Valeriu Zgonea: Nu există un om pe faţa pământului care să influenţeze un congres PSD

Valeriu Zgonea a declarat, marţi, referindu-se la interceptările în care Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova discutau despre şefia PSD, că  "nu există un om pe faţa pământului care să influenţeze un congres", în afară de candidatul la preşedinţia partidului.
Iulian Tudor
21 oct. 2014, 09:34
Valeriu Zgonea: Nu există un om pe faţa pământului care să influenţeze un congres PSD

Valeriu Zgonea a spus că Viorel Hrebenciuc i-a spus că discuţia referitoare la şefia PSD „nu a ajuns în această zonă”.

„Eu ştiu acest partid de 20 de ani, probabil sunt printre cei mai vechi membri ai acestui partid. Nu există un parlamentar sau un preşedinte de organizaţie judeţeană sau unul dintre cei 60.000 de membri care să poată influenţa şi să pună un preşedinte al PSD. Este o temă de campanie„, a spus Zgonea.

Social-democratul a insistat asupra ideii că un preşedinte de partid nu poate fi pus de cineva anume, explicând că „Nu există un om pe faţa pământului care să influenţeze un congres”. 

„Uitaţi-va bine in ochii mei, ştiu acest partid si particip la campanii de aproape 20 de ani (…) Nu se poate sub nicio formă ca un om într-un partid atât de mare sa poată să influenţeze votul unui Congres. Ştiu foarte bine mecanismul in partid si in afara de poveştile pe care le transmite presa, stiu cum se poate alege un preşedinte şi nimeni nu poate sa convinga cei câtiva mii de delegatii la congres sa voteze ceva. (…) Nu există un om pe faţa pământului care să influenţeze un congres, decat cel ce candideaza pentru funcţia de preşedinte poate convinge prin discurs, prin emoţie, prin ceea ce se întâmplă acolo”, le-a spus Zgonea jurnaliştilor.

VIOREL HREBENCIUC a demisionat din Parlament: Nu mă răzgândesc. Sunt foare tare psihic. Revin în 2016 VIDEO

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a anunţat, marţi, că VIOREL HREBENCIUC şi-a dat demisia din Parlament. Cererea de demisie a fost înregistrată la cabinetul secretarului general al Camerei. Zgonea a precizat că demisia lui Hrebenciuc va fi anunţată în plenul Camerei, urmând să se vacanteze locul de parlamentar. 

Credem că această funcţie pe care a câştigat-o in 2012 nu trebuie sa fie un obstacol pentru domnia sa si pentru justitie. Îsi depune demisia. Conform procedurilor, o sa anunt in plen saptamana viitoare.  Nu mai este nevoie de niciun vot. Ramane dosarul in Parlament pentru Ioan Adam. Viorel Hrebenciuc şi-a depus demisia, are incredere in justitie, vrea sa mearga demn si are incredere in justitie„, a declarat Zgonea.

VIOREL HREBENCIUC este urmărit penal în trei dosare, iar procurorii au cerut încuviinţarea arestării preventive a deputatului PSD, în Dosarul retrocedărilor ilegale. În urma demisiei, nu mai este nevoie ca deputaţii să se pronunţe pe solicitarea DNA de arestare a lui Hrebenciuc. Rămas fără imunitate, social-democratul va putea fi arestat.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Animalul care are dinți de cupru. E o creatură cu aspect înfiorător, cu care nu ai vrea să ai de-a face
Capital.ro
Vladimir Putin a dat ordinul. Decizia finală luată astăzi, pe 18 August
Playtech.ro
Război pe averea lui Alain Delon. Copiii celebrului actor se ceartă pe bani. Cui va rămâne întreaga moștenire
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Zeci de medici români din Franța sar în apărarea doctorițelor de la Sf. Pantelimon acuzate de omor: „Sunt ostracizate și tratate precum criminali de drept comun”
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Cum îți reglezi ceasul biologic, dacă trebuie să te trezești devreme
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar cum se va împărți imperiul de 300.000.000 de euro
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
Ioana, după ce Năstase a prins-o vorbind cu altul: 'Du-te, eşti BĂTRÂN'
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Doliu în lumea cinematografiei! Alain Delon s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
Capital.ro
A murit cel mai iubit actor al tuturor timpurilor. Drum lin, maestre!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar cum se va împărți imperiul de 300.000.000 de euro
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Elveția caută soluții pentru eliminarea muniției aruncate în lacuri
MediaFlux
A VENIT DECIZIA! Cu CÂT CRESC PENSIILE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...