VIDEO! Clotilde Armand delir halucinant în direct la TV! „Nu am venit aici să vorbesc despre șobolani!”. Parchetul General neagă ca ar fi primit orice plângere de la ea! Circ penibil la Sectorul 1!

Circ cu Clotilde Armand în fața Primăriei Sector 1! Actualul edil nu suportă realitatea voturilor, care arată că George Tuță ar fi câștigător pentru primul său mandat.
Filip Stan
12 iun. 2024, 14:42
VIDEO! Clotilde Armand delir halucinant în direct la TV! „Nu am venit aici să vorbesc despre șobolani!”. Parchetul General neagă ca ar fi primit orice plângere de la ea! Circ penibil la Sectorul 1!
VIDEO! Clotilde Armand delir halucinant în direct la TV! „Nu am venit aici să vorbesc despre șobolani!” Parchetul General neagă ca ar fi primit orice plângere de la ea! Circ penibil la Sectorul 1!

Actualul primar în funcție al Sectorului 1, Clotilde Armand, nu se poate conforma cu ideea că a pierdut scaunul conducerii. Aceasta a lansat acuzații grave la adresa contracandidatului său, George Tuță, spunând că a depus zeci de cereri și plângeri.

Citește și: Primarul Sectorului 2 se transformă în Clotilde Armand! Radu Nicolae Mihaiu cere renumărarea voturilor. ”Este inadmisibil”

Clotilde Armand delir halucinant în direct la TV! „Nu am venit aici să vorbesc despre șobolani!”

Din păcate pentru Clotilde Armand, aceste cereri nu par a fi atât de depuse pe cât susține cu lacrimi în ochi și înverșunare edilul Sectorului 1. Potrivit informațiilor obținute de reporterii România TV, la Parchetul General nu s-ar fi înregistrat nicio plângere a primăriței USR. Cu toate acestea, ea continuă să declare că voturile au fost trunchiate și că vrea renumărarea lor, fiind sigură că rezultatul o face tot pe ea câștigătoare.

„Numărul buletinelor care sunt nu este cu numărul oamenilor care au venit să voteze. Am spus că dau explicații ce înseamnă suspiciuni de fraudă. În primul caz cu aceste procese verbale care nu sunt conform completate. Buletinele votate plus voturile nu sunt egale cu semnăturile primite. Buletinele votate plus buletinele anulate nu sunt egale cu buletinele primite. În momentul în care aceste chei nu sunt conforme, aceste numere sunt făcute din pix. Din pix sunt voturi care dispar. Noi am calculate ce înseamnă din pix înseamnă peste 1.000 de voturi care se evaporează. În momentul în care nu avem o egalitate între numărul voturilor, înseamnă că e o problemă. Egalitate aceasta se stabilește din pix. Voturile exprimate plus voturile nule plus buletinele care sunt anulate nu este egal cu numărul buletinelor primite se pune egalitate din pix.

Dovezile concrete sunt procesele verbale pe care le avem. Toate aceste lucruri sunt sesizate prin niște cereri. Tot ce am explicat aici cu aceste chei care nu se închid cu aceste procese verbale care nu sunt întocmite și modificate din pix am făcut cereri de renumărare. Aceste cereri de renumărare sunt depuse în mod oficial prin email la Biroul Electoral de Sector și Central și nu am primit niciun răspuns. Am depus și Parchetul General prin procedură oficială. Sunt persoane neidentificate care umblă prin Biroul Electoral, care nu sunt autorizate, sacii îi găsim deschiși. Acest proces este absolut inuman, sunt oameni care stau de 30 de ore”, a declarat Clotilde Armand pe scările Primăriei din centrul Bucureștiului.

Clotilde Armand nu se simţea deloc în largul ei sub tirul de întrebări incomode, fiind vizibil tensionată, motiv pentru care și-a scăpat și câteva obiecte, după care ulterior s-a și aplecat, în timp ce jurnaliștii îi puneau întrebările la care aceasta evita în mod constant să răspundă. Deranjată de întrebările jurnaliștilor, Clotilde Armand s-a plâns de felul în care este chestionată, acuzând și reacționând nervos față de Roxana Ciucă, reporter al România TV.

„În loc să aveți o atitudine corectă ca să înțelegeți. Vă legați de fake news de acum 4 ani, vă legați de șobolani. Nu sunteți jurnaliști adevărați. Insistați cu șobolanii de acum 4 ani. E vorba de o pată neagră asupra democrației din România. Despre saci care sunt desigilați în care umblă oameni care nu au voie. Vorbesc de oameni care au colectat voturi, au plătit voturi. E obsedată! Doamna în loc să își pună problema la ce s-a întâmplat acum, vorbește obsesional”, a afirmat cu voce tremurândă primărița Rezist.

Mai mult, în timp ce era întrebată de ce minte spunând că a depus cereri și plângeri la Parchetul General, Clotilde a lansat o provocare fără precedent: „Vă dați demisia dacă am depus-o?”, a întrebat-o primărița pe Roxana Ciucă.

Citește și: EXCLUSIV Preşedintele AEP Toni Greblă respinge categoric acuzaţiile lui Clotilde Armand: ” Este responsabilitatea primăriei de sector să pună la dispoziţie un spaţiu adecvat Biroului Electoral de sector, ceea ce, în cazul asta, nu s-a întâmplat”

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
S-a dat ordin în Ungaria. Ungurii te prind imediat. Șoferii români nu mai scapă
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
EXPIRĂ ACEȘTI BANI! Trebuie să fie folosiți până în luna octombrie
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Coșmarul ar putea să revină. Când se va impune purtarea măștii
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Simona Halep a fost exclusă! Decizia luată acum de americani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
PENSIONARII NEMULȚUMIȚI de RECALCULARE, vizați DIRECT! URGENT trebuie să facă asta
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...