Veşti de ultima oră despre Irina Popa, victimă în incendiul Colectiv. Fata a vorbit pentru prima dată

INCENDIU CLUB COLECTIV. O victimă de la Colectiv a vorbit pentru prima dată după 25 de zile. Irina a fost internată în spital în urmă cu trei săptămâni având arsuri grave la nivelul căilor respiratorii.
Filip Stan
24 nov. 2015, 12:43
Veşti de ultima oră despre Irina Popa, victimă în incendiul Colectiv. Fata a vorbit pentru prima dată

INCENDIU CLUB COLECTIV. Irina Popa, una dintre victimele incendiului din clubul Colectiv, se simte mai bine şi face paşi spre vindecare. Fata de 25 de ani a vorbit luni pentru prima dată.

„Primesc un telefon în cursul după-amiezii de la medicul curant al Irinei care mă anunţă că are o surpriză pentru mine şi este curioasă să vadă dacă recunosc persoana pe care avea să mi-o paseze la telefon. Inutil să vă spun că inima mi-a ajuns prin gât pentru câteva secunde. La celălalt capăt al telefonului era Irina, aceeaşi Irina, aceeaşi voce, aceeaşi soră… Este greu de descris în vorbe ce am simţit atunci. O să rezum în trei cuvinte: bucurie fără margini!”, a spus fratele Irinei, conform adevarul.ro.

Mai mult, fratele Irinei a mai spus că medicii au anunţat-o pe fată că poate înghiţi singură de luni dimineaţă. Irina a fost până acum intubată, pentru că avea arsuri pe căile respiratorii.

Vezi şi: Patronii clubului Colectiv, audiaţi la Parchetul General

Irina a suferit arsuri de 30% pe suprafaţa corpului în seara de 30 octombrie, când un incediu a izbucnit în Clubul Colectiv, unde trupa Goodbye to Gravity îşi lansa al doilea album, „Mantras of War”. Ea s-a aflat în stare critică şi nu a putut fi transferată în străinătate pentru că medicii au spus că zborul cu avionul i-a fi pus şi mai mult viaţa în pericol.

INCENDIU COLECTIV. Un număr de 39 de persoane rănite în clubul Colectiv sunt internate marți în spitalele bucureștene, dintre acestea 10 se află în stare critică și gravă, potrivit datelor centralizate de Ministerul Sănătății.

INCENDIU COLECTIV. La Spitalul de Arși sunt internați 11 pacienți, Spitalul Bagdasar Arseni — 9 pacienți, Spitalul Grigore Alexandrescu—5 pacienți, Spitalul Elias — 3 pacienți, Spitalul Militar Central — 4 pacienți, Spitalul de Urgență din București — 3 pacienți, Spitalul Universitar—2, Spitalul Dimitrie Gerota — 1, Spitalul CC Iliescu — un pacient.

Citeşte şi Expoziţie caritabilă a fotografului Miluţă Flueraş, rănit în Clubul Colectiv

„Până în prezent au fost externate 42 de persoane care au primit îngrijiri medicale în unitățile sanitare din țară. Un număr de 39 de persoane au fost transferate în unități sanitare din străinătate”, precizează MS.

Potrivit centralizatorului, în Austria au fost transferate 4 persoane, dintre care una a decedat iar 3 persoane sunt în stare stabilă, în Belgia — 8 persoane au fost transferate care se află în stare stabilă, dintre care 5 persoane cu progrese punctuale, în Olanda—8 persoane transferate, dintre care două au decedat, iar celelalte 6 sunt în stare stabilă, Franța — un transfer care s-a soldat cu decesul pacientului.

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV. Basistul trupei Up To Eleven a ieşit din comă: Şi-a strigat mama

Totodată, în Germania au fost transferate 5 persoane. Astfel, 3 persoane din care 2 au plecat pe cont propriu (printre care un cetățean german) și o persoană transferată. Au fost înregistrate două decese.

În Marea Britanie au fost transferate 9 persoane, din care 3 decese și alte 6 persoane stare stabilă, Norvegia — o persoană stare stabilă, Israel — 3 persoane, din care un deces, iar două persoane în stare stabilă.

Citeşte şi Ce se întâmplă cu unul dintre patronii Colectiv după gratii: „Plânge mereu, este distrus”

Spynews
Mireasa - Capriciile iubirii. Situația Ramonei, motiv de discuție în casa băieților. A recunoscut că are un copil. Ce părere are Ionuț despre ea
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Câți bani ia David Popovici de la COSR pentru cele două medalii olimpice de la Paris! Update
Capital.ro
Zelenski pune capăt războiului. A făcut anunțul de pace către Rusia
Playtech.ro
WOW! Iubita lui David Popovici, apariție de SENZAȚIE! I-a lăsat pe toți cu gura căscată, ipostaze îndrăznețe
DailyBusiness
Veste minunată pentru români! SCAD ratele la creditele bancare
Adevarul
Bombardiere nucleare rusești și chineze ar fi încercuit coasta americană din Alaska. SUA și Canada au mobilizat mai multe avioane de vânătoare
Spynews
Sărbătoare mare în familia unui fost cuplu de la Insula Iubirii! Fetița lor, Emma a împlinit doi ani
Spynews
Arestări masive într-o grupare acuzată de legături cu frații Tate! Cum au ajuns mafioții italieni să invadeze țara noastră cu camioane pline de droguri
Evz.ro
Cele mai râvnite paste. Rețetele marilor bucătari italieni
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Acest englez a comandat 4 mici la Terasa Obor din București. Cum a reacționat când a mușcat pentru prima dată dintr-unul și ce a făcut cu cele două scobitori primite
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, medalie de bronz în proba de 100 m liber la Jocurile Olimpice de la Paris
Capital.ro
Se elimină plata în numerar. Devine obligatoriu în România. Schimbarea pregătită de Guvern
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
David Popovici câștigă bronzul la 100 m liber la JO Paris, sub privirile Nadiei Comăneci
MediaFlux
CUTREMUR în SUA în ALEGERILE PREZIDENȚIALE! DONALD TRUMP joacă TARE!
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?