VIDEO Candidatul USR de la Sectorul 3, lovit de un reprezentant AUR, după ce discutaseră în contradictoriu cel puţin 10 minute. Lucian Judele a susţinut că ar fi fost agresat de „oamenii de nădejde ai lui Negoiţă”

Candidatul AUR la Primăria Sectorului 3, Alexandru Marcu Niță, i-a spart nasul, în noaptea alegerilor, de față cu mai mulți jandarmi, contracandidatului său de la USR, viceprimarul Ștefan-Lucian Judele, incidentul fiind filmat în întregime.
Filip Stan
10 iun. 2024, 16:56
VIDEO Candidatul USR de la Sectorul 3, lovit de un reprezentant AUR, după ce discutaseră în contradictoriu cel puţin 10 minute. Lucian Judele a susţinut că ar fi fost agresat de

Deşi Judele şi Niţă s-au certat minute în şir pe treptele din faţa unei secţii de votare, fiind evident că ştiu foarte bine cine este fiecare, iar întreaga discuţie şi incidentele care au urmat au fost filmate şi publicate pe Facebook de un coleg al lui Judele, pe numele său Andrei Stan, viceprimarul a scris pe pagina sa de socializare că ar fi fost lovit de „oamenii de nădejde ai lui Negoiţă”.

După lovitura încasată, Judele cade pe scările secției de vot și rămâne acolo încercând să oprească sângerarea, în timp ce candidatul AUR care l-a pocnit este imobilizat de jandarmi. Întreaga scenă s-a petrecut chiar sub ochii forțelor de ordine, după un schimb nervos de replici între cei doi candidați. Niță îi reproșa lui Judele anumite atitudini din campanie și-l filma, iar Judele l-a stropit cu apă pe contracandidatul AUR.

Niță (AUR) și Judele (USR) s-au întâlnit după ce o candidată refuzase să părăsească secția de vot din Sectorul 3, după închiderea urnelor, iar cei doi au venit să verifice ce se întâmplă.

Ce a afirmat Judele pe Facebook, în noaptea alegerilor

Duminică noaptea, după ce a fost clar că a pierdut alegerile pentru Sectorul 3, Lucian Judele a încercat să arunce vina asupra lui Robert Negoiţă pentru eşecul său, astfel încât l-a acuzat pe primar că ar fi pus mai mulţi „oameni de nădejde” să îl agreseze, fără a ţine cont că întregul incident a fost filomat şi transmis în direct pe Facebook de colegul său, care a strigat în repetate rânduri că „AUR comite abuzuri”.

Având în vedere că AUR nu a fost în niciun moment un competitor real la Primăria Sectorului 3, la fel cum nici USR nu a fost, Lucian Judele a considerat mai util să îl acuze pe câştigător şi să teasă o întreagă poveste fictivă, în locul adevărului filmat chiar de colegul său.

„Aș fi vrut în acest moment să scriu un mesaj în care să vă mulțumesc tuturor pentru lupta pe care am dat-o împreună pentru Sectorul 3 și pentru Capitală.

Din păcate, acum mă aflu într-un spital… Am ajuns aici din cauza unei traume provocate de oamenii de nădejde ai lui Negoiță trimiși să se asigure că iese cine trebuie.

Trauma a fost, de altfel, provocată de față cu jandarmii și în timp ce eram la telefon cu 112, încercând să le spun să vină urgent pentru că 3 indivizi mă amenință. Nu au mai apucat să ajungă, au venit direct cei de la SMURD să spele balta de sânge.

Adus cu SMURD-ul la spital, sunt certat că am ajuns unde nu trebuie… că pentru urgența mea au nevoie de alți specialiști pe care spitalul nu îi are. Acum se ceartă cei de la SMURD cu personalul medical.

Cei de la SMURD spun că mă lasă aici, iar cei din spital spun că trebuie să ajung urgent în altă parte.

