EXCLUSIV / Victor Ponta mizează pe Marcel Ciolacu pentru președinția țării: „Dacă iese el și George Simion, eu sunt liniștit. Ciucă nu e om rău, dar nu are ce îi trebuie”

Fostul premier al României, Victor Ponta, a reacționat în urma sondajului Sociopol comandat de România Tv care îl desemnează câștigător al primului tur la alegerile prezidențiale pe Marcel Ciolacu, urmat de George Simion.
Alina Costache
16 iun. 2024, 22:59
EXCLUSIV / Victor Ponta mizează pe Marcel Ciolacu pentru președinția țării: „Dacă iese el și George Simion, eu sunt liniștit. Ciucă nu e om rău, dar nu are ce îi trebuie”
Victor Ponta mizează pe Marcel Ciolacu pentru președinția țării: „Dacă iese el și George Simion, eu sunt liniștit. Ciucă nu e om rău, dar nu are ce îi trebuie”

Victor Ponta, cunoscut pentru istoria sa politică, dar și pentru amiciția cu Marcel Ciolacu, s-a arătat încântat de sondajul Sociopol ce îl arată pe primul-ministru al României ca posesor al celui mai mare procent în cazul alegerilor prezidențiale.

Citește și: EXCLUSIV Traian Băsescu dă de pământ cu Victor Ponta: „Când va câștiga o primărie, măcar și la Cocârlați, o să-l respect mai mult. E prea mic ca să pierdem vremea cu el”

Victor Ponta mizează pe Marcel Ciolacu pentru președinția țării

Fost președinte al PSD și fost prim ministru, dar și candidat la președinția țării, Victor Ponta consideră că sondajul prezentat de Sociopol, comandat de România Tv, este unul care reflectă cel mai bine realitatea actuală.

„Eu am mare incredre in sociopol, a dovedit asta de foarte multi ani, cred si sunt convins ca Ciolacu intra in turul 2 de pe primul loc, este premier bun, asa am intrat si eu si Geoana si Nastase… Deci faptul ca intra in turul 1 e normal si este de bun simt, sa vedem cine intra cu Marcel Ciolacu, Simion este singurul care si-a anuntat candidatura. Ciolacu, Geoană, Ciucă nu si-au anuntat-o, mai trebuie adaugat acolo cineva, Lasconi daca va fi președintele USR, va candida la prezidentiale are un discurs apropiat de Simion, cu religie, va conta, singurul lucru care ma intereseaza dincolo de cei pe care mi i-ati prezentat m-ar interesa sa fie guvernata Romania pana la sfârșitul anului si sa nu mai patim ce am patit in ultimii 20 de ani, Basescu sau Iohannis, si apoi cine i-a ales pe astia 2. Poate dupa 20 de ani nu mai patim la fel. Daca intra Simion sunt linistit, Ciolacu castigă. Daca dupa primul tur e asa cum arată sondajul eu sunt linistit, castiga Ciolacu, tara merge bine, daca nu intra Simion o sa asistam la „veniti sa salvati tara de psd, sariti”, a declarat Victor Ponta, în exclusivitate la România Tv.

Într-o legăturpă directă a intrat și directorul Sociopol, Mirel Palada, care a făcut o analiză scurtă a sondajului realizat recent pe un elantion de 1.002 persoane.

„Se poate intampla orice in lunile care au mai ramas, in momentul de fata avem o ceritudine, stim clar ca primul care intra in turul 2 este candidatul PSD.. acesta este Ciolacu pentru ca Geoana nu va fi acceptat de partid, deci din cei doi care intra unul este Ciolacu, cine este cel de al doilea, pe locul 2 in apropiere se afla Simion, este o competitie, Simion, Geoana si Ciolacu, dintre cei 3 care va fi giugulit mai mult? Simion va fi de sosoacă. Geoana este giugulit de catre Cristian diaconescu. Parerea mea este ca evoluția lui Geoana va semana cu evoluția lui Piedone in cazul Bucurestiului”, a fost opinia lui Mirel Palada.

Citește și: Victor Ponta, șocat și dezamăgit de rezultatele alegerilor: „Niște hoți, au mințit poporul”

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ei sunt românii care pot primii 40.000 de euro de la stat. Fondurile sunt nerambursabile, trebuie sa respecți o singură condiție simplă
Capital.ro
Vor primi bani mai mulți. Anunțul așteptat de proprietarii de apartamente din România
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Statul află TOTUL despre tine. Apare al doilea CNP. Cine e obligat legal să îl dețină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Noul șef al armatei britanice avertizează asupra unui război lung și devastator în Ucraina
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!