am întors acasă de la spital, mă gândeam ce să fac, încotro să o iau. El a fost viața și sufletul meu, marea mea dragoste. Noi ne-am înțeles foarte bine. În ciuda faptului că el era un om recalcitrant, a fost un soț foarte bun”, a mai spusn Doina Vadim Tudor.

Citește și A murit fratele lui Vadim Tudor. Marcu Tudor a încetat din viață la vârsta de 84 de ani

Spynews
”Mai rămâneam împreună”. Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, despre relația cu Claudia Florescu
Bzi.ro
Teo Trandafir îl distruge pe Florin Salam! „Regele României a murit!”
Fanatik.ro
Băutura pe care e bine să o bei pe stomacul gol vara. Lidia Fecioru spune că scade glicemia și face minuni pentru organism
Capital.ro
Vin direct la tine acasă. Interdicție pentru toți românii. Este ilegal în România
Playtech.ro
Să nu mai aud de Grecia sau Turcia! Unde pleacă românii în concediu
DailyBusiness
Vestea cea mare! Guvernul oferă noi zile libere plătite
Adevarul
VIDEO Reacția epică a unui britanic atunci când savurează prima dată bucate românești. „Păcat de ea, Românie, că își bat joc alții de ea”
Spynews
E periculos să consumi ouă cu două gălbenușuri, sau ouă cu micuțe cheaguri de sânge? Ce spun specialiștii
Spynews
Un tată și-a aruncat de la etajul cinci cei doi copii de 2 și 5 ani, după ce s-a certat cu soția lui. Gestul cumplit s-a terminat tragic: ”A fost sfâșietor”
Evz.ro
România, chinuită teribil de caniculă. Maximele incredibile la care ajung temperaturile
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet
Cancan.ro
Note LIVE Bacalaureat 2024 | Rezultatele la BAC, publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 8 iulie. Ce temperaturi vom avea în Capitală
Capital.ro
Lege pentru cei care STAU LA CURTE. Interzis între orele 10:00 și 17:00. NU POȚI să...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Edu.ro Rezultate BAC 2024: La ce oră se afișează notele? Scrie codul tău și află ce medii ai obținut
Măsuri Anunțate de Metrorex pentru Reducerea Impactului Construirii Magistralei 6
MediaFlux
INTERZIS pentru cei care stau la CASĂ! Nou ordin de la UE. Nici România nu scapă
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!