VIDEO Andra, derapaj verbal la adresa unui bărbat care a strigat-o cu numele rivalei „Delia”

Rivalitate dintre Andra şi Delia nu trece cu anii. Înconjurată de fanii săi la un eveniment, Andra a avut o reacție neașteptată atunci când a auzit pe cineva scandând numele Deliei.
Irina Dumitrescu
08 oct. 2024, 11:30
VIDEO Andra, derapaj verbal la adresa unui bărbat care a strigat-o cu numele rivalei

Andra a fost prezentă recent la un eveniment, iar la plecare fanii au așteptat-o și au vrut să facă fotografii cu ea. Cântăreața a făcut o baie de mulțime, însă lucrurile au lut o turnură neașteptată atunci când cineva a scandat numele Deliei.

„Andra: Serios, mă împinge toată lumea. Ușor, vă rog.
Bărbat: Delia!
Andra: Mânca-i-ai c**u! Ai glume în program? Să-i mănânci c***l lui Delia”, a fost reacția Andrei, informează clujcapitala.ro

Vreme îndelungată s-a vorbit despre o presupusă rivalitate ce ar exista între Andra și Delia. Cele două sunt artiste de succes, însă nu au colaborat niciodată, fapt ce a alimentat și mai mult speculațiile.

Familia Măruță se mărește cu un membru! Andra a dat vestea chiar în ziua în care a împlinit 38 de ani: „Eva și David și-au dorit de mult timp”

Însă, în urmă cu ceva timp, Andra vorbea despre acest lucru și spunea că se amuză copios pe această temă și că rivalitate este inexistentă și creată doar de taberele de fani.

În urmă cu doi ani, jurata de la Românii au talent și-a făcut curajul de a vorbi despre reala relație pe care o are cu colega sa de breaslă. Cele două au personalități extrem de diferite, motiv pentru care nu este de mirare că nu sunt chiar cele mai bune prietene.

Andra vs Delia faza pe contracte, un altfel de război între Pro Tv şi Antena 1

Andra Măruță primește, de la PRO TV, mai bine de 10.000 de euro pe lună, iar pentru un concert de două ore, poate primi lejer și 6.000 de lei. Bineînțeles, soția lui Cătălin Măruță are și contracte de imagine, proiecte, colaborări cu diferite branduri care îi aduc venituri suplimentare. Alături de partenerul ei de viață, deține mai multe firme pe care rulează sume impresionante. În anul 2021, de exemplu, a avut o cifră de afaceri la Andra Record de peste 3,6 milioane de lei.

Câți bani câștigă artiștii din România pentru un spectacol. Delia se află pe locul 3 în clasament

Nici Delia Matache nu duce deloc lipsa banilor. Jurata de la iUmor și X Factor ar primi, pentru un concert sau un spectacol, chiar și 19.000 de euro, în funcție de numărul de ore petrecute la eveniment. Bonus: câștigă câteva mii de euro și pentru emisiunile de talente la care jurizează. Amintim și că are mai multe firme, fiind vorba și despre Deliaevent și Roka Records, care au înregistrat un profit mai mare de 3 milioane de lei.

 

„Eu sunt mulțumită de oamenii care mă iubesc pe mine. Culmea e că eu nu am un sentiment din ăsta de ranchiună, de concurență. Suntem atât de diferite (n.r ea ți Delia). Ne mai întâlnim și râdem. Eu nu am cum să mă uit la un artist care cântă frumos decât într-un mod admirativ.

Trebuie să ascultăm, mă uit să văd ce cântă și alți artiști. Sunt o tipă competitivă, dar competiția e cu mine, cu drumul meu. Nu pot să mă compar cu alt artist. Fiecare avem lucruri diferite”, spunea Andra, în cadrul podcast-ului realizat de Mihai Morar.

De curând, Andra a intrat și în vizorul lui Nelson Mondialu. Aceasta ar fi luat un avans pentru a cânta la ”nunta Mondială”, unde fiul lui Nelson a fost ginere.

Ulterior, Andra nu a mai putut cânta pe motiv că trebuia să participe la un show TV. Vedeta este artistul preferat al norei lui Nelson, iar acesta a vrut să îi facă surpriză acesteia.

Ce tarif are Andra pentru o oră de cântare. Nelson Mondialu a dat-o de gol: „Vrea și 10 camere cu meniul inclus, iar sculele trebuie să le închiriezi tu”

Să nu-mi ajute Dumnezeu toată viața dacă vă mint. A început Alexandra să izbucnească în plâns. Eu m-am gândit că i-a făcut ceva Livian. Vă jur că nu vă mint. Mi-a zis că a arvunit-o pe Andra și acum ne-a sunat ăsta ( n.r impresarul) că nu poate să vină, că pe data de 14 septembrie jurizează la Românii au Talent. I-am zis: Livian, arată-mi contractul. Și avea contractul. L-am pus să sune pe impresar: Domne, nora mea izbucnește în plâns, ați avut contractul, l-ați semnat, tot. Ce se întâmplă? Păi nu poate să vină că are…(…)”, a spus Nelson Mondialu.

