Veste cumplită în showbiz-ul românesc! Rona Hartner își trăiește ultimele clipe. Sora ei a făcut durerosul anunț: „Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”

Deși are numai 50 de ani, Rona Hartner își trăiește ultimele clipe, fiind la un pas să plece dintre noi. Sora acesteia, Rinda, a făcut durerosul anunț, în urmă cu câteva minute.
Alina Costache
22 nov. 2023, 18:51
Veste cumplită în showbiz-ul românesc! Rona Hartner își trăiește ultimele clipe. Sora ei a făcut durerosul anunț: „Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”
Veste cumplită în showbiz-ul românesc! Rona Hartner își trăiește ultimele clipe. Sora ei a făcut durerosul anunț: „Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”

Rona Hartner își trăiește chiar acum ultimele clipe. Sora acesteia, Rinda, a scris o postare pe pagina de Facebook a actriței în care a explicat cât de gravă este situația în care se află sora sa. Aceasta trage să moară, iar familia este pregătită pentru ca ce este mai rău să se întâmple din clipă în clipă. Artista a fost diagnosticată în urmă cu câteva luni cu cancer la plămâni și creier.

Citește și: Câţi bani i-a dat Ianis Hagi pe dedicaţii lui Adi de la Vâlcea la petrecerea „tricolorilor”. „Să ştie toată lumea, rupem şi Germania!” VIDEO

„Sunt Rinda sora Ronei. Va scriu sa va cer ganduri bune si rugaciuni pentru sora mea care isi traieste ultimile clipe. Ne scuzati daca nu raspundem la mesaje, in aceste clipe dificile, vrem sa fim cu ea si cu fetita ei Dumnezeu sa-i aline suferinta si sa o primeasca la el”, a scris sora acesteia.

Și fratele artistei a confimat vestea tristă.

„Pot să confirm ce a scris sora ei pe Facebook. Este într-o situație foarte gravă. Din păcate, metastazele de la creier… Să ne rugăm pentru ea. Mulțumesc de interes, dar atât pot să vă spun. Să ne rugăm pentru ea în aceste moment. Ea este la spital acum.Nu e o situație deloc ușoară pentru noi. Suntem cu toată familia aici. Ea mi-a transferat telefonul, Din păcate, situația nu e ok deloc”, a declarat fratele cântăreței Ronei Hartner pentru FANATIK.

În urmă cu câteva săptămâni, Rona Hartner dezvăluia că medicii i-au descoperit mai multe metastaze. Vedeta a avut o primă încercare în 2019, când a fost diagnosticată cu cancer de colon, de care însă a reușit să scape.

Recent, artista a primit o nouă veste devastatoare:  cancer la plămâni și metastaze la creier. Aceasta a trecut printr-o perioadă de panică, tratamente și multe rugăciuni, a  s-a declarat aproape vindecată.

Rona Hartner este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră, însă în spatele zâmbetului pe care îl afișează întotdeauna când este în fața camerelor și la evenimentele unde cântă, se ascund mai multe cumpene. Acum câțiva ani, artista a fost diagnosticată cu cancer de colon și cancer de ficat.

Cântăreața a mărturisit că nu se simte bine, de aceea medicii i-au interzis orice activitate care ar putea să o afecteze și mai mult. Drept urmare, toate proiectele sale au fost puse pe pauză.

„Mai aveam concerte, dar, din cauza problemelor de sănătate, medicii mi-au interzis să mai călătoresc cu avionul. Nu mai am voie nici măcar să conduc mașina, am un șofer care mă duce unde am treabă. Nu mai am voie nici pe scenă, s-ar putea să fie nevoie de o pauză artistică, de vreo doi ani, de un concediu medical foarte lung, pentru refacere, timp în care, din păcate, nu pot câștiga bani. Boala mi-a dat totul peste cap“, a povestit Rona Hartner, conform Playtech.

Citește și: Probleme în paradis? Cristina Șișcanu a intrat peste Mădălin Ionescu în camera de hotel. „Să vedem, e singur?”

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Stațiunea de pe litoralul românesc pe care e bine s-o eviți. Mirosul e greu de suportat, îți strici vacanța dacă mergi aici
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Două zile libere în plus pentru români! Care sunt condițiile pentru a le primi
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Oamenii, înlocuiți de inteligența artificială. O firmă din Canada este condusă de un manager AI
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Invazie de alge la malul Mării Negre! În ce zonă a litoralului se manifestă acest fenomen și cum îl resimt turiștii
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Se suspendă automat permisul 30 zile. ORICINE poate reclama șoferii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul
substantial.ro
MONITORIZAREA TENSIUNII ARTERIALE: METODE EFICIENTE ȘI RECOMANDĂRI DE SPECIALITATE
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!