Valentina Pelinel ar fi pierdut copilul lui Borcea în 2010

Valentina Pelinel se iubeşte cu Cristi Borcea din 2010, atunci când ambii erau căsătoriţi. Dinamovistul cu Mihaela, cea care i-a dăruit trei copii, dar de care s-a separat oficial în 2011, iar manechinul cu politicianul Cristian Boureanu, de care a divorţat în 2014. Puţini ştiu însă faptul că Valentina a mai rămas însărcinată o dată cu Borcea, în urmă cu cinci ani.
Alina Costache
10 ian. 2016, 21:42
Valentina Pelinel ar fi pierdut copilul lui Borcea în 2010

Telenovelă în toată regula în cazul lui Cristi Borcea. Soţii, divorţuri, amante, copii, povestea e presărată cu de toate. Dinamovistul se pregăteşte să devină iar tătic, după ce Valentina Pelinel, amanta lui încă din 2010, a anunţat că a rămas însărcinată. Cu actuala soţie, Alina, Borcea are doi copii – un băiat, Alexandru, în vârstă de trei ani, şi o fetiţă, Gloria, născută în urmă cu cinci luni. 

Cristi Borcea a decis cu cine vrea să rămână. Milionarul a ales între Alina şi Pelinel

Culmea, imediat după botezul fetiţei, fostul acţionar de la Dinamo a găsit de cuviinţă să o anunţe pe Alina că urmează să mai aibă un copil. Cu amanta!

”Alina ştia că Valentina este gravidă pentru că i-a spus Cristi. I-a povestit că ea a făcut trei luni tratamente de fertilizare şi că, în final, a rămas gravidă”, a spus o sursă pentru Click!.

Povestea este însă mult mai dramatică, în special pentru Alina, proaspătă mămică.

”Explicaţiile lui Cristi au fost şocante. El i-a mărturisit actualei soţii că Valentina a mai rămas însărcinată în 2010, dar atunci nu a putut ţine sarcina. Era căsătorită cu Boureanu, dar copilul era al lui Borcea, care acum se simte răspunzător pentru faptul că Valentina a divorţat pentru el, că a pierdut şi copilul şi a avut mari probleme de sănătate de atunci”, a dezvăluit altă sursă, care, practic, a confirmat informaţiile pe care noi le aveam despre relaţia dintre Valentina Pelinel şi Cristi Borcea. 

CITEŞTE ŞI DECIZIE-ŞOC a Valentinei Pelinel în ceea ce priveşte copilul. „Este pregătită să…..”

Cristi Borcea a donat spermă la o clinică de profil din România. Valentina a rămas însărcinată prin fertilizarea in vitro, la fel cum s-a întâmplat și în cazul Mihaelei și al Alinei.

”Nu este nimic întâmplător. Borcea crede că este cel mai sănătos să procedeze așa și de aceea a apelat de fiecare dată la această metodă. Dacă ar fi după el, ar face copii la foc automat. Știu că mai are stocate cel puțin 15-20 de monstre de spermă”, a povestit un apropiat pentru Click!. 

Cert este faptul că dinamovistul, închis de aproape doi ani la Penitenciarul Poarta Albă, are șase copii cu trei femei: cu prima soție, Mihaela, are trei copii, cu Alina, actuala nevastă are doi, și mai are un copil cu avocata Simona Voiculescu, amanta lui timp de nouă ani.

 

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Asociațiile de proprietari nu sunt obligate. Proprietarii de apartamente nu au drept. Legea spune clar
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Femeia care nu-l slăbește pe un celebru politician. Prinși din nou în fapt
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
O turistă și-a luat o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia, dar a fost obligată să plătească și ketchup-ul. Câți lei a dat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Statul va controla banii românilor. Rămâi fără toți banii adunați: Extrem de riscant
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Un mort și șase răniți după ce o mașină a intrat pe terasa unei cafenele din Paris
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'