Victor Ciutacu: „Zelenski trasează sarcini pe unde vorbeşte. Eu n-am înțeles, noi ce sarcini avem după discursul ăsta? Diferența dintre Putin și Zelenski e doar de anvergură”

Jurnalistul România TV Victor Ciutacu a vorbit în termeni duri după discursul poticnit şi din cauza problemelor tehnice al liderului ucrianean Volodimir Zelenski.
Filip Stan
05 apr. 2022, 20:29
Victor Ciutacu:

Victor Ciutacu nu a lăsat netaxată bâlba românească de la duscursul lui Zelenski. „Au făcut românii încă una românească. Întâi a vorbit eroul planetar ca peștele-n acvariu, iar după aia l-au dat tare, să-nțeleagă ucrainenii din România, că traducerea nu ne interesa. Oricum, traducătorul cred că-i neam cu vreunul de la STS”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook. 

Ludovic Orban îi desfiinţează pe Cîţu, Ciolacu şi Ciucă după discursurile din Parlamenîn compania lui Zelenski: „Submediocrii aflaţi din greşeală la putere ne-au făcut de băcănie”

Jurnalistul România Tv a analizat şi pe fond discursul preşedintelui Ucrainei. Victor Ciutacu și-a petrecut multe vacanțe în regiunea Harkov, orașul părăsit de familia sa după căderea comunismului în blocul Est-sovietic. „Sunt extrem de revoltat. Mă pun împotriva valului, am o istorie de familie care îmi dă dreptul să mă pun împotriva valului. Nu mai stau să mă legitimez prin istoria familiei mele. Am scris-o, am spus-o, la revedere! Cine are chef, să citească sau să asculte”, a reamintit Victor Ciutacu într-o intervenție live în podcastul lui Robert Turcescu.

„Oamenii așteptau să vadă ce sarcini le dă Zelenski, că a dat la toată omenirea sarcini. De fiecare dată când vorbește, îi ceartă pe ăia și le zice ce n-au făcut și le dă și un termen în care să rezolve problemele. Eu n-am înțeles, noi ce sarcini avem după discursul ăsta? Ce avem de rezolvat urgent, avioane, mâncare. Unii nu i-au trimis rachete, unii n-au închis spațiul aerian, unii nu s-au ocupat de ce trebuia să se ocupe. Așteptam și eu să văd care e treaba, noi rămânem cu securitatea cibernetică a Ucrainei? Că acolo am dovedit că ne pricepem”, a mai observat Ciutacu în timpul podcastului lui Turcescu.

Volodimir Zelenski s-a adresat Parlamentului României: „Rusia nici nu se mai ascunde, vorbeşte deschis despre masacru şi despre ştergerea poporului ucrainean”
Jurnalistul a conturat și un reproș personal față de președintele Ucrainei: deși știa foarte bine că pornește în război cu un arsenal militar infinit mai modest ca armata Rusiei, a acceptat tacit să își împingă poporul aproape de un masacru.

„Mi se pare absolut inadmisibil că ăsta, știindu-se incapabil pe ce structură stă el acolo să se lupte cu rusul, și-a băgat țara deliberat în război. Pe mine asta mă scoate din minți. Mor zeci de mii, sute de mii de oameni și că pleacă în bejanie milioane de oameni pe iresponsabilitatea unui nebun care vrea să facă pe eroul în fața omenirii (…) Diferența dintre Putin și Zelenski e doar de anvergură”, a subliniat revoltat Victor Ciutacu.

 

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cele două orașe din România care nu se suferă între ele sub nicio formă. Rivalitatea lor a ajuns să fie studiată
Capital.ro
Ungaria e blocată. Viktor Orban a dat ordinul peste graniță. Este oficial
Playtech.ro
Doamne cum arăta înainte ispita Diandra înainte de operațiile estetice. Imagini șoc, pe care le-ar vrea șterse de pe internet
DailyBusiness
RECORD PENTRU AUR. A atins cel mai mare nivel din istorie
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
V-ați încheiat nasturii, dar nu ați știut asta. Marea diferență între bărbați și femei
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Dansul mirilor de la nunta lui Andrei și a Cristinei Rotaru. Fanii și-au făcut cruce când au văzut! VIDEO
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Serviciul militar se reintroduce din ianuarie 2025. Vor fi recrutați bărbații de peste 18 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Recorduri de Temperaturi doborâte: Schimbările Climatice afectează Din Ce în Ce Mai Multe Zone ale Lumii
MediaFlux
A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA PENSIILOR MAJORATE! Vine POȘTAȘUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...