Cele mai mari valori ale câştigului salarial mediu nominal net s-au înregistrat în activităţile de servicii în tehnologia informaţiei, inclusiv activităţile de servicii informatice (3688 lei), iar cele mai mici în hoteluri şi restaurante (872 lei).
Cele mai importante scăderi ale câştigului salarial mediu net s-au înregistrat în extracţia petrolului brut şi a gazelor naturale (-28,7%), respectiv cu 20,4% în fabricarea produselor de cocserie şi a produselor obţinute din prelucrarea ţiţeiului. Scăderi între 16% şi 19% ale veniturilor au avut loc în activităţi auxiliare intermedierilor financiare (inclusiv activităţi de asigurare şi fonduri de pensii), extracţia minereurilor metalifere.
Cele mai semnificative creşteri ale câştigului salarial mediu net au fost în transporturi pe apă, cercetare-dezvoltare(între 4,5% şi 5,5%) şi în activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune, tranzacţii imobiliare(între 3% şi 4%)
Creşteri ale câştigului salarial mediu net faţa de lună precedentă s-au înregistrat că urmare a acordării de prime ocazionale, a realizărilor de producţie ori încasărilor mai mari, a disponibilizărilor de personal cu câştiguri salariale mici.
În sectorul bugetar s-au înregistrat uşoare creşteri ale câştigului salarial mediu net faţă de luna septembrie în sănătate şi asistenţă socială (2,1%) şi învăţământ (0,5%).