Victor Cornea își asumă rolul de tată vitreg pentru fetițele Andreei Bălan. Tenismenul s-a mutat complet în casa de un milion de euro a vedetei: „Faptele vorbesc de la sine”

Andreea Bălan și Victor Cornea au decis să treacă la pasul următor în relația lor și să se mute împreună. După ce au apărut mai multe imagini cu tensimentul care se distrează și se simte foarte bine alături de fiicele solistei, informația a fost și confirmată de acesta, semn că relația lor merge pe drum cel mai bun.
Filip Stan
16 oct. 2023, 15:47
Victor Cornea își asumă rolul de tată vitreg pentru fetițele Andreei Bălan. Tenismenul s-a mutat complet în casa de un milion de euro a vedetei: „Faptele vorbesc de la sine”
Victor Cornea își aumă rolul de tată vitreg pentru fetițele Andreei Bălan. Tenismenul s-a mutat complet în casa de un milion de euro a vedetei: „Faptele vorbesc de la sine”

Victor Cornea și Andreea Bălan, între care există o diferență de 9 ani, au decis să se mute sub același acoperiș, mai exact în casa cântăreței. După doar câteva luni de relație, se pare că gândurile lor sunt mai serioase ca oricând și vor să întrețină dragostea începută pe internet.

Citește și: Ce şoc a avut Andreea Bălan când a intrat în casa părinţilor lui Victor Cornea. „Era doar o chestiune de timp!”

Victor Cornea vrea să își ia rolul de tată vitreg în serios și s-a mutat alături de iubită și fiicele acesteia

Andreea Bălan poate să se declare o femeie împlinită, și asta după ce și-a întâlnit și „iubirea vieții”, așa cum îl consideră pe Victor Cornea, jucătorul de tenis cu 9 ani mai mic decât ea care i-a furat inima și nu are de gând să i-o mai dea înapoi. Cei doi îndrgăsotiți au făcut un pas important în relația lor, la doar câteva luni de când au decis să se implice într-o relație amoroasă. Fără să mai stea pe gânduri, s-au mutat în casa de un milion de euro a cântăreței, situată într-o zonă bună a Capitalei. Informația a fost confirmată chiar de sportiv, care susține că este gata să își asume responsabilitățile care îi revin odată cu această mutare.

„Da, vă mulțumesc mult pentru dreptul la opinie. Sunt convins că pozele și faptele vorbesc de la sine și am încredere că totul este și va fi foarte bine”, a declarat Victor Cornea pentru cancan.ro.

Andreea Bălan și Victor Cornea s-au cunoscut pe Instagram, iar după lungi discuții s-au hotărât să se și cunoască. După o singură întâlnire, amândoi și-au dorit să înceapă o relație, iar alegerea lor îi face acum foarte fericiți. Recent, Andreea Bălan a declarat că Victor este iubirea vieții ei și bărbatul care i-a fost menit. La rândul său, tensimenul își copleșește iubita cu gesturi romantice și se poartă ca un adevărat tată cu Ella și Clara.

Cântăreața l-a filmat pe noul iubit plimbând fetițele în brațe și, de mai multe ori, jucându-se cu ele, în curtea casei. Pasionat de mașinile Porsche, tenismenul a avut grijă ca fetițele iubitei lui să aibă propriul Porsche de jucărie, teleghidat, dar petrece mult timp și apropiindu-le pe micuțe de sport. Cele două fetițe au luat primele lecții de tenis de la Victor Cornea.

În ceea ce privește spațiul de locuit, casa Andreei Bălan este destul de încăpătoare pentru toată lumea. În urmă cu câteva săptămâni, vedeta a făcut un tur al vilei sale de 850.000 de euro. Casa a fost construită în urmă cu aproximativ 10 ani, când Andreea Bălan era împreună cu Keo. A fost construit un duplex, iar după despărțire, vedeta a cumpărat și partea fostului partener și a transformat casa într-o locuință de peste 300 de metri pătrați.

Citește și: Andreea Bălan, cucerită ușor de Victor Cornea. Ce mesaj i-a scris sportivul pe Instagram: „Eu, de obicei, nu răspund bărbaților, nu mă interesează”

 

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Pensionarii care vor PLĂTI MAI MULT. A intrat în vigoare la 1 iulie
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Vestea momentului despre Facebook. Se întâmplă doar în UE
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Nu e iluzie optică! Ce și-a construit în balconul apartamentului acest bărbat din Cluj-Napoca
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Medicii au CONFIRMAT! Ce se intampla cu Joe Biden in aceste momente
Capital.ro
Interdicție pe STRĂZILE din România. Șoferii sunt ARESTAȚI pentru 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Noi trageri Loto pe 18 iulie 2024: Reporturi semnificative la toate categoriile
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'