Viața Clejanilor, total schimbată după ce au devenit părinți. ”Când a venit Fulgy pe lume, am băut trei zile. Nu era frumos când era mic”. Cu ce se ocupă fiul lăutarilor în prezent, după o perioadă zbucuimată

Clejanii formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt parteneri atât pe scenă, acolo unde fac adevărate show-uri, cât și acasă. Ce au spus despre fiul lor, Fulgy, află în rândurile următoare.
Filip Stan
04 mart. 2024, 08:33
Viața Clejanilor, total schimbată după ce au devenit părinți. ”Când a venit Fulgy pe lume, am băut trei zile. Nu era frumos când era mic”. Cu ce se ocupă fiul lăutarilor în prezent, după o perioadă zbucuimată

Viorica și Ioniță de la Clejani formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Partneri atât pe scenă, cât și acasă, cei doi au demonstrat de-a lungul anilor că fac o echipă perfectă împreună.

Citește și Cum arată acum Viorica de la Clejani, după ce a fost diagnosticată cu diabet: „De două zile cam îmi tremură corpul. Aseară nu am mâncat”

Chiar dacă amândoi au cariere solicitante, cea mai mare prioritare a lor rămân copiii acestora.

Margherita și Fulgy, pe care i-au susținut mereu în privința studiilor. Iată cum li s-a schimbat viața celor doi artiști după ce au devenit părinți, dar și cu ce se ocupă acum băiatul lor.

Clejanii își fac timp și pentru ei, deși sunt mai mereu prezenți la evenimente.

„Da, și a fost frumos. În Grecia am fost la final de an. Am ales un loc unde era mai mult sălbatic. Nu eram decât noi și marea, și totul în jur era verde. Nu știu dacă erau 30 de familii. Și ne-a ieșit vacanța. Noi avem șansa de a combina întotdeauna utilul cu plăcutul. Dar când te duci într-o vacanță și stai degeaba pe acolo, e ca dracu! Te plictisești după câteva zile, dar dacă ai și un concert în cele 7 zile deja e altceva.

De Crăciun, am fost în Spania. De fapt, am început încă de la Ziua României, cu un concert în Belgia, la Antwerpen. După care, Crăciunul l-am sărbătorit în Spania. Am avut două spectacole, unul la Zaragoza și unul la Madrid. Am plecat la Zaragoza cu o zi înainte și am ajuns acolo la ora 13. De la ora aceea, până la 1 noaptea, ne-am plimbat pe străzi. Am mâncat prin toate restaurantele, așa a fost înțelegerea, să fim turiști. Și era un frig de îți înghețau urechile. Dar am făcut 10 ore de turism și sunt foarte bucuros. Ne-am simțit extraordinar de bine. Ne-am plimbat într-o zi cât într-un an”, a spus Viorica de la Clejani.

”Acum e un bărbat mișto”

Întrebați cum li s-a schimbat viață după ce au venit pe lume ce doi copii, Ioniță a spus că cea mai mare bucurie este un copil, și că deși Fulgy nu era cel mai frumos când a apărut pe lume, Margherita ar fi fost frumoasă de când s-a născut.

„Cea mai mare bucurie este atunci când apare un copil în viața ta. S-a născut Margherita și m-am dus să o văd în spital. Nici nu știam ce să facem cu ea. Era ceva mic, frumos, despre care ziceam „aoleo, să nu se rupă!. Viorica și când dormea o privea, atât de dragă îi era! O purta cu fundițe, iar când a venit Fulgy pe lume am băut trei zile. Nu era frumos Fulgy când era mic; dar ea era o frumusețe. S-a născut la 1,700 kg, fata s-a născut la 3 kg. Acum e un bărbat mișto și talentat. Și el, și Magda”.

„Tot ce am făcut în această perioadă și mutarea noastră la București a fost pentru ei. Pentru că sunt doi copii cu studii”, a mai spus artistul.

Citește și FOTO Ce mașină conduce Viorica de la Clejani. Artista face furori pe străzile Capitalei. Cum au fotografiat-o paparazzii

Printre altele, pare că Fulgy este, din nou, pe calea cea bună, după o perioadă în care a fost implicat în diferite scandaluri.

„Magda a făcut Liceul „Ion Barbu, după care a terminat facultatea. Fulgy a urmat școala de muzică, face pian de la 3 ani. Este profesionist. Acum vrea să se îndrepte către un institut de muzică. A dat niște examene. Le-a luat și va pleca pentru trei ani de zile la o facultate peste hotare. Pe 27 ianuarie a avut plecarea”, a spus Ioniță de la Clejani, potrivit Viva.ro.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Parcul unicat din București de care majoritatea locuitorilor n-au auzit. A fost reabilitat, e liniștit, curat și ferit de aglomerație
Capital.ro
NU MAI POȚI avea permis dacă nu treci testul. Anunț de la Guvern astăzi, 6 IULIE: Se face ca în toată lumea
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Statul nu mai oferă bani acestor români! Anunțul oficial
Adevarul
Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: „Cu românii nu se poate face nimic“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Grecia, dincolo de agitația turistică. Locurile în care te poți bucura de o vacanță unică
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Ce a pățit Florentina din Iași, după ce s-a cuplat pe Facebook cu un tânăr de 29 de ani? Cine era Alexandru, de fapt
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
MAI menține ordonanța privind suspendarea permiselor șoferilor testați FALS pozitiv pentru substanțe interzise. Cu ce soluție vine Ministerul
Capital.ro
Decizie pentru TOATE FEMEILE din România. Anunț venit chiar astăzi, 6 IULIE: Semnez şi promovez
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Premierul Marcel Ciolacu susține ordonanța antidrog, deși peste 150.000 de români cer retragerea ei
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!