Valentin Sanfira, anunţ după teribilul accident din Italia: „Vom pleca la Londra”

Valentin Sanfira și-a reluat activitățile, după accidentul suferit în Italia. Artistul și soția lui au petrecut de Ziua Națională în Corbeanca, în complexul în care locuiesc, la petrecerea dată de omul de afaceri Cristian Țânțăreanu.
Filip Stan
06 dec. 2023, 14:28
Valentin Sanfira, anunţ după teribilul accident din Italia:

Valentin Sanfira și-a reluat activitățile, după accidentul suferit în Italia. Artistul și soția lui au petrecut de Ziua Națională în Corbeanca. Cântărețul s-a distrat pe cinste, mai ales că acum poate răsufla în sfârșit ușurat după ce, în vara acestui an, a fost implicat într-un accident.

Valentin Sanfira și soția lui, Codruța Filip au luat parte la petrecerea organizată de Cristian Țânțăreanu, de Ziua României. Artistul și soția lui locuiesc în Corbeanca, în complexul de vile ridicat de celebrul milionar, care, spune solistul, dă petreceri de pomină, de fiecare dată. Artistul ne spunea că este fericit că pleacă la Londra, să cânte pentru românii de acolo. De 1 Decembrie, cântărețul ne-a mărturisit că nu a mai cântat la Londra de dinainte de pandemie.

„Am zis să vin și eu lejer azi și mi-am pus tricolorul în piept, cu care mă mândresc, că îl am de la ambasadorul din Viena de acum câțiva ani, când am cântat acolo. Petrecem cu mâncare bună, cu ciolanul și cu fasolea, care nu poate lipsi de pe masa românilor. La domnul Țânțăreanu ne simțim bine de fiecare dată”,a  anunţat valentin Sanfira.

Cristian Țânțăreanu, petrecere pe cinste de 1 Decembrie. A chemat lăutari, a luat preparate tradiționale și a petrecut cu prietenii : „Sunt mândru că sunt român și iubesc România. Muzică, lăutari și mâncare bună”

Ce planuri are Valentin Sanfira de Sărbători

„Mai stăm puțin și plecăm. În seara aceasta o să cântăm la un eveniment privat, mâine plecăm în Londra să le cântăm românilor de acolo. Mă bucur tare mult, că nu am mai fost în Londra de dinainte de pandemie. Este o comunitate foarte mare de români acolo. Dacă românii noștri nu ajung acasă de 1 Decembrie sau la alte sărbători, mergem noi și le cântăm cântecele noastre românești. Pentru că trebuie să o spun și să recunosc că, de multe ori, românii plecați dincolo de hotare simt mai tare această perioadă și sunt mai români decât noi. Simt dorul de casă mai tare și mă bucur că Dumnezeu a vrut să am harul ăsta și să merg să le cânt peste tot.

O să cânt de data aceasta și de Crăciun, pentru că am un prieten la care nu ajung de Revelion și trebuie să merg atunci de sărbătoarea Nașterii Domnului. Dar familia e alături de noi, vecinii, socrii, frații, prietenii trec pe la noi. Iar de Revelion, și eu, și Codruța, avem vreo patru-cinci locații în care alergăm să cântăm. Și pe data de 1 ianuarie, la fel. Mulțumim lui Dumnezeu că sunem lângă românii noștri care ne iubesc și care ne apreciază”, a spus Valentin Sanfira.

Valentin Sanfira a mers în cârje, după accidentul din vară

Interpretul de muzică populară Valentin Sanfira a trecut printr-un accident teribil, în vacanța petrecută în Italia, în vară. Un șofer de dubă i-a tăiat calea, când el se deplasa pe un drum cu prioritate. Când a căzut pe asfalt, acesta putea să moară, dacă nu ar fi avut cască. În acel moment i s-a frânt femurul. Deși medicii i-au spus că va merge mai bine abia prin noiembrie, artistul s-a recuperat mai repede.

Valentin Sanfira și Codruța Filip, anunțul făcut la un an de la căsătorie: „În momentul în care ai o neliniște sufletească, nici lucrurile nu îţi ies aşa cum trebuie”

‘Am avut o mare cumpănă, mare… Puteam să mor, dar Dumnezeu m-a păzit. Am stat în spital timp de patru zile, iar medicii nu au vrut să mă opereze. În final, am suferit o intervenție la picior. Acum sunt mult mai bine. Dumnezeu face minuni’, a declarat artistul Valentin Sanfira, pentru viva.ro.

La jumătatea lunii august, Valentin Samfira își lua fanii prin surprindere cu un anunț îngrijorător… Asta cu atât mai mult cu cât postase și o fotografie în care se afla pe patul de spital. Aflat în vacanță în Italia, interpretul a fost victima unui accident nefericit, în urma căruia a fost operat la picior.

„Dragii mei, vă las această postare din respect și prețuire, dar mai ales pentru a nu fi dezinformați cu privire la starea mea de sănătate. Săptămâna trecută am avut un accident aici, în Italia. În decursul acestor zile, am fost internat în spital. Din păcate, a fost nevoie de o operație la picior, însă, slavă Domnului, totul a decurs cum trebuie și starea mea de sănătate este bună.

După ce voi ajunge acasă, va urma o perioadă de recuperare, astfel încât nu voi putea fi prezent la evenimentele și spectacolele viitoare. Am fost norocos să am parte de medici foarte buni și competenți. Le mulțumesc pentru tot! Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru toată grija pe care mi-ați purtat-o și promit să îmi revin cât mai repede pentru a mă putea întâlni cu publicul meu frumos. Multă sănătate tuturor! Este cea mai de preț!, a scris cântărețul la postarea pe care a făcut-o atunci pe Facebook.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Doi români ajunși la all-inclusive în Turcia au avut parte de o experiență neașteptată. „Nu mi-am imaginat că vom primi așa ceva”. Cât au plătit pentru patru zile
Capital.ro
Devine obligatoriu în țară. Ordin semnat și parafat azi, 29 iulie: O nouă etapă pentru drepturile românilor
Playtech.ro
De ce este ziua de 29 iulie foarte importantă pentru români. Are legătură directă cu „Deșteaptă-te, române!”
DailyBusiness
Se dau bani GRATIS pentru români! Cardurile vor fi încărcate în august
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Vremea se schimbă brusc. Vești de ultimă oră de la ANM
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Criminalul din Brăila nu se mai poate STĂPÂNI! Anchetatorii sunt șocați de comportamentul lui. Ce face ori de câte ori aude numele victimei, dezvăluiri
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Care sunt simptomele infectării cu virusul West Nile. La ce trebuie să fim atenți și când trebuie să mergem la medic
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Coliziune fatală între tren și camion Kamaz în Rusia: doi morți și până la 100 de răniți
MediaFlux
ROMÂNII primesc 1.281 de LEI de la STAT. DREPT GARANTAT pentru PENSIONARI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!