VIDEO Cristian Popescu Piedone, show în miez de noapte cu angajaţii primăriei: „Bă, directore, te-a făcut mămica ta director? Du-te, bă, să te ia barza înapoi!”

Primarul sectorului 5 nu se dezminte. Ca în vremurile când se ocupa cu Protecţia Consumatorului, Piedone a vizitat parcurile în miez de noapte pentru a vedea cât sunt de îngrijite.
Filip Stan
17 sept. 2021, 15:32
VIDEO Cristian Popescu Piedone, show în miez de noapte cu angajaţii primăriei:

Primarul Cristian Popescu Piedone a făcut un adevărat spectacol cu zeci de locuitori, în plină stradă, și prin parcurile din Sectorul 5. Cu o stație de emisie-recepție în mână, edilul a sunat mobilizarea oamenilor din subordine sub pretextul că nu și-au făcut treaba.

Însoțit de o persoană din anturajul său care îi filma la fiecare pas prestația, Piedone a început o verificare a parcurilor din sector. Fiecare observație pe care o făcea era transmisă prin stație oamenilor din primărie. De menționat că totul se întâmpla după căderea întunericului, așadar cel mai probabil după ora 20.00.

“De când nu e cosită iarba asta, bă? Trebuie să vin eu noaptea să văd că nu se cosește? Acum, toată lumea! Faceți noapte albă, dimineață vreau toate parcurile cosite. Voi, luați-vă coase din Dedeman de unde vă duceți să le luați! Acum! O să trec să văd. Dimineață, sunt cosite, ați înțeles? Ce umărești, băi, Denis? Ce urmăriți voi, directori, viceprimari? Mersul trenurilor, ce urmăriți? Carul mare, ce urmăriți? Acum toată lumea, din casă, de la masă, de unde sunteți, cu coasele în mână! În noaptea asta stați pe străzi de nebuni”, a strigat Cristian Popescu Piedone în microfonul stației pe care o purta după el.

Prestația sa poate fi catalogată drept un abuz câtă vreme întreaga mobilizare s-a făcut seara, în afara orelor de program. Mai ales că astfel de observații se puteau face oricând în timpul zilei, pe lumină, și nu după ce toți angajații erau deja acasă.

“Bă, mie mi-ar fi rușine să-mi răspundeți, bă! Da voi nu aveți rușine. E datoria mea, mă? Ce faceți, mă, toată ziua?”, le-a strigat Piedone directorilor.
“Bă, directore, te-a făcut mămica ta director? Du-te, bă, să te ia barza înapoi!”, a urlat primarul la adresa unuia dintre directorii din primărie.

A urmat, evident, și o “baie de mulțime”. Zeci de oameni s-au adunat să urmărească live prestația primarului. Piedone s-a oprit, s-a îmbrățișat cu locuitorii din zonă, și-a făcut poze cu ei. “Vă mulțumim! Vă iubim mult, mult de tot!”, a ținut să îi transmită o doamnă între două vârste care s-a și ridicat de pe bancă atunci când a început să îi vorbească primarului „Eu vă iubesc”, a zis primarul. Femeia a continuat: “Știți ce mult ați făcut pentru noi? Nici nu vă imaginați”, a conchis femeia.

Piedone și-a continuat periplul de noapte printre blocuri și prin parcuri și a continuat să strige în stație.

“Mă, n-ați înțeles că-n noaptea asta sunteți pe stradă? Ori sunteți pe stradă, ori cu demisiile mâine dimineață la mine. Ori puteți, ori plecați acasă. Faceți tură de noapte astăzi, mâine, până la loc comanda. Cosiți, măturați, spălați!”, le-a ordonat primarul.

Pe filmare apar la final și câteva cadre cu muncitori de la ADP mobilizați la tuns iarba din parcuri cu cositoarea electrică. Este marcată și ora la care are loc acțiunea: 22.04.

Florin Cîțu, criticat de Asociația Colectiv după afișarea în public alături de primarul Piedone: Nu am fost informat, am fost invitat de ministrul Cîmpeanu și doamna director
Întregul show a fost filmat și postat de primar pe pagina sa de Facebook. De joi seară până vineri dimineață postarea a strâns peste 40.000 de aprecieri și peste 3.500 de comentarii, cele mai multe laudative la adresa primarului.

https://www.facebook.com/Popescu.Piedone/videos/259028642891316

Sute de reacţii pe pagina de Facebook: 

Bravo, primare arde-i la bani să facă treabă
Felicitări, dle primar! Dacă ar fi toți primarii din țară ar fi așa ca dvs am fi departe, dar mulți stau în birouri și nu îi interesează nimic!
Parerea mea este că tre somați acești neputincioși și putori, apoi înlocuiți, sunt atâția oameni buni cu viziuni incredibile și nu au șansa la un loc de muncă așa bun!
Hai, ne întâlnim să îți arăt mizeriile din sector 5 la care Piedone închide ochii și nu face nimic? Adevăratele probleme, nu trei becuri din parc.
E responsabilitatea fiecăruia să fie om și să facă treaba ptr care e plătit. Nu trebuie să stea primarul să verifice câteva mii de angajați nesimțiți.
Mă fraților când îl punem Președinte pe Omul ăsta că cred că de unul că el are nevoie România.
Cristian Popescu Piedone, descindere cu motocicleta printre oi: Oaia, calul, capra… la ferme sau la Zoo! Nu vreau sălbăticie în Sectorul 5!
Nu este prima ieșire de acest gen a primarului Piedone. În iunie 2021, Cristian Popescu Piedone a apărut pe mai multe site-uri de știri într-un film propagandistic în care inspecta lucrările de reabilitare termică a unui bloc. Echipat cu cască de protecție și vestă de șantier, primarul a apărut cocoțat pe schelele ridicate în jurul unui bloc din Sectorul 5 aflat în proces de reabilitare termică. Timp de peste 15 minute a perorat în legătură cu calitatea lucrărilor și a încearca să-i intimideze pe muncitorii aflați pe schele, reproșându-le calitatea și ritmul scăzut al lucrarilor.

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la opt ani și jumătate de închisoare în dosarul Colectiv și a plecat din funcția de primar al Sectorului 4 după ce mii de oameni i-au cerut demisia în stradă în urma tragediei din clubul Colectiv. La alegerile locale din septembrie 2020, Piedone a fost ales primar al Sectorului 5.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Patru alimente proteice care reduc nivelul de colesterol. Toate persoanele care au împlinit 40 de ani trebuie să le consume
Capital.ro
Ungurii vor Ținutul Secuiesc. Ungaria a pregătit lovitura în inima României. Există dovezi clare
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Loredana se retrage. Toată lumea a rămas mască
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Ce a făcut Luminița Becali la nunta lui Ianis Hagi în timp ce Gigi Becali a dansat în genunchi și a „evaporat” 30.000 de euro pe dedicațiile lăutarilor
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Detalii terifiante despre un cuplu de la ”Insula Iubirii”, sezonul 8! Pozau în cuplul ideal, dar a bătut-o cu bestialitate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Șoferii testați pentru consumul de substanțe interzise își pot primi permisele dacă analizele nu sunt gata în 72 de ore! Ordonanța de urgență care prevede acest lucru a fost publicată în Monitorul Oficial
Capital.ro
Proprietarii de terenuri vor fi verificați. Românii vor fi controlați până pe 11 octombrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Unt făcut din dioxid de carbon: Savor creează un produs fără lactate cu susținerea lui Bill Gates
MediaFlux
RUSIA vrea să DISTRUGĂ România! AMENINȚĂ Bucureștiul cu RACHETE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'