Viaţa amoroasă a lui JF Kennedy: Sex în piscină cu secretarele, aventuri cu virgine şi prostituate

După o jumătate de secol de la asasinarea fostului preşedinte american John Fitzgerald Kennedy, autoarea britanică Sarah Bradford completează biografia soţiei lui JFK, Jacqueline Kennedy, cu amănunte legate de viaţa amoroasă clandestină a fostului preşedinte.
Sânziana Stancu
05 nov. 2013, 09:25
Viaţa amoroasă a lui JF Kennedy: Sex în piscină cu secretarele, aventuri cu virgine şi prostituate

Biografia fostei „Prime Doamne” a Statelor Unite”, Jacqueline Kennedy, reactualizată de Sarah Bradford oferă noi amănunte despre viaţa privată de la Casa Albă a faimosului cuplu prezidenţial. Sarah Bradford face dezvăluiri atât despre despre aventurile amoroase „sălbatice” ale fostului preşedinte american, dar şi despre cum a descoperit el că are o soţie minunată şi cum îi tolera ea toate aventurile.

Jacqueline Kennedy a fost cu adevărat o femeie emblematică şi a ajuns în scurt timp să atragă atenţia lumii întregi, ţinând prima pagină a publicaţiilor de pretutindeni, care o răsfăţau în paginile lor zi de zi. Jackie, aşa cum au alintat-o americanii pe Jacquline Kennedy, devenise model de eleganţă şi stil pentru milioane de femei din lumea întreagă şi era percepută ca fiind soţia perfectă a celui mai puternic om de pe planetă, aşa cum sunt consideraţi, prin tradiţie, preşedinţii americani.

Odată, şeful protocolului de la Casa Albă, Angier Biddle Duke, a spus că „rolurile s-au schimbat” şi că „balanţa popularităţii începuse să se încline tot mai mult către Jackie”. Dacă preşedintele era „regele Soare”, ea devenise „regina Lumii”, spunea Duke.

Vizita de stat, la Paris, alături de soţul ei, în 1961, a făcut din Jackie „superstarul internaţional” şi a fost şi pentru el o revelaţie. Jackie devenise „buletin de ştiri 24 de ore din 24”, aşa cum se exprimase un reporter. Toată lumea afla din presă ce făcea, cum se îmbrăca şi ce spunea soţia preşedintelui american.

Casa Albă i-a făcut să se descopere mai bine

Se poate spune că Jack şi Jackie s-au descoperit cu adevărat după ce au ajuns la Casa Albă.

„Nu l-am văzut pe Jack aproape deloc până când nu am ajuns la Casa Albă. Era mai mereu plecat”, s-ar fi confesat fosta „Primă Doamnă” a Americii la un moment dat, după cum a povestit unul dintre apropiaţii cuplului, Gore Vidal. „Şi cred că şi el şi-a dat mai bine seama de valoarea ei după ce a văzut cum o răsfăţa presa. Acea femeie fermecătoare se întâmpla să fie chiar soţia lui”, a mai povestit Vidal. JFK începuse să o numească în glumă „sex simbol” şi găsea această „poreclă” foarte amuzantă.

Relaţia lor a fost o relaţie foarte complexă. Jack avea ceva din comportamentul socrului său, Jack Bouvier – un afemeiat îndrăzneţ care ştia cum să se întoarcă acasă după aventurile lui şi să se poarte drăgăstos cu toată familia lui. Jackie l-a idolatrizat, în ciuda tuturor acestor „derapaje”.

Când Jackie a devenit mamă, soţul ei a manifestat sentimente paterne foarte puternice. Cu toate acestea, nimic nu l-a oprit să-şi continue aventurile lui extraconjugale. Nu putea să-şi înfrâneze poftele sexuale şi nu avea nici cea mai mică remuşcare că îşi înşela soţia.

JFK chiar spunea despre Jackie: „O iubesc enorm şi fac orice pentru ea. Nu am sentimentul că o neglijez, pentru că, pentru mine, ea este mai presus decât oricine şi orice”… Jack credea că Preşedinţia îi va limita aventurile sexuale, dar a avut o surpriză şi avea să constate că era exact invers: statutul de Preşedinte al Statelor Unite îi dădea, practic, posibilitatea să aibă la picioarele lui pe oricare femeie şi-ar fi dorit-o.

Discretă şi răbdătoare, Jackie nu l-a împiedicat. Era mai mult absentă de la Casa Albă, mai ales vara, când nu suporta să stea în Washington şi să îndure căldura oraşului şi chiar dacă se întâmpla să rămână totuşi, vinerea pleca în week-end la o fermă, Glen Ora, în Virginia, pe care familia prezidenţială o închiriase. Din când în când, mergea şi la una dintre reşedinţele familiei Kennedy, la Hyannis Port, în Cape Cod. Jackie avea o fire independentă, iar Casa Albă era pentru ea un loc ce părea să îi provoace claustrofobie.

