VIDEO Betty Salam i-a jurat iubire eternă soțului printr-o melodie, după împăcare. Primele imagini cu cei doi împreună

Betty Salam și soțul ei au trecut printr-o perioadă dificilă, în care nu și-au vorbit pentru peste 3 luni. Cuplul s-a împăcat recent iar cântăreața a ținut să-și mărturisească dragostea printr-o nouă piesă.
Alina Costache
27 sept. 2024, 22:54
VIDEO Betty Salam i-a jurat iubire eternă soțului printr-o melodie, după împăcare. Primele imagini cu cei doi împreună

Relația dintre Betty Salam și soțul acesteia, Cătălin Vișănescu, nu a fost întotdeauna roz. Deși au avut o lungă relație de iubire, fiind împreună pentru mai mult de 10 ani și căsătoriți încă din 2018, cei doi au fost despărțiți pentru aproximativ 3 luni, anul acesta.

S-a zvonit că Betty Salam ar fi avut o relație cu un manelist

În luna iulie a acestui an se zvonea în spațiul public că Betty Salam și-ar fi părăsit soțul pentru a începe o relație cu faimosul manelist Iuly Neamțu. Ca răspuns la bârfele de la acel moment, artista a ieșit într-un videoclip pe TikTok în care a vorbit despre problemele cu care se confruntă în viața personală.

„Mathias este bine, este întotdeauna cu mine și vă promit din tot sufletul că veți auzi doar lucruri frumoase și veți vedea lucruri frumoase despre mine. Eu sunt un om simplu și nu vreau să fiu implicată în nimic rău și nici să deranjez pe nimeni. Eu și Cătălin suntem, într-adevăr, într-o mică pauză. Am luat această decizie împreună ca noi să ne punem în ordine puțin viața noastră personală.

Ca toți oamenii, avem și noi perioade de genul ăsta, nu am divorțat, nu am fugit nicăieri și nici nu sunt împreună cu niciun alt bărbat. Familia e familie.”, a specificat Betty Salam.

@betty.salam Dati share sa ajunga cat mai departe si sa se termine o data cu aceste zvonuri. #foryou #bettysalam #viral #fyp ♬ sunet original – Betty Salam

Betty i-a jurat dragoste soțului printr-o nouă melodie, după ce aceștia s-au împăcat

Recent, Betty Salam și Cătălin Vișănescu au anunțat că s-au împăcat, după o pauză care le-a permis să se gândească la relația lor.

Betty a specificat pentru public că „despărțirea”, cum a fost numită ea în presă, a fost defapt o pauză în relație. Dorința de împăcare a venit din partea amândurora, care au ales să își mai acorde o șansă.

Citește și : Smiley nu a fost mereu cel mai familist. În tinerețe artistul şi-a făcut de cap cu una dintre cele mai cunoscute influenceriţe de la noi din ţară

„Amândoi (n.a – am luat această decizie), pentru că nu puteam să stăm unul fără celălalt.”, a declarat Betty Salam la emisiunea Un Show Păcătos.

În noua melodie lansată astăzi, intitulată „De-ar fi să pleci”, cântăreața își manifestă aprecierea și dragostea față de soțul ei. El este prezent în videoclipul atent lucrat, care pune accentul pe modul în care artista își privește soțul.

„De tine am inima legată, să ne despartă nimeni n-o să poată. De tine mă leagă o viață întreagă și știu că o vreau cu tine toată, toată.”, spune Betty Salam în melodia sa.

Refrenul melodiei este unul cu adevărat special pentru cei doi, deoarece artista arată că astfel de despărțire nu va mai trebui să existe în viața celor doi.

Citește și : Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ajuns din nou față în față. Designerul încă poartă verigheta: „Păstrez toate bijuteriile de familie”

„De-ar fi mâine să vrei să pleci, te-aș face iar să mă iubești. Te-aș face să te răzgândești și reaprind iar flacăra.”, sună alte versuri ale melodiei.

Fiica lui Florin Salam îi spune lui Cătălin Vișănescu că iubirea lor va fi una de durată, deoarece ea va lupta ca acest lucru să fie posibil.

„Și o să-ți mai fac și copii, vreau să-ți fiu pofta inimii, găsesc eu mii de feluri noi de-a te iubi.”, cântă cunoscuta artistă.

DailyBusiness
România, foarte aproape de Schengen. Predoiu: „Va fi o decizie politică!”
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Peștera din România, puțin cunoscută, în care se țin concerte de muzică clasică. Aici are loc un fenomen foarte rar
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis auto categoria B. Cine e obligat să facă iar ore la școala de șoferi
Playtech.ro
Doamne cât de frumoasă era Adriana Iliescu în tinerețe. Cea mai bătrână mamă din România era superbă
DailyBusiness
De la 1 octombrie, ratele cresc iar! Românii vor scoate din nou bani de la saltea
Adevarul
Cât a ajuns să coste un apartament în cea mai mare comună a țării. Cu același preț s-ar putea lua mai multe locuințe în Spania sau Anglia
wowbiz.ro
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Plata pensiilor pe luna octombrie. Pensionarii care vor primi mai mulți bani
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă
Cancan.ro
Scandal pe bunurile soției lui Gabriel Vasiliu de la Puterea Dragostei. Ce pretenții au rudele Anei Maria, la o săptămână după înmormântare
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
A murit cea mai mare ACTRIȚĂ! Marea doamnă s-a stins chiar azi. Românii, în doliu
StirileBZI
Nu ai voie să înregistrezi cu telefonul! Este infracțiune și se pedepsește cu închisoarea 2 ani!
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"I-a murit creierul" Cel mai monstruos culturist din lume a decedat. Ilia avea 36 de ani și mânca șapte mese pe zi
substantial.ro
BEC clarifică: Klaus Iohannis nu poate candida ca independent pe listele PNL
MediaFlux
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare COMPLETĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Studenţii cresc cu 20% cererea pe piaţa închirierilor de locuinţe şi trag în sus chiriile apartamentelor vechi