Victor Ponta explică de ce l-a atacat pe Facebook pe procurorul Uncheşelu

Premierul Victor Ponta a explicat, luni, de ce l-a atacat pe Facebook pe procurorul DNA care l-a trimis în judecată, Nicolae Uncheşelu. Ponta acuza în mesajul de pe reţeaua de socializare "obsesia unui procuror total neprofesionist în a se afirma în carieră inventând și imaginând fapte și situații neadevărate din urmă cu 10 ani".
Ionela Marcu
21 sept. 2015, 10:44
Victor Ponta explică de ce l-a atacat pe Facebook pe procurorul Uncheşelu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, întrebat dacă îşi menţine afirmaţiile la adresa procurorului Nicolae Uncheşelu, că el şi-a spus punctul de vedere pentu că „într-o ţară democratică atunci când cineva te acuză pe nedrept, te aperi”.

„Dvs i-ati pronuntat numele, eu nu i l-am precizat.  (…) Când cineva te acuză pe nedrept şi inventând fapte, eu cred ca într-o societate cât de cât democratică, ai voie să te aperi. Cred ca e dreptul meu să mă duc şi în faţa judecătorului să imi spun punctul de vedere”, a spus Ponta. 

Pe de altă parte, premierul a precizat că va discuta cu avocatul său dacă va cere retrimiterea dosarului la DNA.

„Nu vreti să nu mai discutam la televizor dosarul? Înteleg, poate o fi fost făcut pentru televizor. Voi merge în faţa judecatorilor, am incredere că mă vor asculta judecătorii si spun ceea este evident şi pentru un student de anul II de facultate”, a mai declarat Ponta.

CITEŞTE ŞI KLAUS IOHANNIS îi cere din nou DEMISIA lui Victor Ponta: „Imaginea României are mult de SUFERIT”

Întrebat dacă a mai discutat cu preşedintele Klaus Iohannis, după ce acesta i-a cerut ultima dată demisia, Ponta a răspuns: „Am discutat cu presedintele, o sa discut din nou pentru ca maine avem sedinta cu Republica Moldova si avem cateva proiecte.”

În privinţa moţiunii de cenzură, Ponta a arătat că niciun paralmentar PSD nu are motive să voteze împotriva Guvernului. „Nu. De ce sa voteze impotriva Guvernului?„, a spus Ponta. 

CITEŞTE ŞI PRIMA REACŢIE a lui Victor Ponta după ce a fost trimis în judecată de DNA. Atac dur la procuror

Victor Ponta a scris pe Facebook, după ce a fost trimis în judecată de DNA, că „singura problemă a țării este obsesia unui procuror total neprofesionist în a se afirma în carieră inventând și imaginând fapte și situații neadevărate din urmă cu 10 ani”.

„În trei ani România va depăși economic mai multe țări europene – spune FMI! Cred cu tărie că acest lucru este realizabil, prin munca românilor și printr-o guvernare eficientă (și atunci, în 2018, ne vom gândi că nu au fost rele timpurile în care economia crește, salariile și pensiile la fel, absorbim fonduri europene și ajutăm Republica Moldova, iar singura problemă a țării este obsesia unui procuror total neprofesionist în a se afirma în carieră inventând și imaginând fapte și situații neadevărate din urmă cu 10 ani)!”, a scris Victor Ponta pe Facebook. 

CITEŞTE ŞI Victor Ponta şi Dan Şova, trimişi în judecată în dosarul Turceni-Rovinari

Premierul Victor Ponta a fost trimis în judecată, joi, de procurorii DNA, pentru 17 infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, alături de alte patru persoane, între care senatorul Dan Şova şi directorul Complexului Rovinari.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Amendă de 825 lei dacă nu ai asta în mașină. Legea obligă toți șoferii din România
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Mare atenție! Au apărut primele cazuri de West Nile
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Vine o nouă minivacanță pentru români. Sunt mai multe zile libere ca în 2023
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interzis pentru proprietarii de apartamente. Cei care stau la bloc trebuie să le desființeze
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!