Valeriu Nicolae, primul mesaj după ce a pierdut alegerile: „Data viitoare o să facem lucrurile mai bine”

Valeriu Nicolae, cunoscut ca omul care a luat la verificat CV-urile politicienilor, a candidat la alegerile parlamentare din 6 decembrie ca independent, pentru funcția de deputat. 
Filip Stan
07 dec. 2020, 13:14
Valeriu Nicolae, primul mesaj după ce a pierdut alegerile:

Valeriu Nicolae, candidat independent la alegerile parlamentare, mai avea nevoie de doar 98 de voturi pentru a reuşi să ocupe un scaun de deputat.

„Sunteți tare, tare drăguți, mulțumesc pentru mesaje. Nu am cum să răspund la toate. Nu știu dacă am reușit sau nu. Cel mai probabil, suntem cam cu 2000 de voturi sub limită. Data viitoare o să facem lucrurile mai bine. O să ne uităm la ce am făcut bine și unde am fost pe arătură peste câteva zile, după ce se mai liniștesc emoțiile.

Avem patru ani să ne pregătim pentru alegerile următoare și sper să găsim oameni mai buni decât mine pe care să-i ajutăm să intre în competiția politică. Azi avem treabă prin Ferentari, săptămâna viitoare ne ducem în satele din Argeș, trebuie să recuperez un pic pe partea mea de consultanță, așa că o să fiu mult mai rar pe FB.

Cel mai probabil, prioritatea mea o să fie să ajut cât pot de mult stihiile de la Casa Bună, ca să facem cât mai mult bine și în alte locuri. Nu am putut să promovez în campanie noul site – aici este. Și avem nevoie de donații – încă toată lumea e voluntară și ne-ar prinde tare bine cel puțin un salariu pentru un meșter ca să începem școala de meseriași.

Noi credem că într-un an, doi vom putea prin trupa de meseriași să ne susținem singuri. Și ne-ar trebui și un like pe pagină dacă tot ați citit până aici. https://asociatiacasabuna.ro/

Mulțumesc!

LE. Suntem cam la 96 de voturi diferență. Sub prag dar mai sunt ceva voturi de numărat”, este mesajul postat de Valeriu Nicolae.

În ziua în care românii au ales viitorul Parlament, candidatul independent Valeriu Nicolae a mers la cărat de mobilă.

Citeşte şi Valeriu Nicolae: Singura logică a declaraţiei lui Barna este că puterea sminteşte. „Chiar nu cred că are cum să fie atât de prostovan”

Cine este Valeriu Nicolae

Valeriu Nicolae este cunoscut ca fiind omul care ia la verificat CV-urile politicienilor. Acesta spune că a început întâmplător, pe când îl urmărea la televizor pe Răzvan Prișcă, parlamentar liberal.  S-a uitat în CV, s-a uitat și în declarația de avere, dar veniturile mici băteau la ochi.

A urmat cel care, în ordine alfabetică, este sub Prișcă pe site-ul Camerei Deputaților – Adrian Prisnel, de la USR.

“Nu exista USR-ist… La 28 din 42 la care m-am uitat, valoarea netă a câștigurilor era sub 20.000 de euro. Ce caută oamenii ăștia aici? m-am întrebat.”

Curiozitatea l-a împins să continue și, astfel, a descoperit tot soiul de situații, care mai de care mai suspecte. Deși în articolele sale nu apar și răspunsurile celor vizați, el spune că i-a sunat pe toți, fără rezultat. Când deranjul provocat a început să fie tot mai serios, s-a trezit, în toiul nopții, cu telefoane anonime în care era înjurat.

“Pentru mine, a fost la început curiozitate, apoi am avut o ezitare fiindcă începeau să fie presiuni, amenințări. După aia m-am gândit: stai puțin, că sunt într-o situație super privilegiată, nu sunt șantajabil – că, dacă aș fi fost, mi-ar fi scos deja o grămadă de chestii.”, a spus Valeriu Nicolae, potrivit Libertatea.

Primele slujbe ale lui Valeriu Nicolae nu apar în CV-ul său – nimeni nu obișnuiește să menționeze lucrurile care nu au legătura cu pregătirea profesională. În cazul lui, au fost multe și mărunte astfel de joburi pe termen scurt, făcute pentru a mai câștiga un ban.
Citeşte întreaga ştire: Ziua alegerilor cu independentul Valeriu Nicolae: despre „Tigrul alb”, vânătoarea de CV-uri și prima slujbă la săpat șanțuri.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru mai mulți turiști români. Ce au pățit după ce au plătit avans pentru un sejur all inclusive la Mamaia Nord
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Șoșoacă ne aruncă în lumea a treia. Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Dentista din Brăila a avut parte de o moarte extrem de VIOLENTĂ! Detaliile scoase la iveală de autopsie, biata femeie a...
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Vor plăti mai puțin. Decizie pentru cei care alimentează cu motorină. Ordin la Guvern azi, 18 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Cetățean american condamnat în Rusia la 13 ani de închisoare pentru trafic de droguri
MediaFlux
REDUCERI la facturile de ENERGIE ELECTRICĂ
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'