Viaţa de familie a lui Adrian Văncică (Celentano din Las Fierbinţi). Cum arată şi cu ce se ocupă Elena, soţia lui

Toată lumea îl admiră, dar nu nu mulţi ştiu prea multe detalii despre Adrian Văncică şi viaţa lui personală, el fiind destul de discret. A devenit cunoscut după rolul lui Celentano, din Las Fierbinţi. E unul dintre cele mai îndrăgite personaje.
Filip Stan
07 nov. 2021, 08:48
Viaţa de familie a lui Adrian Văncică (Celentano din Las Fierbinţi). Cum arată şi cu ce se ocupă Elena, soţia lui

Adrian Văncică e căsătorit cu Elena şi au împreună două fetiţe superbe. Micuţele au apărut şi într-un episod din serial, la un moment dat. Au toţi patru o relaţie aparte, se înţeleg de minune. Adrian şi Elena Văncică fac echipă bună atât pe platourile de filmare, cât şi acasă. Cei doi au jucat în mai multe filme împreună. Au mereu un program încărcat, dar reuşesc să se ocupe şi de creşterea fetelor lor, Mara şi Theo.

Adrian Văncică a povestit că el și soția lui, Elena, lucrat împreună în mai multe proiecte. Au colaborat și pentru celebrul film „Scurtcircuit’, unde ea a fost secretar de platou. Artistul a mărturisit că ea este supervizor de scenariu. Nu-i prea place să vorbească despre meseria ei, pentru că, spune el, este foarte grea și el nu ar putea să o facă.

„Cu Elena am lucrat la mai multe proiecte. Acum doi ani, am colaborat la filmul «Scurtcircuit», unde ea a fost secretar de platou. De regulă, mă lasă pe mine să vorbesc şi pentru ea. Nu prea îmi place să vorbesc despre meseria ei, pentru că e grea şi eu n-aş face-o – se numeşte supervizor de scenariu’, a spus Adrian Văncică pentru click.ro, în urmă cu ceva timp.

Deşi iubeşte actoria, meseria care l-a făcut celebru, Adrian Văncică a mărturisit că nu îşi încurajează copilele să meargă în aceeaşi direcţie. „Fetele noastre au jucat într-un episod din «Las Fierbinţi». Nu le încurajez în direcţia asta. E greu să facă actorie în zilele noastre. (…) Au crescut, nu am mai publicat fotografii cu ele de mult. Nu-mi place să fie în atenţia publicului’, mai adăuga el.

Umorul l-a adus mai aproape de cei care îl urmăresc la televizor. Totuşi, actorul a mărturisit că nu îl aplică prea des şi acasă ca să nu-şi piardă autoritatea în faţa copiilor. În schimb, fetele lui au un simţ al umorului foarte dezvoltat şi el le priveşte mereu cu admiraţie.

„Umorul e musai să fie acolo, dar în familia mea, eu sunt doar un spectator la umor. Nu mă străduiesc deloc să fiu umoristic acasă, pentru că sunt extrem de amuzante cele două fete ale noastre şi nevastă-mea. Este un spectacol zilnic pentru mine să le urmăresc pe fete, să observ felul cum se raportează la realitate, să le ascult replicile, ironiile.

Nu sunt deloc cel mai comic din casă şi nici nu mi-aş permite să fiu. Păi, ce autoritate aş mai avea, când vine mo­mentul acela: „Ia să vedem ce temă ai la mate pentru mâine?’, iar pe fiică-mea, de cla­sa a VI-a, ar pufni-o râsul?! Ar râde de ex­plicaţiile mele des­pre ipotenuză’, a mai spus actorul pentru Formula As.

 

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!