Veste dureroasă pentru fanii lui Florin Piersic! Anunțul de ultimă oră despre sănătatea maestrului

Medicii lui Florin Piersic au făcut un anunț de ultimă oră, care i-a întristat pe fanii celebrului actor. Află cum s-a modificat starea de sănătare a actorului.
Alina Costache
15 iun. 2024, 13:24
Veste dureroasă pentru fanii lui Florin Piersic! Anunțul de ultimă oră despre sănătatea maestrului
Veste dureroasă pentru fanii lui Florin Piersic! Anunțul de ultimă oră despre sănătatea maestrului

La sfârșitul lunii aprilie, actorul Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a trecut printr-un moment extrem de dificil. În timpul unui spectacol de teatru care se desfășura la Cluj Napoca, actorul a început brusc să se simtă rău. A fost transportat de urgență la Spitalul Militar, unde a fost necesară o intervenție chirurgicală la genunchi. Recent, actorul a fost externat, iar starea sa de sănătate este stabilă, însă nu este încă suficient de bună pentru a reveni pe scenă. Anunțul a fost făcut de organizatorii spectacolului.

Citește și: Ștefania are doar 5 ani și vrea să crească mare. Micuța are inimioara „găurită” și trebuie operată de urgență, dar suma este uriașă pentru familia ei

De mai bine de o lună, Florin Piersic se confruntă cu probleme medicale serioase. Pe 29 aprilie, la finalul unui spectacol de teatru din Cluj Napoca, actorul a acuzat stări de rău și a fost transportat de urgență la Spitalul Militar. După efectuarea unor analize amănunțite, medicii au descoperit o infecție localizată la genunchi, care a necesitat o intervenție chirurgicală. Din nefericire, infecția s-a extins la inimă, unde actorul avea montat un stimulator cardiac.

În urma acestei complicații, s-a decis transferarea lui Florin Piersic la Institutul Inimii, unde a primit tratamentul necesar pentru stabilizarea stării sale. După ce starea sa s-a îmbunătățit, actorul a fost transferat la Spitalul Foișor din București. Pe parcursul șederii sale în spital, medicii au rămas optimiști în privința evoluției stării sale de sănătate. Cu doar o săptămână în urmă, Florin Piersic a fost externat, dar, din păcate, nu va putea să-și reia activitatea teatrală în viitorul apropiat.

„În dimineața zilei de 03.06.2024, Florin Piersic a fost externat de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticulară ”Foișor””, se arată în comunicatul reprezentanților unității medicale.

Deși analizele sale sunt în limite normale, urmează o perioadă lungă de recuperare. Actorul se află deja sub atenta supravegherea medicilor dintr-o clinică specializată. Imediat după ce a fost externat, Florin Piersic a declarat că abia așteaptă să revină pe scena teatrului românesc.

„Sunt aici la o recuperare. Totul e în regulă, învăț cum să merg pentru că și eu aștept să vin la tine, să vorbim, să povestim. Sunt într-un fel de recuperare și am avut o mică infecție la genunchiul stâng din cauza cascadoriilor și nebuniilor pe care le-am făcut și acum mă simt mai bine și aștept revederea cu publicul cât de cât, cu toate că la 90 de ani nu prea ne dă mâna. Dar mie mi-ar da mâna să mă întâlnesc cu toți. Și cu tine mai ales care mă iubești așa de mult.

Să îi spui că îl îmbrățișez și pe toți cei care mai au gânduri frumoase cu mine, zi-le că le răspund la fel, cu tot dragul și cu toată prietenia. Sper să îmi revin și atunci o să fie bine”, a declarat Florin Piersic, într-o discuție cu Mihaela Bârzilă, potrivit Antena 3.

Citește și: Cum își cumpără Mircea Geoana influența pe online! După ce a furat startul pentru campania la prezidențiale acum plătește bani grei ca să mimeze succesul pe Facebook cu conturi false și likeuri cumpărate!

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
IPS Teodosie, amendă drastică. Reacția autorităților
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Românii care stau la curte au interzis. Poliția vine direct la poartă și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?