Vali Vijelie, gest impresionant pentru Adrian Enache și fratele Andrei, în America. Pentru că se numără printre maneliștii de top, Vali Vijelie învârte banii cu lopata. Artistul nu duce lipsă de nimic și, chiar dacă nu evidențiază acest lucru, este recunoscut pentru generozitatea sa.
„Turneul din America a fost unul extrem de reușit. Vom pleca din nou, asta facem de câțiva ani. Am avut cântări aproape în fiecare seară. Ne-am făcut timp și pentru cumpărături. Când am ajuns la casă, să plătim, într-un magazin, ne-am trezit că Vali Vijelie a achitat el tot ce ne luasem atât noi, cât și fratele Andrei”, a povestit Adrian Enache, pentru Cancan.ro.
În ceea ce-l privește pe celebrul manelist, acesta a recunoscut fapta pe care a făcut-o. „Bine faci, bine găsești. Dacă pot ajuta un om, o fac cu mare plăcere. Dacă nu pot, rămâne tot prietenul meu. Ajut cu drag atunci când pot. Dar fiecare are problemele lui și greutățile lui”.
Vali Vijelie a fost mereu un tip popular, volubil, care a dat cărțile pe față atât despre viața lui profesională, cât și despre cea privată. Nu s-a sfiit să recunoscă atunci când a greșit, dar a și lăudat, cu toată convingerea, atunci când a considerat că persoana respectivă merită acest lucru.
Recent, a vorbit despre meseriile pe care le au copiii lui, de care este foarte mândru. ”Florin, cel mai mare, chiar lucrează aici, la acest ansamblu rezidențial. El lucrează, este instalator, el răspunde de toate pompele, de tot, băiatul meu. Rafi muncește ca șofer la o companie, în România. Cati este la facultate, o să devină notar. Nuțu învață, o să lucreze în ambasadă. Eu o să scot foarte multe melodii să distrăm oamenii”, a povestit Vali Vijelie.
De altfel, artistul a recunoscut și înainte că are încredere în copiii lui, menționând că ei sunt educați în așa fel încât să aprecieze valoarea banilor, nu să primească totul de-a gata. Mai ales că Vali Vijelie nu uită de unde a plecat. A avut o copilărie săracă, iar în timpul vacanțelor școlare, era nevoit să muncească la o fermă de ambalat fructe din Giurgiu, sau la munca câmpului, pentru a-și asigura rechizitele școlare. (Citește AICI mai multe detalii)