Valentin şi Zoia nu ar fi fost copiii lui Nicolae Ceauşescu, ci adoptaţi. Dezvăluirea care cutremură istoria

Valentin şi Zoia nu au fost copiii lui Nicolae Ceauşescu. Ion Gheorghe Maurer susţine că au fost adoptaţi.
Iulian Tudor
02 nov. 2019, 11:14
Valentin şi Zoia nu ar fi fost copiii lui Nicolae Ceauşescu, ci adoptaţi. Dezvăluirea care cutremură istoria

Dezvăluirile au fost făcute de fostul demnitar comunist Ion Gheorghe Maurer și au fost publicate în cartea istoricului Lavinia Betea „Maurer și lumea de ieri-Mărturii despre stalinizarea României”.

Ion Gheorghe Maurer a fost prim ministru al României în perioada 1961 -1974 și președinte al Prezidiului Marii Adunări Naționale a Republicii Populare Române.

Citeşte şi Nicolae Ceauşescu l-a întrebat pe Arsenie Boca: „Popo, când am să mor?”. Ce i-a răspuns Sfântul părinte

În perioada cât a fost prim-ministru – de cinci ori – a înlesnit relațiile economice şi legăturile politice cu ţări occidentale, considerate inamice de Moscova.

Ion Gheorghe Maurer a fost prim ministru al României în perioada 1961 -1974 și președinte al Prezidiului Marii Adunări Naționale a Republicii Populare Române.

Ion Gheorghe Maurer susţine că doar Nicu Ceauşescu este copilul rezultat din căsnicia Elenei cu Nicolae Ceauşescu.

„Elena Ceaușescu, înainte de a se mărita cu el, a trăit nu știu cu câți. A făcut și doi copii – nu știu cu cine- o fată și un băiat. Când Ceaușescu a ieșit, în ʼ44, în lume, ea s-a agățat de el. Și s-a agățat așa de bine că a luat-o de nevastă. Ceaușescu i-a adoptat copiii pe care-i facuse cu alții și i-a mai făcut și el un copil, pe Nicușor. Mai târziu, mi-am dat seama că acestă femeie îl stăpânește în așa măsură pe Ceaușescu, încât, de fapt, ea conduce. El nu face deât ceea ce spune ea. Și că, probabil, ea hotărâse ca el să exercite conducerea sub forma unei stăpâniri dictatoriale”, susţine Ion Gheorghe Maurer în cartea Laviniei Betea.

„I-a adoptat Ceaușescu (n.r. – pe Valentin şi Zoia) atunci când s-a însurat cu ea. Dar nu spuneau, probabil, că nu sunt și-ai lui să nu bârfească țara românească despre ea că n-a luat-o Ceaușescu fecioară”, a precizat Ion Gheorghe Maurer.

„Matale trebuie să știi că, atunci când femeile calcă strâmb, vorbesc mai mult de etică și de morală decât cele cinstite. Nici ea, nici Ceaușescu, nu erau morali, decât în declarații. Dovadă este accidentul de automobil ce mi l-au provocat mai târziu”, a mai spus Ion Gheorghe Maurer.

Nicolae Ceauşescu s-a însurat cu Elena pe 23 decembrie 1947. În actele oficilale, Valentin figurează ca fiind născut pe 17 februarie 1948, în timp ce Zoia a venit pe lume pe 28 februarie 1949.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Vacanța i s-a transformat într-un coșmar. Ce a pățit o româncă într-un hotel din cea mai cunoscută stațiune din Bulgaria. “Se auzeau 2-3 voci. Am așteptat dimineața să pot ieși din cameră”
Capital.ro
Interzis total pentru românii de la bloc. Ordin Raed Arafat. Nu mai faceți asta noaptea
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Mare atenție! Au apărut primele cazuri de West Nile
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Record de conturi șterse. Mulți utilizatori rămân fără Instagram și Facebook
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza: Pe ce dată se întoarce canicula în România
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Amendă de 825 lei dacă nu ai asta în mașină. Legea obligă toți șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Kremlinul îngrijorat de creșterea infracțiunilor violente comise de soldații întorși din Ucraina
MediaFlux
ROMEO de la Insula Iubirii e ÎNDRĂGOSTIT! Bruneta e CELEBRĂ în TOATĂ LUMEA
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!