Vasile Bănescu aruncă bomba despre azilul groazei din seră: ”Soarele, inclus generos în tratament, deși nu gratuit, asigura o intensă, impecabilă, fie și nesolicitată de nimeni helioterapie”

Seria descoperirilor halucinante din azilele groazei din România a stârnit o revoltă și mai mare în rândul cetățenilor. După ce zilele trecute, autoritățile au descoperit că 26 de bătrâni și persoane cu dizabilități erau ținuți în condiții inumane într-o seră din Voluntari, purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu a ieșit la atac.
Alina Costache
29 iul. 2023, 16:52
Vasile Bănescu aruncă bomba despre azilul groazei din seră: ”Soarele, inclus generos în tratament, deși nu gratuit, asigura o intensă, impecabilă, fie și nesolicitată de nimeni helioterapie”
Vasile Bănescu aruncă bomba despre azilul groazei din seră

Vasile Bănescu aruncă bomba despre azilul groazei din seră. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Vasile Bănescu a subliniat absurdul acestei situații interminabile, precum și lipsa totală de sensibilitate și de empatie din partea tuturor autorităților care nu s-au deranjat până acum să constate agonia în care se aflau aceste persoane.

Citește și Vasile Bănescu critică poziționarea vădită a ÎPS Teodosie în favoarea cuplului Firea-Pandele în scandalul „azilelor groazei”: „Iată cum arată o imixtiune cu iz politic”

Vasile Bănescu aruncă bomba despre azilul groazei din seră

„O știre matinală ne mijlocește informația că un azil, nu chiar rival periculos al celor model de bune practici, dar pus strategic sub protecția Sfântului Andrei și, nemărturisit, a zeului Ra, a fost descoperit în cochetul și deja cunoscutul orășel Voluntari. Bătrânii erau cazați și vigilent tratați în sere spațioase și luminoase. Soarele, inclus generos în tratament, deși nu gratuit, asigura o intensă, impecabilă, fie și nesolicitată de nimeni helioterapie. Părerile asupra beneficiilor acestui neobișnuit tratament efectuat riguros la temperaturi de peste 40 C înregistrate recent la umbră, sunt foarte împărțite și aprig disputate în rândul specialiștilor din domeniile conexe geriatriei și asistenței sociale. Neplăcut surprinși, descoperitorii acestui stabiliment dedicat îngrijirii persoanelor vârstnice, le-au transportat pe acestea, nu știm dacă în deplin acord cu „cercetătorii” rezistenței acestor persoane la radiațiile solare și hipertermie, în spații mai umbroase, dotate nu doar cu araci și fire subțiri de sfoară ce asigurau cadrul exotic minimalist al biotopului în care oamenii, plantele și soarele conviețuiau într-o discreție totală, netulburată până recent de nimeni. Povestea nu merge neapărat mai departe”, a scris Vasile Bănescu pe Facebook.

Vă reamintim că în cursul zilei de joi, reprezentanții prefecturii Ilfov împreună cu inspectorii DSP au descoperit 26 de bătrâni și persoane cu dizabilități ținute în condiții halucinante într-o seră, din Voluntari în timp ce afară erau temperaturi de 40 de grade Celsius.

Aceste persoane au fost preluate și internate în unități spitalicești din Ilfov și București. În urma acestei descoperiri Căminul Sfântul Andrei din Voluntari a fost închis, iar patronii au primit o amendă de 10.000 de lei.

Citește și Gabriela Firea îl demolează pe Vasile Bănescu: „Credința ne-o măsoară doar Dumnezeu. Iar El nu are nevoie de purtători de cuvânt pentru a se exprima”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'