Veta Biriș, declarații uluitoare despre retragerea din muzică: „Este cea mai mare povară pentru mine, mi-e rușine de oameni, mi-e rușine că îi prostesc”

Veta Biriș a făcut și face istorie în industria muzicală. Artista are o carieră de zeci de ani în spate și continuă să scrie pagini importante în povestea ei. Totuși, cântăreața a vorbit despre retragerea din lumina reflectoarelor și despre compromisul pe care nu ar fi niciodată dispusă să îl facă.
Alina Costache
03 oct. 2023, 08:46
Veta Biriș, declarații uluitoare despre retragerea din muzică: „Este cea mai mare povară pentru mine, mi-e rușine de oameni, mi-e rușine că îi prostesc”
Veta Biriș, declarații uluitoare despre retragerea din muzică: „Este cea mai mare povară pentru mine, mi-e rușine de oameni, mi-e rușine că îi prostesc”

Veta Biriș este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite intrerprete de muzică populară de la noi din țară, care a reușit să reziste în îndustrie de zeci de ani de zile. Ajunsă la onorabila vârstă de 74 de ani, artista se poate mândri cu o carieră uriașă. Mai mult de atât, chiar și în prezent aceasta își bucură fanii de peste tot din România, susținând cântări în toate zonele țării.

Citește și: Drama prin care a trecut Veta Biriș. A murit chiar la nunta nepoatei sale: „Mireasa nu a știut nimic. Familia mergea pe rând în pădure și plângea”

Cântăreața a acordat, de curând, un interviu pentru publicația Spynews.ro, ocazie cu care și-a deschis inima și a vorbit despre mai multe subiecte importante din viața ei. Pe de-o parte, Veta Biriș a dezvăluit care ar fi compromisul pe care nu ar fi dispusă să îl facă niciodată pentru cariera ei. De asemenea, aceasta a oferit detalii și despre stilul de viață pe care îl are și cum reușește să se mențină în formă atât de bine. Artista a mărturisit că nu mănâncă deloc carne și că, deși, vocea nu îmbătrânește, oboseala se simte și o afectează uneori.

„Nu am băut în viața mea, nu sunt mâncătoare de carne, nu că nu mănânc deloc, însă prefer brânzeturile, legumele. Locuiesc la țară, aer curat. Liniștea mi-o dă familia, cei din jurul meu. M-am tot gândit la retragere, însă când încerc să mai aduc acest subiect în discuție cu colegii mei, aceștia îmi spun că nu pot face acest lucru, pentru că mai am multe de spus. Adevărul este că vocea nu îmbătrânește și nu te lasă, îmbătrânim noi. Nu simt că am îmbătrânit, simt doar că am acumulat foarte multă oboseală”, a declarat Veta Biriș pentru Spynews.ro

În cadrul aceluiași interviu, Veta Biriș a mai discutat și despre ideea de retragere din lumina reflectoarelor, spunând că uneori acest gând îi trece prin minte, însă nu „îndrăznește” să facă acest pas. Totuși, aceasta a mărturisit că există un compromis pe care nu ar fi absolut deloc dispusă să îl facă cu privire la cariera ei. Veta Biriș a explicat că nu ar fi niciodată dispusă să renunțe la cântatul live.

„Eu cânt numai live, nici pe negative, nici pe pozitive. Am încercat în urmă cu două săptămâni și vai de capul meu, am stat cu capul în jos… oamenii cântau, banda nu prea mergea, eu eram cu urechile ciulite să aud… Este cea mai mare povară pentru mine. Dacă ar fi să mă as de cântat acesta ar fi unul din motive, nu aș cânta pe negative și pe nimic. Mie îmi este rușine să mă uit în ochii oamenilor, mi se pare o păcăleală pentru public. Nu pot merge la o petrecere să fac playback, mi-e rușine de oameni, mi-e rușine că îi prostesc. Copii îmi spun: mămică, dar nu te gândești câți ani ai, mai lasă-le mămică, mai rar. Însă peste tot unde mă cheamă trebuie să merg”, a mai declarat artista

Citește și: Regretul uriaș pe care Veta Biriș îl poartă cu ea de mai bine de jumătate de secol. „Doamna moților” nu a avut voie să poarte rochie de mireasă în ziua nunții

Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Dispar două zboruri din București către două mari orașe europene. Companiile aeriene au renunțat la rute
Capital.ro
E doliu naţional! Am mai pierdut o legendă: A fost un colos al istoriei noastre
Playtech.ro
Zodiile care câștigă o gălăgie de bani în octombrie 2024. Norocul le surâde
DailyBusiness
Lovitură pentru românii care vor să cumpere o locuință! Adio, prețuri mici!
Adevarul
Ce limbă vorbeau românii în Evul Mediu. Cum își spuneau în vremea lui Ștefan cel Mare și de unde vine numele lor
Spynews
Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr., înțepătură pentru fiul manelistului, după ce a fost acuzată de infidelitate: „Fostul ruinează acum viața altcuiva”
Spynews
Soția lui Florin Salam, mesaj cu subînțeles: „Vei realiza cât rău mi-ai făcut”. Postarea cu care Roxana Dobre și-a surprins urmăritorii / FOTO
Evz.ro
Cum te poți angaja la reședința privată a lui Vladimir Putin. Cerințe speciale
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Roxana l-a lăsat din nou pe Salam?! Îşi strigă durerea, în faţa tuturor: 'Cât rău mi-ai făcut...
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Se dau rechizite școlare gratuite pentru elevii defavorizați! Data la care începe depunerea dosarelor
Capital.ro
Șoc istoric în Ungaria. Se vinde țara. Ce se întâmplă la granițele României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
Mariana spune că are o șopârlă în stomac: Medicii m-au trimis la...
substantial.ro
Familie distrusă de un atac cu rachete în Liov: Patru vieți curmate într-o scară de bloc
MediaFlux
VICTORIE pentru DONALD TRUMP. Când se va pronunța SENTINȚA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...