Vero Căliman, fosta Fetiță Zurli, despre viața de după ieșirea din grupul Mirelei Retegan: „Mult din sufletul și din inima mea s-au dus în acel personaj”

Actrița Vero Căliman, fosta Fetiță Zurli, iubită de toți copiii din România, a renunțat la Gașca Zurli, dar asta n-o oprește să își continue parcursul în lumea teatrului și a cinematografiei.
Alina Costache
10 sept. 2024, 09:37
Vero Căliman, fosta Fetiță Zurli, despre viața de după ieșirea din grupul Mirelei Retegan: „Mult din sufletul și din inima mea s-au dus în acel personaj”
Vero Căliman, detalii despre viața de după Gașca Zurli

Vero Căliman, fosta Fetiță Zurli, este în prezent regizoarea unor spectacole pentru copii. Totodată, actrița nu s-a depărtat foarte mult de lumea cinematografiei, pentru că, recent, a terminat filmările pentru comedia „Transivanian Ninja”. Aceasta a jucat pentru prima dată un alt rol decât cel de fetiță.

Chiar dacă traversează o perioadă dificilă plină de schimbări, Vero Căliman spune că e fericită atunci când copiii și adolescenții vin la ea, pe stradă, să o salute și recunoaște că a dat admitere la psihologie înainte de a deveni la actriță.

Actrița și-a amintit că, atunci când era micuță, era genul de copil care plângea atunci când nu se putea duce la grădiniță. Ea spune că în copilărie era foarte liniștită, dar la liceu lucrurile s-au schimbat foarte mult, lucru care le-a dat bătăi de cap mamei sale și profesorilor.

Citește și: Andreea Bălan, dată afară de la „Te cunosc de undeva” după 13 ani. Antena 1 s-ar fi săturat de pretențiile cântăreței

Deși moartea tatălui a afectat-o profund, pentru că aveau o relație specială, Vero recunoaște că în prezent trăiește cea mai grea perioadă din viața ei.

„Cred că acum trec prin cel mai greu, dar cel mai frumos moment. Mi-e cel mai greu, în aceste momente, să iau decizii sau să aleg, iar asta creează dificultatea unui moment sau a unei situații, nesiguranța”a dezvălui Vero Căliman, pentru unica.ro.

Una dintre pasiunile actriței este să se dea cu skate-ul atunci când are timp liber, iar ori de câte ori are ocazia, urcă pe munte. Dacă ar putea să o ia de la capăt cu totul, actrița spune că ar păstra o distanță clară între viața personală și cea profesională și nu ar mai face nimic fără o documentare în prealabil. Cu toate astea, actrița a mărturisit că se bucură foarte mult când e recunoscută pe stradă.

„Cred că e mult spus că sunt, am fost, mai bine zis. În contextul zilelor și timpului pe care-l trăim, am interpretat cel mai iubit personaj din Gașca Zurli. Asta mă face să mă simt bucuroasă și mândră. Când copiii, deja adolescenți acum, mă recunosc și vin la mine mă simt foarte fericită. Este ca o mică validare a muncii pe care am făcut-o”, a mai spus Vero Căliman.

Actrița recunoaște că Fetița Zurli ocupă un loc special în inima sa, lucru care a făcut decizia de a renunța la proiect foarte dificilă.

„Cred că, mai degrabă, a fost invers, mult din sufletul și din inima mea s-au dus în acel personaj. Fetița Zurli a preluat foarte multe din mine iar eu am rămas, în permanență, conectată cu copilul din mine.

Fiecare lucru, fiecare proiect și situație are un început, un mijloc și un final. Când simți că vine finalul ești dator, față de tine și față de toți oamenii, să te retragi și să mergi mai departe.

A contat foarte mult pentru că le-am dedicat atât de mulți ani, deci nici din punctul asta de vedere nu mi-a fost ușor. Dar gândul că am lăsat în urmă sute de cântece, zeci de filmulețe la care copiii se pot uita în continuare, a făcut ca această decizie să fie mai ușor de suportat”, a continuat fosta Fetiță Zurli.

Citește și: Marian Godină a renunţat la cele două alpaca. Gestul poliţistului a stârnit un val de critici în mediul online, internauţii acuzându-l de abandon

Vero Căliman a dezvăluit că traversează o perioadă dificilă, în care îi este greu să ia decizii importante, simțind transformarea prin care trece la un nivel foarte profund și personal.

„Cred că acum trec prin cel mai greu, dar cel mai frumos moment din viața mea. Aș fi putut spune că cel mai rău a fost când a murit tata, dar era un copil pe atunci. O să mă bântuie și o să mă urmărească mereu asta, va fi o situație peste care nu o să pot trece. Dar transformarea prin care trec acum se simte cel mai profund. Mi-e cel mai greu, în aceste momente, să iau decizii sau să aleg, iar asta crează dificultatea unui moment sau a unei situații, nesiguranță”, a mai spus Vero Căliman, pentru sursa citată.

Spynews
Matteo și-a cerut iubita de soție! Cum a avut loc momentul special: ”Nu a înțeles nimic” | VIDEO
Bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
Fanatik.ro
Top 3 alimente congelate sănătoase cu beneficii uimitoare pentru organism. Protejează inima și sunt recomandate în diete
Capital.ro
Durere infinită în muzica populară. S-a stins maestrul naiului din România
Playtech.ro
Dumnezeul cât de bine arată! Demi Moore, apariție de INFARCT la 61 de ani.
DailyBusiness
ANAF lansează ofensiva împotriva tranzacțiilor cu CRIPTOMONEDE în 2024! Fiscul îi lovește dur pe cei care încearcă să evite taxele!
Adevarul
Degeaba ridicăm F-urile să urmărească dronele rusești, degeaba le identificăm și le luăm la țintă: „Probabil politicienii noștri așteaptă pierderi de vieți umane”
Spynews
Elena Udrea, mesaj pentru fiica ei, în prima zi de școală, din spatele gratiilor: „O durere pe care nu o pot descrie”. Adrian Alexandrov a însoțit-o pe Eva
Spynews
Momente emoționante pentru Mihai Petre și soția lui, Elwira! Cei doi au fost surprinși în prima zi de școală a fiicelor cuplului! | PAPARAZZI
Evz.ro
Zilele în care este bine să te tunzi în luna septembrie. Frizerii știu de ce
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor
Cancan.ro
Andreea Bălan e OUT de la „Te cunosc de undeva”! Şefii de la Antena 1 au CONCEDIAT-O după 13 ani de jurizare. Motivul este
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Cadavrele a doi bărbați din Brașov plutesc de zile întregi pe Marea Neagră! Motivul pentru care autoritățile nu le pot recupera! Familiile sunt disperate
Capital.ro
Adio, maestre! A murit cel mai iubit ACTOR al românilor. A fost idolul a generații întregi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Ea este Denisa, românca stewardesă găsită moartă într-un apartament din Japonia. Avea doar 30 de ani și era unicul copil al părinților: ”Facem un apel către toți cei care...”
substantial.ro
Un incident șocant în Roman: Bărbat bătut de un grup într-un supermarket
MediaFlux
RUSIA, GATA de PACE! Anunțul venit de la MOSCOVA!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...