Veste BOMBĂ pentru microbişti. LPF, comunicat oficial către RCS-RDS

LPF a publicat pe site-ul sau ofciial un comunicat de presa adresat catre RCS-RDS, compania de cablu care nu a preluat cele doua posturi, Look TV şi Look Plus, care vor transmite meciurile din Liga I.
Filip Stan
07 iul. 2014, 11:22
Veste BOMBĂ pentru microbişti. LPF, comunicat oficial către RCS-RDS

RCS-RDS se apropie de 50% cota de piata in Romania, ceea ce inseamna ca unul din doi romani nu va avea acces la meciurile din Liga I.

Comunicatul LPF:

„Fata de actiunile companiei RCS&RDS din ultima perioada prin care aceasta incearca sa manipuleze opinia publica si justitia din Romania in legatura cu pretinse incalcari ale legislatiei concurentei de catre Liga Profesionista de Fotbal, va aducem la cunostinta urmatoarele:

1. Compania RCS&RDS a cunoscut inca din data de 2 aprilie 2014 ca partenerul media al Ligii Profesioniste de Fotbal, compania Intel Sky Broadcast Ltd, a initiat negocieri cu distribuitorii de servicii de programe audiovizuale, prin intermediul unei cereri publice de oferte, in vederea difuzarii meciurilor din cadrul competitiei Campionatul National ”Liga I”. In acest sens, compania RCS&RDS a avut si are in continuare posibilitatea de a se adresa reprezentantului Intel Sky Broadcast Ltd in Romania, respectiv Societatea de Avocați ”Tuca, Zbarcea si Asociatii”, pentru a purta negocieri cu privire la difuzarea jocurilor din competitia Campionatul National ”Liga I”.

2. RCS&RDS a transmis Ligii Profesioniste de Fotbal mai multe scrisori cu singurul scop de a incerca, cu rea-credinta, preconstituirea unor mijloace de proba pentru initierea unor demersuri neîntemeiate in justitie, lasand impresia lipsei unei intentii serioase de a gasi solutii pentru difuzarea jocurilor din cadrul competitiei Campionatul National ”Liga I” si in sezonul 2014/15.

3. Referitor la procedurile sicanatorii pe care RCS&RDS le-a deschis impotriva Ligii Profesioniste de Fotbal (cum ar fi, spre exemplu, cererea de interventie formulata in cadrul procedurii privind inregistrarea in Registrul Federatiilor a noilor organe de conducere ale Ligii), mentionam ca acestea nu au sorti de izbanda intr-o justitie libera si normala precum este cea din Romania si reprezinta o grava desconsiderare a principiilor fundamentale de drept si a persoanelor chemate sa solutioneze astfel de cereri. Ca argument asupra lipsei de fundament a cererii de interventie amintita mai sus, va reamintim ca RDS&RCS nu este membru afiliat al Ligii Profesioniste de Fotbal si nu a participat la sedința Adunarii Generale din 14 noiembrie 2013 prin care dl. Gino Iorgulescu a fost ales, in mod legal, presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Profitam, totodata, de aceasta ocazie, pentru a reaminti atat RCS&RDS cat si celorlalti reprezentanti ai mass-media care au relatat pe larg acest subiect, ca procedura de inregistrare a noilor organe de conducere nu influenteaza valabilitatea acestora, procedura de inregistrare avand un scop pur informativ.

4. In final, fata de buna colaborare care a existat de-a lungul timpului intre Liga Profesionista de Fotbal si compania RCS&RDS, ne manifestam speranta ca reprezentantii acestei companii vor renunta la demersurile sicanatorii si vadit nelegale indreptate impotriva Ligii Profesioniste de Fotbal si avem incredere ca vor gasi solutiile comerciale pentru ca abonatii RCS&RDS sa poata viziona si pe mai departe meciurile din Campionatul National ”Liga I” si din ”Cupa Ligii-Adeplast”.

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Românii, mai săraci din toamnă. Vestea care le pune capac
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Mesaje de felicitare din partea sportivilor români pentru înotătorul David Popovici, medaliat cu aur olimpic
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!