Blaga: Praful şi pulberea se vor alege de cei care cred că pot funcţiona în afara PDL

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat duminică, la aniversarea PDL, că "praful şi pulberea" se vor alege de cei care părăsesc partidul şi a arătat că oricine îşi are locul în PDL, dar "să vină la muncă". De asemenea, el a mai spus că sub conducerea lui Traian Băsescu PDL a obţinut cele mai mari succese electorale şi că actualul şef al statului şi Theodor Stolojan i-au învăţat pe democrat-liberali "ce înseamnă să treci peste orgolii" pentru ţară.
Romania TV
26 mai 2013, 16:19
Blaga: Praful şi pulberea se vor alege de cei care cred că pot funcţiona în afara PDL

Nu o dată când ne-a fost greu unii ne-au părăsit! Nu s-au înhămat la muncă, ne-au părăsit şi în 2000, erau unii chiar miniştri, ne-au părăsit pe urmă alţii. Ce s-a ales de ei şi de carierele lor politice după aceea? Praful şi pulberea! Aşa se va alege de toţi cei care cred că pot funcţiona în afara acestui partid, după ce au primit atâtea de la el! Nu-şi vor găsi viitorul politic decât în Modrogan, în curtea asta, punând osul la creşterea acestui partid, aşa cum facem toţi!„, a spus Vasile Blaga pe scena amenajată în curtea sediului PDL, pentru sărbătorirea a 20 de ani de la înfiinţarea partidului.

Vasile Blaga a vorbit şi despre democrat-liberalii care critică PDL, arătând că aceştia nu pot fi în acelaşi timp şi în interiorul, dar şi în afara partidului.

Oricine îşi are locul în acest partid, dar să fie sincer cu el, să-l iubească, să se exprime în interiorul lui şi să vină la muncă mai ales atunci când partidului îi este greu, cum este acum. Nu poţi fi în acelaşi timp şi în interiorul lui, şi în afara partidului. Nu poţi lovi partidul atunci când îi este greu, din calcule politice meschine pe care le faci de obicei doar pentru tine – «oare voi mai fi pe vreo listă, oare voi mai vizita vreun Parlament altfel decât cu bilet de intrare?». Asta-i mână în luptă pe unii, nu pe cei de aici„, a mai spus Vasile Blaga.

De asemenea, liderul PDL a mai declarat că sub conducerea lui Traian Băsescu PDL a obţinut cele mai mari succese electorale şi că actualul şef al statului şi Theodor Stolojan i-au învăţat pe democrat-liberali „ce înseamnă să treci peste orgolii” pentru ţară. Vasile Blaga a vorbit în discursul său de toţi foştii preşedinţi ai partidului, începând cu Petre Roman.

„Primul nostru preşedinte a fost Petre Roman, ne-a condus mai bine de zece ani, foarte mulţi ne-am început ucenicia politică sub conducerea lui şi am ajuns ce am ajuns şi datorită lui şi îi mulţumim.

A urmat domnul preşedinte Traian Băsescu şi sub conducerea lui partidul nostru a obţinut cele mai mari succese electorale, domnia sa şi cu domnul preşedinte Stolojan, căruia de asemenea îi mulţumesc, ne-au arătat ce înseamnă să pui interesele naţionale în faţa intereselor fiecăruia dintre noi, ce înseamnă să treci peste orgolii şi peste mândrie, dacă vrei să faci ceva pentru ţară şi pentru partid. A urmat domnul preşedinte Boc căruia de asemenea îi mulţumim„, a precizat Vasile Blaga de pe scena amenajată în curtea sediului central al partidului din Aleea Modrogan.

Pe scenă, alături de Blaga s-au aflat Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur, Cezar Preda, Andreea Paul, Anca Boagiu, Liviu Negoiţă, Traian Ungureanu, Traian Igaş, Radu F. Alexandru, Mircea Toader, Cristian Rădulescu.

La sărbătorirea zilei partidului a venit şi Elena Udrea, care nu s-a aflat însă pe scenă, ci printre membrii şi simpatizanţii PDL adunaţi în curtea partidului, ca şi Adriean Videanu.

De la reuniune a lipsit fostul preşedinte al partidului Emil Boc, Blaga precizând că acesta se află la Cluj unde sărbătoreşte zilele oraşului şi îl are ca invitat pe ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris.

Citeşte şi Elena Udrea: PDL să continue parteneriatele pentru România începute cu Traian Băsescu

Spynews
David Popovici a vorbit despre relația pe care o are cu Taisia, iubita lui: „Mă face să nu mă simt vinovat”
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Peștele bun și ieftin care te ajută să ai oase sănătoase. Îl găsești ușor în comerț și e bombă de vitamine
Capital.ro
Dezvăluire cumplită despre Traian Băsescu. Suferința fost mare
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
Decizie finală! Ce se întâmplă cu taxele în 2025
Adevarul
E Budapesta peste București? Un vlogger celebru dă verdictul. „Sunt șocat de ceea ce văd, priviți câtă nesimțire aici” VIDEO
Spynews
Țara de vis în care să vă petreceți anii de pensie. Serviciile medicale sunt gratuite și se află în topul statelor cu un nivel de trai avantajos
Spynews
David Popovici luptă pentru aurul olimpic și la 100 de metri. Programul de marți al românilor la Jocurile Olimpice de la Paris
Evz.ro
Menții răcoare în casă pe caniculă. Cum poți face economie în portofel
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
David Popovici explică succesul victoriei de la JO 2024. Ce a făcut după startul cursei, asta i-a adus AURUL
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Atenționare pentru românii care călătoresc în Grecia. Zeci de incendii de vegetație au izbucnit în ultimele 24 de ore
Capital.ro
Bani pentru FEMEILE din România. 4 septembrie, data limită la dosar. Mii de euro de persoană
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
O cină de stat pentru regele Charles al III-lea a costat aproape 500.000 de euro, contribuind la deficitul bugetar al Franței
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE privind ADERAREA la SCHENGEN! AUSTRIA a ANUNȚAT!
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?