O vreau pe fata aceea

Jackie îşi dădea seama ce se întâmpla în lipsa ei, dar se prefăcea că nu ştie şi chiar dacă era de faţă, închidea ochii la flirturile soţului ei. Ştia că nu îl poate opri.

Odată, una dintre fostele lui amante a dat o petrecere şi l-a invitat şi pe el împreună cu Jackie, la New York. El a întrebat-o pe gazdă fără ocolişuri dacă îşi poate aduce „fete tinere şi drăguţe”…

Anturajul din seara aceea a rămas perplex când Jackie a intuit exact ceea ce avea să facă soţul ei. La un moment dat, el chiar a spus cu voce tare:”Eu aş alege-o pe aceea”, arătând din privire în direcţia uneia dintre tinere invitate la petrecere. Jack şi fata au dispărut la un moment dat, mai puţin de o jumătate de oră, timp în care Jackie a conversat cu anturajul fără să dea nici cel mai mic semn de nelinişte.

Altădată, familia prezidenţială a dat o petrecere la Casa Albă. Jackie dansa un vals cu cineva, iar soţul ei, dansa cu o tânără. După cinci minute de dans, cei doi au dispărut în lift şi s-au întors după 20 de minute. Jackie s-a prefăcut că nu a observat absenţa lor, iar petrecerea a continuat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Jackie ştia însă totul. Lumea credea că nu îi pasă, pentru că niciodată nu i-a făcut reproşuri, cel puţin în public. Dar, în realitate, aventurile lui o măcinau teribil. Nu aventurile lui cu femei necunoscute sau cu cele două secretare, poreclite „Fiddle” şi „Faddle”, cu care se zbenguia chiar în piscina de la Casa Albă o nelinişteau, ci aventurile lui cu femeile din antirajul ei de „prietene”, mai dezvăluie biografa reactualizată a lui Jackie.

Un prieten al cuplului, Robin Biddle Duke spunea: „Jackie are o mulţime de motive să se simtă vulnerabilă şi chiar să fie vulnerabilă, pentru că toate acestea dor. Îmi pare rău pentru ea, pentru că umilinţa publică este devastatoare”, a spus Duke.

Dacă nu am o femeie în fiecare zi fac migrenă

Surse din cadrul serviciilor secrete americane au povestit că legătura lui Jack cu femeile era făcută prin intermediul unui bun prieten al preşedintelui, care a lucrat şi pentru el la Casa Albă, Dave Powers. Jack „nu putea să îi reziste niciunei fete tinere care-i plăcea”, îşi aminteşte una dintre fostelui lui amante, Marion Beardsley – „Mimi”. Ea a trimis o scrisoare la Casa Albă prin care îi cerea „Primei Doamne” a Americii să îi acorde un interviu pentru publicaţia colegiului unde studia fata. După un an, Mimi a fost invitată să se alăture personalului de la Casa Albă şi a fost prezentată preşedintelui.

JFK a abordat-o la un cocktail ş a întrebat-o dacă i-ar plăcea să facă împreună un tur al Casei Albe. Mimi a acceptat, iar el a dus-o în dormitorul conjugal şi i-a luat virginitatea chiar în patul în care dormea Jackie. Apoi, fata s-a alăturat colegelor ei secretare cu care preşedintele făcea sex în piscină, „ritualul petrecându-se zilnic, fără nicio excepţie, către ora prânzului. Jack s-a şi confesat odată prietenilor lui, spunându-le: „Dacă nu am o femeie într-o zi, fac migrenă!…

Cu toate acestea, despre relaţia lor controversată, dar fascinantă totodată, prietenii povestesc că Jackie s-a căsătorit cu JFK din dragoste. „A fost dragostea vieţii ei, iar a crezut întotdeauna că şi el o iubeşte. În felul lui, a iubit-o, dar dragostea lui era mai rezervată. În schimb, a ei a fost totală”, se mai arată în biografia fostei Prime Doamne a Americii.

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
SE CONFISCĂ mașinile pe loc. Regulile se aplică deja LA GRANIȚA cu România
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Alegeri în Statele Unite, Joe Biden renunță la cursa prezidențială
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! Dentista din Brăila își cunoștea presupusul ucigaș! Mama bărbatului a făcut dezvăluiri inedite + unde s-ar fi aflat el când
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
ESTE ILEGAL să îți repari propria MAȘINĂ. Se consideră infracțiune
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Traian Băsescu: România nu poate ajuta Moldova cu trupe fără renunțarea la neutralitate
MediaFlux
LUMEA intră în RĂZBOI! RUSIA a ANUNȚAT după GESTUL NATO
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'