Victor Ciutacu, după ce Babasha a fost huiduit la concertul Coldplay: „Care credeți că a fost reacția clienților de la Hanul Drumețului, care plătiseră bani grei pe dedicații cu manele, când eu am cerut „Ciocârlia?” Strania solicitare a bizarului client a fost respectată”

Invitarea manelistului Babasha să cânte la concertul formației britanice Coldplay a împărțit internetul în două. În prima seară, tânărul a fost huiduit de cei 60.000 de spectatori prezenți pe Arena Națională, iar concertul a fost întrerupt minute bune până lumea s-a calmat. Același Babasha a primit ropote de aplauze în cea de-a doua seară a spectacolului Coldplay atunci când liderul formației britanice le-a cerut spectatorilor să-i huiduie și pe ei, după care, dacă nu vor să-l asculte pe Babasha, să meargă la baie. "Dar fiți buni", a fost rugămintea lui Chris Martin.
Irina Dumitrescu
14 iun. 2024, 20:21
Victor Ciutacu, după ce Babasha a fost huiduit la concertul Coldplay:

Victor Ciutacu este una dintre zecile de vedete și persoane publice care s-au poziționat de o parte sau de alta vizavi de incidentul de pe Arena Națională.

Jurnalistul România TV relatează o întâmplare relativ similară al cărei protagonist a fost. Ciutacu a încercat să răspundă la întrebarea care a stat pe buzele românilor din momentul în care Babasha nu a fost lăsat să cânte, apoi a fost huiduit: „Ce ar face publicul manelist dacă, în mijlocul unui spectacol de manele, organizatorii ar aduce pe cineva care cântă alt gen, un rocker, de pildă?”

„Tot bântuie pe aici întrebarea cu iz retoric „ce ar face publicul manelist dacă ar aduce organizatorii un rocker în mijlocul concertului?” N-am idee, dar vă pot relata o experiență proprie.

Plecăm din Loft, de la ziua unei prietene, împreună cu sărbătorita și cu un celebru avocat (de interlopi, între altele, da), morți de foame, să mâncăm. La ora aia, singura variantă sigură era Hanul Drumețului. Unde Mana, intelectuala familiei, nu voia, dar am fost noi, restul de trei, extrem de convingători. În premieră, dacă sunteți curioși…

Citeste si Victor Ciutacu, reacţie după dedicaţia lui Dan Voiculescu: „Disperaților care n-o să dormiți în noaptea asta nu vreau să mă întorc”

Ajungem și, după ce mâncăm, ne apucăm de șpriț și de uitat la fascinantul spectacol. Nu intru în amănunte prea multe, n-am chef să mă întind. Ajung imediat la esențial. Cânta Elis Armeanca la momentul care urma să devină Punctul culminant al dimineții, că așa e la maneliștii ăștia care vă put. Totul era pe o scenă unde se roteau continuu, fără pauză, trupele. Din nu știu ce motiv, bănuiesc că în semn de respect față de celebrul avocat și de celebra maimuță de televizor care nu mai fusese în local, interpretul vine la noi la masă, cu tot cu instrumentiști. Și ne întreabă ce am vrea să ascultăm.

Într-un moment (ușor bahic) de spontaneitate, mă trezesc vorbind: „Ciocârlia”. Până atunci și după aia s-au cântat exclusiv manele. S-a executat instantaneu și s-a plătit cerința clientului. Știți care a fost reacția numerosului public, care plătise bani serioși (biletul la Coldplay e pistol cu apă) pe dedicații? A tăcut mormânt cât a durat piesa, interpretată impecabil de niște instrumentiști meseriași, a respectat strania solicitare a bizarului client și, după aia, s-a întors la ce făcea înainte. Nu ne-a dat nimeni cu huo, fetele au primit câte un trandafir de la soacra lui Sile Cămătaru, am mai stat vreun ceas și am plecat.

De-atunci am mai fost o singură dată acolo, cu niște (alți) prieteni curioși să vadă cum e la Han. Pe băieții de la Coldplay nu-i știu, dar, dacă mai vin o dată la noi în oraș, promit că mă învârt și aranjez să-i duc eu acolo să le facă o dedicație pe sustenabilitate și incluziune la băieți. Le garantez că nu-i ia nimeni cu pietre”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Victor Ciutacu

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!