Vasile Dîncu, declaraţie halucinantă: „Stadionul Steaua e făcut din bani publici, dar nu trebuie să producă neapărat profit!”

Vasile Dîncu, 61 de ani, fostul ministru al Apărării, a declarat că Stadionul Steaua nu trebuie să producă profit și că e normal ca arena să fie administrată după regulile Armatei. Reacţia acestuia vine după ce clubul militar a semnat contractul pentru ca meciul FCSB - CFR Cluj din etapa a 4-a a Ligii 1 să se joace în Ghencea.
Filip Stan
01 aug. 2023, 19:20
Vasile Dîncu, declaraţie halucinantă:
Vasile Dîncu, declaraţie halucinantă: "Stadionul Steaua e făcut din bani publici, dar nu trebuie să producă neapărat profit!"

Vasile Dîncu, declaraţie halucinantă. „Îmi pare rău că FCSB nu înţelege că nu toate se pot face chiar aşa, după dorinţa unui singur om. Trebuie să respecte legea. Gigi Becali are un club privat. Nu poate să joace chiar unde vrea el, doar pentru că un stadion s-a construit din bani publici. E un stadion dintr-o unitate militară. Atunci când au fost proiectate cele patru stadioane pentru Euro 2020, eu am fost şeful acestui proiect (n.r. – Ghencea). Am luat terenul prin CNI de la Armată şi l-am dat înapoi după aceea. Acest stadion construit din bani publici nu trebuie să producă neapărat profit. Este al clubului Steaua, iar Steaua îl administrează conform regulilor pe care le are Armata”, a declarat Vasile Dîncu, senator PSD, potrivit Orange Sport.

Citeşte şi: Vasile Dîncu, pus la colţ de Dumitru Dragomir. „Să tacă! N-a făcut nimic! Nu vreau să vorbesc mai mult pentru că i-am promis lui Rus”

Marcel Ciolacu, premierul României, are o altă viziune față de cea a lui Vasile Dîncu. „Rămân la părerea că stadioanele sunt pentru echipele de fotbal. Sunt ferm convins că FCSB va juca în Ghencea. E un lucru normal. Nu este un moft al nimănui. E o solicitare normală. FCSB, ca orice echipă, poate să joace și în Ghencea. Nu-l cunosc pe domnul Talpan, nici pe domnul Becali, ne-am văzut de două ori în viață și atunci foarte scurt. Eu vorbesc de lucruri normale. Nu se poate să avem echipe de această talie și să fie anumiți funcționari care să confunde bunurile statului cu bunurile personale și să le gestioneze după bunul plac. Nu o să permit acest lucru”, a declara Marcel Ciolacu după meciul FCSB – Dinamo, scor 2-1, care s-a disputat pe Stadioniul Arcul de Triumf.

Citeşte şi: Revoltă în Ghencea! Ultrașii CSA Steaua, comunicat devastator după ce FCSB a primit liber pe noua arenă: „Demisia!

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Vin acasă la pensionari din 15 august. Decizie pentru 4,7 milioane de bătrâni
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Mâncarea de pe litoral care vă poate îmbolnăvi! ANPC trage un semnal de alarmă!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Irinuca și Ramona Gabor pozate de Gabi Bădălău. Întâlnire de taină între foști iubiți
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Note LIVE Evaluarea Națională 2024 | Află rezultatele publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări, acesta a fost găsit pe o insulă aflată pe râul Paive
Capital.ro
Se dă iar ordin UE pentru cei cu mașini pe benzină și motorină. România va fi obligată să aplice legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Avertizare cod galben de furtuni în mai multe județe până la ora 23:00
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?