Victor Ciutacu face dezvăluiri incendiare la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Nu e că sunt încrezut, sunt conștient de valoarea mea”

Victor Ciutacu, unul dintre cei mai cunoscuți și longevivi jurnaliști din România, face o mutare de zile mari. Nu pentru mult timp, pentru că se va afla în platoul Kanal D doar pe perioada celor 40 de întrebări puse de Denise Rifai.
Alina Costache
20 mart. 2024, 11:22
Victor Ciutacu face dezvăluiri incendiare la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Nu e că sunt încrezut, sunt conștient de valoarea mea”
Victor Ciutacu face dezvăluiri incendiare la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Cum încearcă Kanal D să facă audiență cu vedeta România TV: „Sunt conștient de valoare mea”

Victor Ciutacu acceptă provocări inedite, chiar și după ani buni de presă și televiziune. Vedeta postului România TV a făcut o vizită scurtă la Kanal D, unde a decis să răspundă celor mai incomode întrebări ale colegei sale de breaslă, Denise Rifai.

Citește și: Victor Ciutacu: „Simona Halep NU a fost achitată, ci i-a fost redusă suspendarea. Pentru DOPAJ, nu pentru orice altă încălcare a vreunui regulament”

Victor Ciutacu face dezvăluiri incendiare la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

În cadrul emisiunii de pe Kanal D, ce aduce în fața românilor personalități politice, muzicale sau celebrități ce s-au făcut cunoscute parcă peste noapte și au captat atenția publicului, Denise Rifai a decis că este momentul ca o adevărată vedetă să își facă apariția. În consecință, invitatul ei de duminică seară va fi nimeni altul decât Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii „Punctul culminant” de pe România TV.

Reputatul jurnalist nu se va da înapoi de la nicio întrebare, fie ea mai incomodă decât altele. Răspunsurile lui sigur vor surprinde, dată fiind experiența sa vastă din presa românească. Printre cele mai surprinzătoare întrebări se numără prețul pe care l-ar cere Victor Ciutacu pentru a împărtăși din cunoștiințele sale.

„Când eram un puști naiv, ziceam 1 milion de euro și scapi de mine. Acum s-a scumpit lucrarea”, este o parte din răspunsul carismatic al lui Victor Ciutacu.

De asemenea, jurnalistul a recunoscut și cine aduce mai mulți bani în casă, el sau soția lui. Cu zâmbetul pe buze, Ciutacu și-a asumat faptul că produce sume mai mici decât femeia vieții lui.

„Soția marii vedete de televiziune Victor Ciutacu aduce mai mulți bani în familia Ciutacu decât aduce Victor Ciutacu”, a spus prezentatorul România TV.

Mai mult, când vine vorba despre denumiri, Victor Ciutacu preferă să nu fie numit „vedetă” în același timp cu alte personaje mondene discutabile.

Victor Ciutacu va putea fi urmărit duminică seară, după miezul-nopții, de la 00:15, pe Kanal D. El va răspunde celor „40 de întrebări cu Denise Rifai” la fel de sincer și de asumat ca și până acum pe parcursul vieții și carierei sale.

Citește și: Victor Ciutacu: „Iar nu-i lasă pe rapidiști statul paralel să ia campionatul. Și nici pe tehnocratului mobilei chinezești să candideze la orice…”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Cinci zodii au parte de schimbări radicale și noroc major. Din 15 iulie primesc tot ce își doresc, bogății, relații noi și succes garantat
Capital.ro
Maghiarii ne salvează. Moment ISTORIC. Ajutor nesperat din partea Ungariei
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vestea momentului pentru o categorie de români! Data la care vor încasa mai mulți bani
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Norii Shelf-Cloud, deasupra României. Când apare acest fenomen meteo rar
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Coaliția va discuta calendarul alegerilor prezidențiale joi la ora 9:00
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?