Câți bani câștigă artiștii din România pentru un spectacol. Topul celor mai bine plătiți artiști din România:

Inna – între 17.000 și 19.000 de euro (plus TVA), 45 de minute
Carla’s Dreams – aproximativ 15.000 de euro, 60 de minute
Delia – aproximativ 15.000 de euro, 60 de minute
Loredana Groza – aproape 15.000 de euro, 60 de minute
Smiley – aproximativ 12.000 de euro (plus TVA), 45 – 60 de minute, plus doleanțe
Andra Măruță – aproximativ 12.000 de euro, 60 de minute
Paraziții – aproximativ 10.000 de euro
Irina Rimes – aproximativ 10.000 de euro
The Motans – aproximativ 10.000 de euro
Theo Rose – aproximativ 10.000 de euro
Puya – 4.500 de euro, 60 de minute
Andreea Bălan – 4.500 de euro, 60 de minute
Antonia – aproximativ 5.500 de euro, 40 de minute
Alex Velea – aproximativ 4.400 de euro
Adda și trupa ei – 3.500 de euro
Ruby – 3.500 de euro
Ștefania și Speak – 3.500 de euro
Sore – 3.500 de euro

Andra, detronată din topul concertelor de Crăciun

Luna decembrie este, probabil, cea mai prolifică lună din an pentru artiștii români. ”Cireașa de pe tort”, Crăciunul 2024, se anunță însă unul foarte ofertant, iar cei mai cunoscuți interpreți din România vor încasa mii de euro pentru aparițiile pe scenele publice.

Pe primul loc în topul celor mai bine plătiți cântăreți, de sărbători, se află nimeni altul decât Smiley, cu un onorariu impresionant de 11.000 de euro pentru un show. La mică distanță, Andra și Theo Rose vin cu același tarif, fiecare cu câte 10.000 de euro pentru spectacolele lor electrizante.

Nicole Cherry va încasa 7.500 de euro, în timp ce Direcția 5 își va adăuga 7.000 de euro în conturi. Alina Eremia și Fuego nu se lasă mai prejos, cu câte 6.000 de euro fiecare, iar cei de la Zurli vor încânta copiii pentru 5.000 de euro.

Artiștii români nu onorează doar evenimente publice, ci și cele private. La petrecerile private sumele se negociază altfel și sunt, în general, mai mici, în jur de 5.000 de euro. Nu și când este vorba despre Delia, considerată cea mai scumpă apariție. Ea cere între 15.000 și 19.000 de euro, plus TVA, pentru un spectacol de neuitat, fie că este vorba de un club, un eveniment în aer liber, un mall sau o petrecere corporate.

DailyBusiness
Alertă națională! Cele mai vândute săpunuri sunt TOXICE. Lista acestora
Spynews
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
Bzi.ro
Câți bani au strâns la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: Au fost invitați care au chefuit gratis!
Fanatik.ro
Țara plină de români în care s-a impus limită la banii cash. Nu se mai pot retrage bani de la bancomate
Capital.ro
Se confiscă banii în România. Te verifică la tine acasă. NU mai scapă nimeni
Playtech.ro
Mama Monicăi Bîrlădeanu, IREAL de frumoasă la 71 de ani. A atras toate privirile la nunta fiicei sale. E SUPERBĂ
DailyBusiness
Este oficial! Se interzic sobele pe lemne
Adevarul
Comoară descoperită în pădurile din nordul Moldovei. Ce căutau monedele tatălui lui Alexandru Macedon în teritoriile traco-geților
wowbiz.ro
Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii
Spynews
Oana Ciocan, avertisment pentru Jador, după ce cântărețul a spus că a văzut-o cu noul ei iubit: ”M-ai filmat...” | FOTO
Spynews
Florinel Coman și Ioana Timofeciuc se cunună religios! Când va avea loc marele eveniment
Evz.ro
Carmen Negoiță le-a pus gând rău banilor de la Asia Express. În ce vrea să investească vedeta
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
kanald.ro
Ce pensionari beneficiază de recalcularea din oficiu a pensiilor și cum se poate solicita recalcularea la cerere. Prevederile noii legi a pensiilor
Cancan.ro
Andra, derapaj verbal în public! Cum i-a putut vorbi unui bărbat, după concert: „Să-i mănânci…”
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
NU ai voie la volan! Românii care au interzis să conducă în România
StirileBZI
Salariile cresc cu cel puţin 650 de lei! Majorarea se va aplica de la 1 ianuarie 2025!
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
stirilekanald.ro
„Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor!” Florin Piersic, cu ochii plini de lacrimi, mărturisiri emoționante despre starea de sănătate
substantial.ro
Fost investigator rus condamnat la 16 ani pentru mită record de 73 milioane de dolari
MediaFlux
MARCEL CIOLACU își DĂ DEMISIA! Bomba zilei în politică
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Spionaj pe dușumele: aspiratoarele care „văd” prea multe