Viața lui Adrian Titieni, după divorțul de actrița Adriana Irimescu: „Nu mă gândesc la jumătatea care nu a fost să fie și împart bucuria dragostei cu copiii”

Adrian Titieni a dezvăluit cum s-a schimbat viața lui după divorțul de actrița Adriana Irimescu. Cei doi au fost căsătoriți 23 de ani și au împreună doi copii, o fată și un băiat.
Alina Costache
03 mai 2024, 12:18
Viața lui Adrian Titieni, după divorțul de actrița Adriana Irimescu: „Nu mă gândesc la jumătatea care nu a fost să fie și împart bucuria dragostei cu copiii”
Cum arată viața lui Adrian Titieni după divorțul de actrișa Adriana Irimescu

Adrian Titieni a vornit despre copilăria sa de la Bistrița și relația cu părinții săi, dezvăluind care a fost cel mai important sfat primit de la aceștia. Multă vreme s-a simțit dator față de cei ce l-au adus pe lume, dar, în urma unei discuții pe care a avut-o cu tatăl său, a înțeles ce are de făcut.

Actorul este la rândul său tată. El are o fiică din prima căsătorie, Mălina, în vârstă de 37 de ani, și doi copii din căsnicia cu actrița Adriana Irimescu, pe Ariadna, de 25 de ani, și Marc, în vârstă de 24 de ani.

Citește și: Adrian Titieni îi spală onoarea fostei soții, Adriana Irimescu, după ce aceasta a fost surprinsă sărutându-se cu Alexandru Papadopol în plină stradă: „Momentul acela avea nevoie de o ieșire și ieșirea a fost asta”

Titieni a dezvăluit ce sfat important a primit de la tatăl lui, într-un moment al vieții în care nu reușea să scape de sentimentul de datorie emoțională față de părinți.

„Îmi aduc aminte un sfat pe care mi l-a dat tata (…). La prima maturitate, simțeam nevoia unui tip de recunoștință pentru că susținerea asta era cu costuri, nu mă refer la cele financiare, care erau implicate, dar emoționale. Simțeam că trebuie să mă revanșez față de ai mei. Țin minte că tata a văzut eforturile mele și tensiunea în care eram că nu mă pot revanșa așa cum mi-aș dori.

Într-o seară, m-a așezat pe un scaun și mi-a zis așa: „Nu trebuie să te simți recunoscător cu caracter de obligativitate față de ce ai primit de la noi pentru că noi te-am gândit pentru tine, nu pentru noi. Dacă tu faci același lucru în relații cu copiii tăi, ecuația e încheiată pentru că viața e un cerc”. Oferta lor nu trebuie întoarsă, ci împărtășită și dată mai departe. M-am străduit ca pentru copii mei să fac același lucru (…)”, a declarat Adrian Titieni într-un interviu pentru catine.ro.

Citește și: La patru ani de la divorţul de Adriana Irimescu, Adrian Titieni se simte descurajat: „Orice lecţie aş fi învăţat din relaţia asta, nu mai am unde să practic. La 60 de ani, nu poţi să mai ai decât o căsnicie de compromis”

Adrian Titieni a divorțat în 2018 de Adruana Irimescu, după 23 de ani de căsnicie, iar după despărțire a ales să se concentreze mai mult pe partea profesională.

„Discutând din perspectiva vârstei, încerc să cern sentimentul dragostei şi să îl duc la esenţă. Vreau să descopăr în mine filonul care poate gestiona dragostea pentru lume, viaţă, oameni. Cu alte cuvinte nu mă gândesc în acest moment la jumătatea care nu a fost să fie şi împart bucuria dragostei cu copiii, cu profesia şi cu lumea din jurul meu. Nu în ultimul rând am dragoste de viaţă”, a declarat Adrian Tititeni atunci.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate, deși stau lângă tine
Capital.ro
Decizie pentru cine transferă bani. Noua regulă din 23 iulie pentru cei care folosesc bani cash
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata în 20 de minute
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Limitele de viteză sunt reduse. Regulile pe care trebuie să le respecte toți șoferii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Locuitorii din Tulcea avertizați de Ro-Alert privind posibile căderi de obiecte din spațiul aerian
MediaFlux
REGULI noi pentru TOȚI cei care stau la BLOC. Se SCHIMBĂ din 25 iulie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!