Vă mai povestesc eu altă dată cum se termină noaptea asta…

Până una-alta… Noapte bună, România! Noapte bună, democrație din Sectorul 3!”, a scris pe Facebook Judele, duminică noapte.

Ce a comunicat Poliţia după incident

„La data de 9 iunie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 11 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, de către președinta unei secții de votare din Sectorul 3, cu privire la faptul că, în jurul orei 21.40 s-a prezentat la o secție de votare, o femeie, candidat la alegerile locale, care refuză să părăsească sala după închiderea secției, tulburând astfel ordinea și liniștea publică. Polițiștii din cadrul subunității care s-au deplasat cu operativitate la fața locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că, o femeie, candidat la alegerile locale refuză să iasă din secția de votare, având un comportament agresiv.

Ulterior, persoana a părăsit incinta secției de votare, moment în care, în zona respectivă au venit și alți candidați la alegerile locale, printre care un bărbat în vârstă de 38 de ani. Conflictul a degenerat și în afara locației, moment în care, bărbatul în vârstă de 38 de ani ar fi fost agresat fizic de un alt bărbat.

Astfel, jandarmii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pentru protecția secției de votare, au intervenit prompt pentru imobilizarea autorului agresiunii, întocmirea actelor necesare continuării cercetărilor și predarea acestora către polițiști. Victimei i-au fost acordate îngrijiri medicale de către un echipaj de prim ajutor sosit la adresă, care l-a transportat la o unitate medicală pentru investigații suplimentare.

Bărbatul care l-ar fi agresat fizic este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. De asemenea, șapte persoane, printre care președinta comisiei de votare și candidatul la alegerile locale, au fost sancționate contravențional, conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 11 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Judele nu cere scuze, nu rectifică, ci dublează acuzaţiile

Interesant este că, nici după ce a avut şansa să se liniştească şi să analizeze un pic mai bine faptele, nici după comunicatul Poliţiei, Judele nu îşi recunoaşte greşeala sau minciuna, nu îşi cere scuze, ba chiar plusează, acuzând în continuare PSD şi PNL de diverse abuzuri, pentru care, încă, nu a adus nici probă şi nu a afirmat că ar fi depus vreo plângere. Doar vorbe.

„Este inuman ce se întâmplă.

Delegații noștri au fost câte unul în secțiile de vot, comasații câte 5.

Au tras de timp, au făcut tot posibilul ca delegații noștri să cedeze fizic și psihic. Au dormit pe rând, au luat pauze, iar când delegații noștri au capitulat, au început să numere voturile.

La acest moment, sunt secții unde de-abia s-au numărat voturile de la europarlamentare. Pentru locale, nici nu au început.

Sunt secții unde am reușit să salvăm și câte 200 de voturi de la comasați, voturi care au ajuns la ei “din greșeală”.

Voi reveni cu detalii despre furăciunile comasaților.

Mă înclin cu profundă recunoștință în fața delegaților care luptă și acum pentru securizarea voturilor voastre!”, a scris Judele, luni, în jurul prânzului, pe Fabebook.

Citeşte şi: Clotilde Armand nu acceptă înfrângerea în fața lui George Tuță la Primăria Sectorului 1 și reia schema sacilor de voturi: „Duceți-vă, sunt un om liber”

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Sectorul din București unde vor fi amplasate căsuțe pentru pisicile fără stăpân. Anunțul care-i va bucura pe toți iubitorii de animale
Capital.ro
Ungurii aduc marea victorie pentru România. Sprijin nesperat din Ungaria
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Cât câștigă Nicoleta Voica la un eveniment. Tarif de lux pentru artistă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Nu e banc! Cu câți lei a ajuns să se vândă un singur mic, la 'împinge tava' în Mamaia
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Bani pentru cei care stau la CASĂ. Statul plătește câte 30.000 de lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
O Balenă A Răsturnat o Barca în Largul Coastei New Hampshire; Pescarii Salvați de Adolescenți
MediaFlux
ALERTĂ de RĂZBOI în EUROPA! Probleme majore descoperite de NATO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!