Victor Ponta, atac nimicitor la adresa lui Vlad Voiculescu. „E cu o misiune aici. E un dezastru. El şi gaşca lui sunt mult mai corupţi, dar nu răspund niciodată”

Fostul premier Victor Ponta l-a criticat în termeni duri pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, în contextul în care refuză să demisioneze în urma tragediei produse la Spitalul "Victor Babeş", unde trei oameni au murit după ce au rămas fără oxigen, într-o unitate mobilă de Terapie Intensivă.
Razvan Mihalascu
13 apr. 2021, 21:52
Victor Ponta, atac nimicitor la adresa lui Vlad Voiculescu.

Victor Ponta a comentat, marţi seara, în cadrul emisiunii „Punctul Culminant” de la România TV, modul în care Vlad Voiculescu a reacţionat în urma tragediei de la Spitalul „Victor Babeş” din Capitală.”

„În fiecare zi e mai rău şi în fiecare zi simt că nu răspunde nimeni, nu e nimeni vinovat. Vorba aia cu «trebuie să-mi dau eu demisia» nu mai are nici umor negru”, a declarat Victor Ponta, făcând referire la momentul din 2015, când Klaus Iohannis i-a cerut să demisioneze din fruntea Guvernului în urma incendiului din clubul Colectiv.

„Voiculescu şi gaşca care ne conduc acum ţipau nu doar la mine, ci la toată lumea, ţipau demisia. Acum când sunt ei la conducere se doveşte că sunt mult mai incompetenţi, mult mai corupţi şi mai ineficienţi, dar ei nu răspund niciodată.

Mi-aş fi dorit foarte tare ca după ce Voiculescu şi gaşca lui mi-au cerut demisia şi au venit ei la putere, să arate că bine că am scăpat de Ponta, că am venit noi şi nu se mai întâmplă nicio nenorocire, nici măcar cum s-a întâmplat tragedia dintr-un club privat, nu dintr-un spital”, a adăugat fostul premier.

Citeşte şi: Victor Ponta, despre Vlad Voiculescu: „Avem un ministru al Sănătăţii care face filme. Mai ia şi Vlăduţ un Oscar”

Mai mult, Victor Ponta a criticat modul în care Vlad Voiculescu gestionează portofoliul sănătăţii, spunând că „numără accidentele, cadavrele, numără morţii, dar îi numără pentru noi că pentru ei nu înseamnă nimic”.

„Au venit şi au luat bani de la oameni, au făcut filme, că am înţeles că Voiculescu e cu filmele. S-au apucat să privatizeze sănătatea în aşa fel încât dacă nu mai ai bani să nu mai acces deloc la sănătate şi numără accidentele, cadavrele, numără morţii, dar îi numără pentru noi că pentru ei nu înseamnă nimic”, a spus Ponta, în direct la România TV.

Fostul premier a rememorat modul în care Vlad Voiculescu i-a cerut demisia în 2015.

„Niciun om la cap nu a spus vreodată că Ponta i-a omorât pe cei de la Colectiv. Era în Mexic. Eram premier şi n-aveam treabă cu cluburi private. Nici măcar Piedone care era primar n-avea treabă cu cluburile private. Ei, Voiculeştii, au spus că nu se poate aşa ceva, cineva trebuie să răspundă!

Acum mor oameni în fiecare zi în instituţii aflate în subordinea lor, nu în cluburi private. Nu vă aşteptaţi ca cineva să răspundă cu ceva”, a afirmat Ponta.

Citeşte şi: Alertă la Spitalul Victor Babeș din Capitală! Trei pacienți cu COVID de la unitatea mobilă de ATI au murit din cauza unei defecțiuni la aparatul de oxigen

Victor Ponta, atac nimicitor la adresa lui Vlad Voiculescu. „Ştim toţi cu ce misiune a fost trimis în România”

„Atunci când a fost numit în 2016, când a fost trimis în România, ştim toţi cu ce misiune a fost trimis în România. El e cu o misiune aici.  (…) El a venit aici ca ce a mai rămas din banii românilor în sănătate să-i privatizeze şi să ajungă nu la firme româneşti, ci la firme străine. La armament nu se poate. Contractele se fac direct cu Statele Unite.

