Victor Vrînceanu nu o mai iartă pe Andreea Antonescu! Artista l-a dat în judecată. ”Așa ceva nu se poate”

Dacă mulți nu știu, Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au ajuns în tribunal pentru custodia fiicei lor. Fostul partener de viață al vedetei a făcut câteva mărturisiri chiar de curând. Vezi în rândurile următoare.
Filip Stan
27 iun. 2024, 14:40
Victor Vrînceanu nu o mai iartă pe Andreea Antonescu! Artista l-a dat în judecată. ”Așa ceva nu se poate”

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au ales să meargă pe drumuri diferite, la scurt timp după ce s-a născut fiica lor, Victoria-Venice. Acum, cei doi pare că sunt la cuțite.

Citește și Victor Vrînceanu răspunde acuzaţiilor pe care i le-a adus Andreea Antonescu. „Iubirea mea pentru Victoria nu mă lasă să fac circ”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au format un cuplu.

Orice poveste se și termină, chiar dacă prea repede uneori, însă nimeni nu știe ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi.

Când au decis să meargă pe drumuri separate, aceștia au ales să fie discreți și nu și-au aruncat cu săgeți de niciun fel. Dacă atunci exista pace, se pare că acum s-au schimbat lucrurile.

De aceea, în momentul de față, toată lumea e surprinsă, mai ales după ce s-a aflat că cei doi se luptă prin tribunale pentru custodia fiicei lor.

Nimeni nu se aștepta ca cei să ajungă în instanță, însă artista a decis să îl dea în judecată pe bărbatul de care, nu de mult, s-a îndrăgostit la nebunie.

Cei doi au ajuns prin tribunale pentru custodia copilului lor, dar și pentru stabilizarea domiciliului.

Mai exact, vedeta a cerut permisiunea de a pleca două luni și jumătate în America, împreună cu fiica sa.

Ulterior, această cerere i-a fost aprobată, însă instanța a refuzat-o pe cea pentru cetățenie, spunând că este nevoie de acordul ambilor părinți pentru decizii atât de importante.

„Admite în parte cererea de chemare în judecată. Respinge cererea reconvențională, ca neîntemeiată. Suplineşte consimţământul pârâtului Vrînceanu Victor Vadmin pentru deplasarea minorei Vrînceanu Victoria Venice, născută la data de…, în perioada 01.06.2024 – 15.08.2024 în Las Vegas Nevada – Los Angeles California, însoțită de mama sa, reclamanta Antonescu Giorgiana Andreea. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată.

Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 2.020 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, 2.000 lei reprezentând onorariu avocațial redus proporțional cu soluția de admitere în parte și 20 lei reprezentând taxă judiciară de timbru. Executorie. Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare, care se exercită prin depunerea cererii la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată astăzi, 09.05.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia instanței.

”Ea vrea să facă ce vrea cu copilul nostru”

Acum, Victor Vrînceanu s-a decis să spună câteva cuvinte, după ce fosta lui parteneră de viață l-a dat în judecată.

Jurnalistul spune că Andreea Antonescu a depus actele pentru cetățenie fără acordul său, lucru cu care nu este de acord.

De asemenea, tot el spune că fosta lui iubită nu ține cont de părerile lui atunci când vine vorba de Victoria deși el se implică enorm în sarcinile părintești.

„Andreea m-a chemat in instanță pentru că nu am fost de acord să plece cu Victoria în America două luni și jumătate. A cerut și să depună actele pentru cetățenia americană pentru Victoria, fără acordul meu. 

Te-ar putea interesa și Victor Vrînceanu, prima reacţie după despărţirea de Andreea Antonescu. De ce s-a produs, de fapt, ruptura: „Au existat nemulțumiri de ambele părți. Ea este vedetă, are alt statut decât am eu”

Ea vrea să facă ce vrea cu copilul nostru, deși eu mă achit de toate sarcinile părintești și chiar mai mult. Așa ceva nu se poate. Trebuie să înțeleagă că nu a făcut acest copil singură, iar deciziile trebuie luate împreună”, a mărturisit Victor Vrînceanu, conform Redacția.ro.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
Fanatik.ro
Animalul crescut de români, dar care ajunge mai mereu la export. Statul îți dă 100 de euro pe exemplar dacă îl ai în curte. Puțini oameni cunosc schema financiară
Capital.ro
Amendă de 3.300 de lei. Se interzice montarea pe mașină. 20 de puncte-amendă
Playtech.ro
ȘOC! Familia Ciolacu, nași de cununie pentru Anda Adam. Rochia nașei a atras TOATE privirile
DailyBusiness
Statul face concurență băncilor! Ce randament au în 2024 titlurile de stat
Adevarul
EXCLUSIV. Elena Lasconi, candidata USR la alegerile prezidențiale: „Nu mai pot fi spectator și să văd cum se duce țara-n cap“
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Ce escrocherie! Infractorii au golit conturile cu un singur telefon
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc
Cancan.ro
Dezvăluiri de impact în cazul celor trei tineri români care au murit în Italia. Ce a scos la iveală telefonul Patriziei Cormos, tânăra de 20 de ani prinsă de viitură
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
EXCLUSIV: Imagini cu Alexandra în rochie de mireasă. Părinții au decis să o înmormânteze în rochie albă pe fata care a fost ucisă cu sălbăticie de propriul iubit
Capital.ro
Ajutor pentru românii de la BLOC. Statul plătește 750 lei. Banii până la 31 decembrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...
substantial.ro
Patru pescari din Sri Lanka au murit după ce au băut un lichid necunoscut găsit pe mare
MediaFlux
BLOCAJ privind RECALCULAREA PENSIILOR! LOVITURĂ pentru ROMÂNI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?