Valentina Pelinel, mai sinceră ca niciodată. Cum i s-a schimbat, de fapt, viața de când este cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au o relație stabilă, de mulți ani, și sunt mai fericiți ca oricând. Au împreună trei copii superbi și totul în viața lor pare că merge doar în sus.
Filip Stan
03 iun. 2022, 08:41
Valentina Pelinel, mai sinceră ca niciodată. Cum i s-a schimbat, de fapt, viața de când este cu Cristi Borcea

Însă viața nu a fost așa mereu pentru Valentina Pelinel. Muncește de la o vârstă fragedă și a trecut prin tot felul de încercări. Acum, la cei 41 de ani ai săi, se simte o femeie împlinită pe toate planurile.

Valentina Pelinel a povestit, în cadrul unui interviu pentru Viva, cum s-a schimbat viața ei de când a devenit doamna Borcea și cum a aflat că e însărcinată. „Într-adevăr, nimic nu se compară cu acel moment și abia atunci înțelegi cu adevărat rolul femeii lăsat de Dumnezeu pe Pământ, acela de a aduce viață. Mi-am dorit să fiu mamă și am fost binecuvântată cu trei copii minunați”, a spus ea.

Fostul model a povestit și cum a reacționat Cristi Borcea când a aflat că urmează să devină din nou tată.

„Amândoi ne doream și așteptam momentul cu entuziasm. Cristi a fost cel care m-a încurajat și mi-a spus tot timpul că se va întâmpla, să am încredere și răbdare. M-a susținut în fiecare moment. Îmi aduc aminte cum mereu îmi spunea că își dorește o fetiță care să semene cu mine și să aibă ochii lui albaștri. Iată că Dumnezeu ne-a dat două fetițe, câte una pentru fiecare, așa cum ne-am dorit”, a mai spus ea, potrivit Viva.

Citește și Ce face Valentina Pelinel ca să aibă o siluetă de invidiat. Fostul model a dezvăluit ce sacrificii face

Întrebată dacă e greu să fii doamna Borcea, Valentina a explicat: „Mi-am asumat relația cu soțul meu încă din primul moment când ne-am îndrăgostit. Nu este greu să fii doamna Borcea, pentru că nu este o etichetă. Sunt soția unui bărbat minunat, pe care l-am ales ca partener de viață, tatăl copiilor mei și soțul meu. Ceea ce ne leagă este mai puternic decât orice dificultate prin care am trecut, iar fiecare provocare întâlnită în drumul nostru ne-a adus și mai aproape și ne-a consolidat sentimentele pe care le avem unul față de celălalt”.

Relația s-a schimbat considerabil de când au devenit părinți, însă cu toate acestea încearcă să-și găsească timp pentru ei, a mai dezvăluit Valentina.

„Evident că nu la fel de des, însă ne rezervăm timp pentru noi, deoarece consider că este esențial. Relația se schimbă inevitabil când apar copiii, dar în sens bun, și ceea ce pierzi câștigi înzecit la nivel de împlinire personală și relațională. Cel mai important lucru într-o relație este comunicarea și fiecare trebuie să își găsească „vocea de a transmite ceea ce își dorește și are nevoie, acomodând și respectând în același timp și dorințele partenerului. Timpul este mai scurt ca oricând. Dar învăț să-mi fac timp pentru ce contează și să prioritizez lucrurile. Am norocul că sunt o fire foarte organizată și disciplinată și reușesc să-i organizez și pe ceilalți. Ne rezervăm timp de calitate pentru noi, seara la cină și dimineața înainte să înceapă o zi plină”, a continuat ea.

Citește și Valentina Pelinel, OUT din averea lui Borcea. Fostul acţionar de la Dinamo a pus-o să semneze contract prenupţial: „Fiecare pleacă cu ce a venit, simplu”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Patriarhia Română răspunde acuzațiilor privind canonizarea unor clerici cu legături legionare
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'