Şefii lui Voiculescu nu se pot băga pe asta. Pe medicamente, vorbim de 8-9 miliarde de euro. Mai sunt bani de furat în România”, a precizat Ponta.

Fostul preşedinte PSD l-a acuzat pe Vlad Voiculescu că atunci când a ajuns prima oară la conducerea Ministerului Sănătăţii „le-a făcut dosare penale tuturor profesorilor mari”.

„A venit şi le-a făcut dosare penale tuturor profesorilor mari în 2016. Acum sunt toţi prin judecată. I-a scos din drum. Oamenii ăia spuneau că nu veniţi voi să ne cumpăraţi pe doi bani. Suntem profesori, medici, avem o carieră în spate.

Acum îl încurcă un pic pandemia. El îşi vede de treaba lui”, a adăugat fostul premier.

Victor Ponta: „Ce se întâmplă acum e mult mai rău decât în 2010”

„Faptul că PNL, Klaus Iohannis, Orban, domnul Cîţu, ei nu sunt plăţi din afară ca să facă ceva, dar faptul că sunt complici şi spun că n-avem ce face, asta e. Îi înjură pe la colţuri, îi critică prin şedinţe, dar îi lasă în pace. E un dezastru!

Ştiţi că nu sunt fan Băsescu, dar ce se întâmplă acum e mult mai rău decât în 2010”, a mai precizat Ponta.

Mai mult, fostul premier susţine că pe Vlad Voiculescu „nu îl interesează de ce spun oamenii”.

„Voiculescu n-a candidat la nimic. El a fost trimis acolo şi nu are nicio obligaţie în faţa românilor. Nu îl interesează. Poate să îl înjure 20 de milioane de români. El are o treabă”

PLUS ăştia ne vând tot, ne fură tot ce în ţara asta şi o dau la străini. N-avem ce să facem! Ne frică că ne ceartă de la Bruxelles”, a mai precizat fostul lider Pro România.

Victor Ponta: „Orice vreţi să spuneţi ceva de Voiculescu sar mai ceva decât Statul Islamic pe noi”

De asemenea, Victor Ponta a afirmat că actuala coaliţie guvernamentală beneficiază de susţinere „de la Bruxelles, de la Paris”.

„Sunt români care îi susţin. Orice vreţi să spuneţi ceva de Voiculescu sar mai ceva decât Statul Islamic pe noi.

Cred că e mai rău decât în ultimii 30 de ani. De data asta, ca în anii 50 vorbim de un grup mic. Şi în 1945, comuniştii erau 1.000 de oameni cu susţinere de la Moscova.

Ăştia sunt mai puţini cu susţinere de la Bruxelles, de la Paris. Nu ştiu de unde. Am stat 50 de ani sub comunism. Probabil că o să stăm şi sub ăştia cel puţin patru ani”, a mai precizat Ponta.S

„Salvarea lui Vlad Voiculescu e să arunce pisica moartă pe Arafat”

Mai mult, Ponta a declarat că Vlad Voiculescu nu îşi va asuma răspunderea pentru tragediile produse în spitalele din România.

„Toată salvarea lui Vlad Voiculescu e să arunce pisica moartă pe Arafat. Dacă şi Raed Arafat a uitat că filmul ăla pentru care am băgat milioane de euro de la stat ca să-i facem reclamă lui Vlad Voiculescu ca să spună ce criminal e Arafat, până la urmă… Când uiţi chestiile astea, până la urmă le decontezi”, a conchis Ponta.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Țara care a fost cucerită de români. Ei au creat chiar și o limbă proprie, care îi fascinează pe cercetători
Capital.ro
MAREA ACTRIȚĂ a spus adio lumii. A fost o DOAMNĂ de neegalat
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
A murit un titan al cinematografiei. Jon Landau a contribuit la succesul filmelor Titanic și Avatar
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
Testele pe care NU AI VOIE să le refuzi. Legea care se aplică în toată ROMÂNIA
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
UNESCO AVERTIZEAZĂ CĂ UN TSUNAMI AR PUTEA LOVI SPANIA ÎN URMĂTORII 30 DE ANI
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!