Victor Slav, prima reacţie după ce s-a aflat că îşi dădea mesaje cu Anda Adam

La câteva ore după ce în presă au apărut mesajele trimise între el şi Anda Adam, Victor Slav are şi o primă reacţie pe Facebook.
Alina Costache
12 feb. 2014, 17:47
Victor Slav, prima reacţie după ce s-a aflat că îşi dădea mesaje cu Anda Adam

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au despărţit. Dacă până acum Victor Slav era victima în scandalul în care el şi Bianca au fost implicaţi, iată că lucrurile au luat o nouă întorsătură! Mai multe SMS-uri dintre el şi fosta lui iubire, Anda Adam, au ieşit la iveală. Câteva ore mai târziu, prezentatorul a postat pe Facebook câteva versuri din poezia Epigonii a lui Mihai Emineascu.

„Simtiri reci, harfe zdrobite,
Mici de zile, mari de patimi, inimi batrane, urate,
Masti razande, puse bine pe-un caracter inimic „, a scris Victor Slav pe pagina de Facebook.

Victor Slav a infirmat veridicitatea mesajelor care au fost date publicităţii şi care ar fi dovada infidelităţii sale.

„Sunt siderat de ce se întâmplă. Nu sunt mesajele mele şi nici mesajele Andei. Aceste mesaje nu au existat nici înainte de casnicie, nici în timpul casniciei şi nici acum. Sunt un om cu coloană vertebrală şi dacă mesajele ar fi fost ale mele, aş fi recunoscut. La notar nu se poate pune punct instant. Am aşteptat 3 săptămâni pentru că au intervenit anumite lucruri de rezolvat şi în momentul în care am căzut de comun acord, am mers şi am depus actele”, a declarat soţul Biancăi Drăguşanu.

Slav a spus că nu s-a gândit niciodată să reia relaţia cu Anda Adam.

„Nu m-am gândit niciodată să mă întorc la Anda. Când m-am despăţit de Anda, după 6 ani, a fost de comun accord. Şi fiecare a spus ce vrea să facă cu viaţa sa. Nu s-a pus niciodată problema să ne împăcăm. Nu cred că aceste mesaje sunt fabricate de Bianca. Nici anda nu ar fi putut să vă de aceste mesaje”, a mai spus Victor Slav.

De asemeneea, Victor a mărturisit că că nu a vorbit cu Anda Adam, după publicarea mesajelor.

„Nu am vorbit cu ea. Nu am îndrăznit să o sun, pentru că cine ştie ce crede fata. Am vorbit în schimb cu mama Andei. Dacă vreau să vorbesc cu Anda Adam, am telefon şi o sun. Nu înţeleg de ce ar trebui să vorbesc pe Facebook cu ea. Am stat cu Anda 6 ani şi ştiu că are un om care se ocupă de Facebook-ul ei. Parola Facebook-ului Andei o are atât persoana care se ocupă de administrarea Facebook-ului ei şi mama ei. De ce i-aş fi scris pe Facebook când mai erau cel puţin 2 persoane care puteau citi aceste conversaţii?”, a declarat vedeta PRO TV.

Bianca Drăguşanu are motive tot mai puţine pentru o împăcare cu Victor Slav. Se pare că situaţia nu a stat niciodată roz, în mariajul soţilor Slav! Fie că a fost o căsătorie din ambiţie sau o simplă răzbunare reciprocă, tot mai multe detalii ies la iveală care să confirme acest lucru!

Câţiva paparazzi au intrat în posesia unor sms-uri dintre Victor şi Anda. Mesajele au fost trimise imediat după, cât şi în timpul căsătoriei dintre Victor şi Bianca.

Anda: „Ţi-ai luat hainele de la ea?”
Victor: „Bianca nu este acasă. Vrei să rămân la tine peste noapte?”
Anda. „Eşti tu mult prea panicat. Până acum, în astea 2 luni, nu simţea ea ceva?”
Victor: „Vrei să rămân la tine peste noapte? Nu ştiu de ce ne ferim atât. Nu o las eu pe asta aşa. Îi arăt cine deţine controlul!”

Mesajele nu au fost redate în ordine cronologică şi reprezintă frânturi din conversaţiile în secret dintre cei doi.

Bianca Drăguşanu nu crede că Victor Slav a înşelat-o cu Anda Adam. Roşcata a fost pusă în faţa faptului împlinit. În momentul în care a văzut mesajele dintre soţul ei şi Anda Adam, Bianca a repetat încontinuu: „Nu pot să cred, eu nu cred”. Se pare că roşcata este foarte afectată, dar tot nu vrea să renunţe la soţul ei.

Bianca Drăguşanu este convinsă că Victor încă o mai iubeşte şi pentru asta spune că este dispusă să meargă până pânzele albe pentru a-i demontra că nu este totul pierdut pentru relaţia lor.

Data viitoare o să-l cer eu pe el în căsătorie. Să nu renunţi la mine! Dacă renunţă la mine o să-l cer eu. Dacă trebuie să mă fac preş pentru el o să mă fac. De data aceasta, eu o să îl cer în căsătorie. Iar, dacă o să accepte, o să fiu cel mai fericit om de pe lumea aceasta. Peste 10 ani mă văd cu doi copii, la o casă frumoasă, cu o grădină şi doi căţei. Eu am să-i fac copii lui Victor, a spus Bianca Drăguşanu La Măruţă.

Bianca Draguşanu şi Victor Slav au divorţat oficial, la notar. Cei doi se pot însă răzgândi în 30 de zile. Victor Slav nu a invocat adulterul, ci „neintelegeri iremediabile intre parti”. 

În momentul în care a fost întrebat dacă o mai iubeşte pe Bianca Drăguşanu, Victor Slav a reacţionat într-un fel care nu lasă loc de interpretări: „Alte întrebări. Alte întrebpri?”, a spus acesta reporterului care l-a chestionat despre starea sentimentelor pe care le are pentru fosta asistentă TV.

Citeşte şi: Victor Slav, primul interviu după divorţ: Îmi doresc un copil! VIDEO

Se anunţă marea împăcare. Mesajul postat de Victor Slav pe Facebook a lăsat pe toată lumea mască

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a traversat noaptea Bulgaria pentru a ajunge în vacanță în Turcia. Coșmar la ora 03.00: “Au ieșit două mașini, ne-au urmărit 10 km, ne depășeau și puneau frână bruscă”
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Cum îți dai seama dacă ai luat virusul West Nile după o înțepătură de țânțar
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Două treimi din cetățenii UE îngrijorați de securitatea Uniunii Europene, relevă un sondaj
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!