Victor Micula l-a umilit pe Dani Mocanu: „Diferența dintre noi doi este că tu mi-ai cântat că ți-am dat eu bani”. Care a fost replica manelistului

Dani Mocanu a fost umilit de Victor Micula într-un live pe Tik Tok. Milionarul și manelistul și-au aruncat replici dure pe internet.
Alina Costache
20 ian. 2023, 14:23
Victor Micula l-a umilit pe Dani Mocanu: „Diferența dintre noi doi este că tu mi-ai cântat că ți-am dat eu bani”. Care a fost replica manelistului
Dani Mocanu, umilit de Victor Micula

Victor Micula nu s-a putut abține și a dat cărțile pe față. L-a umilit pe Dani Mocanu în fața miilor de urmăritori din mediul online. Cei doi au schimbat câteva replici acide pe Tik Tok și au vorbit fără perdea.

Manelistul a fost cel care a anunțat că vrea să discute cu Micula, lucru care s-a și întâmplat.

„Un anunț pentru Victor Micula. Tu știi că eu sunt respectuos și că am șapte ani de acasă, nu înjur pe aici, poate foarte rar. N-am să te înjur, n-am să vorbesc urât. Nu-mi stă în caracter, ideea e în felul următor: a fi bun nu înseamnă a fi fraier.

Și dacă vrei îți dovedesc că nu sunt fraier când vrei tu. Vorbești mult și prost, Victore. Până acum nu ți-am arătat puterea mea, dar nu vreau, vreau să rămâi în continuare prietenul meu. Ai făcut filmare cum m-ai înjurat de morți, de copii, și de astea, eu nu ți-am vorbit prost, nu e în caracterul meu.

N-am să cedez aici pe live că tu pozezi în șmecher. Bani știm că ai. Mi-ai dat block, frate. Mi-ai blocat numărul și mi-ai dat block pe Facebook. Dau la o parte toate rușina și vorbesc aici. Ce bani mi-ai dat să cânt? Am cântat că mi-ai fost drag. Nu-mi place că mă iei peste picior. De azi pentru mine ești un șmecher, vorbești de sus”, a spus Dani Mocanu.

Citește și: Dani Mocanu, îndrăgostit de iubita unui alt manelist: „Este cea mai frumoasă soție din România. Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii”

Victor Micula e deranjat că manelistul stă în preajma unor persoane care îl înjură. Milionarul și-a amintit de întâmplări din trecut când Dani s-a plimbat cu bolidul său de lux și a fost reținut de poliție, Micula fiind nevoit atunci să plătească o sumă imensă de bani.

„Eu nu pozez în șmecher. Eu pe platforma asta pot spun că sunt șmecher. Nu ți-am dat la block, mi-am schimbat numărul. Vrei să le spun oamenilor ce încerci să mă faci să te ajut, cu alea. Vrei să vorbim aici? Nu vă jucați cu mine. Eu nu-ți vorbesc de mai sus decât sunt, tu ești șmecher că vei ajunge la pușcărie peste o lună.

Mafioții nu stau prin pușcărie. Ți-ai creat locul foarte bine, eu m-am născut. Diferența dintre noi doi este că tu mi-ai cântat că ți-am dat bani, dar eu nu ți-am cântat ție că mi-ai dat tu mie bani. Un artist care cântă de drag nu se îmbogățește, nu?

Citește și: Motivul pentru care Florin Salam nu îi cere nici un leu lui Bercea Mondial pentru cântări: „A venit un nene, i-a lăsat pentru tine”

Nu ne putem compara la nimic, nici la bani. N-am ce să vorbesc unui viitor pușcăriaș. Spune-le la oameni când ai venit în Elveția te-ai dus cu Lamborghini-ul meu tare, după care mi l-a confiscat poliția, nu ai venit să-ți asumi.

Ți-au interzis ăia să mai vii 15 ani în Elveția. Am plătit o groază de bani ca să scoată Lamborghini-ul pentru faptele tale. Nimeni nu mai are numărul meu de telefon, îl are doar cine ar trebui să-l aibă. Nu pot să stau la masă cu un om care stă cu unul care mă înjură”, a spus Victor Micula.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Te ia obligatoriu la război. Legea din România spune clar: Se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Nicu Ceaușescu. De ce nu-l accepta nomenclatura. Marea problemă
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Parcarea este interzisă. Locul în care șoferii nu au voie să parcheze. Accesul este interzis
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...