Vica Blochina, previziuni numerologice pentru fiecare cifră în parte: „Nu aveți voie să divorțați, este o greșeală”

Vica Blochina, previziuni numerologice pentru fiecare cifră în parte. De câteva luni, blondina a început să studieze acest domeniu, fiind pasionată de el încă din copilărie. Acum, este pregătită să ofere oamenilor sfaturi importante, iar recent, a dezvăluit ce ne așteaptă în 2024, în funcție de cifra anului.
Alina Costache
05 iun. 2024, 09:02
Vica Blochina, previziuni numerologice pentru fiecare cifră în parte:
Vica Blochina, previziuni numerologice pentru fiecare cifră în parte

Vica Blochina, previziuni numerologice pentru fiecare cifră în parte. Pentru a afla numărul vibrației noastre, trebuie să adunăm cifra corespunzătoare pentru data de naștere cu cea a lunii în care am venit pe lume, iar la final adăugăm 8. Rezultatul final trebuie redus la o singură cifră.

Citește și: Cum se înțelege Vica Blochina cu fiul său, după ce adolescentul a decis să locuiască alături de tatăl său: „Am depășit perioada grea”

Vica Blochina, previziuni numerologice pentru fiecare cifră în parte

Anul acesta, în general, pentru toată lumea, cine a fost bun, a primit înapoi înzecit, cine a păcălit oamenii, va primi înapoi lucrurile foarte puternic. În 2024 se vor naște foarte mulți copii, pentru că, fiind an karmic, trebuie să vină cu o energie nouă.

Nu aveți voie categoric să divorțați, este o greșeală. Toată lumea trebuie să fie foarte disciplinată, anul karmic nu te iartă. Adunăm ziua de naștere, plus luna de naștere și încă un 8, care reprezintă energia acestui an (n.r. pentru a afla cifra anului)”, a declarat Vica Blochina în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Cifra anului 1

O să vină noi propuneri, ceva se va întâmpla cu siguranță, un nou job, iubit. Este un an strategic, iar tu trebuie anul acesta să faci strategie pentru următorii 9 ani, trebuie să fie punct ochit, punct lovit. Nu aveți voie să spuneți ‘Nu’ Ia posibilitățile care vin sau să trageți de ceva care vrea să plece.

Cifra anului 2

Este un an în care o să fiți verificați de Dumnezeu pe relații. Veți avea multe conflicte cu părinți, frați, pentru că anul acesta trebuie să vă construiți limitele, să aveți bariere. Este cel mai bun an pentru căsătorie, pentru cei care sunteți într-o relație. O să fiți încercați pe dragoste, înțelegere, iubire și pe propriile limite pe care le construiți. Este pe relații anul. Voi faceți bani doar prin echipă, relații. Nu aveți voie să munciți extrem de mult.

Cifra anului 3

Este anul banilor, anul în care nu aveți voie să stați ascunși. O să vă puteți duce proiectele la un alt nivel. Trebuie neapărat să ieșiți în evidență, este un an foarte important pentru a analiza, trebuie să notați tot. Nu aveți voie categoric să vă certați cu mama, să intrați cu capul în muncă sau să stați pe loc, trebuie să ieșiți în evidență.

Cifra anului 4

O să fie anul pierderilor sau câștigurilor mistice, va fi an de muncă. Faceți un pas spre ceva, vine o idee nouă, trebuie să realizați ceva, pentru că veți face foarte mulți bani. Femeile nu ar trebuie să muncească extrem de mult. Este foarte important să faceți sport, să aduceți energie în corp.

Cifra anului 5

Este anul comunicării, este un an bun, dar trebuie să mergeți mult pe dezvoltare spirituală, personală. Asta o să vă ajute să creșteți la anul. Ce nu aveți voie absolut deloc este să vă apucați de 100 de lucruri, focusul e foarte important. O să fie multe petreceri, veți călători.

Cifra anului 6

Sunt cei mai norocoși, este un an în care o să vă îndrăgostiți, o să vă faceți o relație, să o vă încerce pe iubire anul, o să-ți dea tot felul de încercări, este anul ispitei, care ție îți va aduce multe cadouri. Este un an foarte bun, de relaxare.

Cifra anului 7

Poți să fii vedetă, să te transformi, este o cifră foarte bună.

Cifra anului 8

Foarte mare atenție, trebuie să fiți disciplinați, anul 8 nu iartă petrecerile, nu aveți voie să divorțați sau să vă căsătoriți, pentru că anul viitor puteți divorța. Nu dați bani împrumut și nu luați.

Cifra anului 9

Încercați să faceți mișcare, e foarte importantă, pentru că așa vă ridicați energia. Când oferiți ceva cuiva, încercați să nu le scoateți ochii.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Țeapa luată de o româncă pe litoralul românesc. A făcut rezervare la un hotel care nici nu exista, iar ce a urmat a fost complet neașteptat
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Trucuri pentru o salată perfectă. Pașii pe care puțini îi cunosc
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor s-a dus în ceruri. Era iubit și adorat de toți
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Președintele FRF, Răzvan Burleanu, cere un selecționer român pentru echipa națională
MediaFlux
O ALTĂ DEMISIE în SUA! După BIDEN, a PLECAT și EA
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!