VARA astronomica 2020: Ce aduce NOU solstitiul de vara in functie de zodie

Horoscopul verii astronomice 2020: 21 iunie este ziua solstitiului de vara si ziua in care intram oficial, din punct de vedere astronomic, in sezonul de vara 2020.Din punct de vedere astrologic, ziua solstitiului de vara este ziua in care Soarele intra in zodia Rac.
Romania TV
20 iun. 2020, 05:13
VARA astronomica 2020: Ce aduce NOU solstitiul de vara in functie de zodie

Vara astronomica 2020 are si provocarile ei, insa le poti evita cu gratie daca ramai realist. Vara 2020 te invita sa ramai cu picioarele pe pamant si cu ochii deschisi.

Berbec: Prioritatea verii – DRAGOSTEA

Esti captivat de munca ta, de schimbarile care au avut loc pe plan profesional, de responsabilitatile pe care ti le-ai asumat. Dar ar trebui sa acorzi o atentie deosebita si celor dragi tie. Nu-ti neglija viata emotionala. Comunica mai des cu prietenii tai, cu familia si cu partenerul de cuplu. Dispozitia romantica se va accentua de la sfarsitul lunii august, spre mijlocul lunii septembrie, finalul de sezon estival  gasindu-te intr-o relatie stabila, solida.

Daca esti singur, nu-ti neglija viata personala. Accepta invitatiile in oras, imbogateste lista de prieteni si cunostinte. Sunt sanse ca pana la sfarsitul verii sa iti intalnesti jumatatea. Nu-ti pierde rabdarea si fii cu ochii deschisi!

Sfatul verii:

Uita de grijile vietii profesionala si indreapta-ti atentia spre familia pe care ai neglijat-o in ulitma vreme. Ai o mare oportunitate sa te apropii din nou de cei dragi si sa petreci o vara minunata alaturi de ei.

Taur: O vara plina de AMOR

Vara aceasta inseamna pentru tine multa dragoste. Comunicarea cu persoanele dragi este la cote inalte. Petreci foarte mult timp alaturi de familie, prieteni, persoana iubita. In cuplu reaprinzi flacara pasiunii si totul este la cote „periculos” de erotice. Sfarsitul verii te prinde la fel de sarmant si de cuceritor, iar partenerul este subjugat total de felul tau seducator de a fi.

Daca esti singur, indrazneste mai mult. Doar curajosii au sanse de success. Exprima-ti sentimentele fara teama, pune-ti in valoare sarmul. Nu ramane blocat in greselile trecutului. Treci peste ele si actioneaza! Vei vedea ca atat timp cat ai incredere in tine, iti scoti in evidenta punctele forte, ai sanse mari sa cuceresti.

Sfatul verii:

Nu grabi lucrurile! Fii atent la nevoile tale, dar nu le neglija nici pe ale celor din jurul tau!

Gemeni: Prioritatea verii – FAMILIA

Aceasta vara iti ofera prilejul sa acorzi o mai mare atentie intereselor personale, placerii si vietii sociale. Venus, aflat in semnul tau zodiacal, te invita sa stralucesti, iti creste senzualitatea si te face sa-ti doresti foarte multe. Nu ezita sa-ti folosesti farmecul personal pentru a reusi sa iti imbunatatesti situatia financiara, vizibilitatea si recunoasterea meritelor.

Daca esti singur, incearca mai intai sa ai grija de tine. Vezi ce-ti lipseste cu adevarat. Apoi pleaca in cautarea persoanei care iti poate satisface nevoile sufletului. Comunicarea este punctul cheie al reusitei. Cu cat transmiti mesaje mai clare, cu atat mai repede poti atrage langa tine persoanele potrivite pentru tine.

Sfatul verii:

Fa-ti o lista de prioritati in viata si evita sa te lasi purtat de impulsuri. Ai sanse astfel sa „bifezi” cat mai multe din lista.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbare radicală de vreme în România. Scăpăm de un mare chin
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?