VIDEO Imagini virale necenzurate cu Piedone. Primarul Sectorul 5 a explicat pe Facebook ce s-a întâmplat

Celebra staţie nu l-a mai salvat de data aceasta! Cristian Popescu Piedone a făcut cunoştinţă cu capcanele din sectorul 5, imaginile cu celebrul primar întins la orizontală fiind deja virale pe TikTok.
Filip Stan
01 feb. 2024, 08:11
VIDEO Imagini virale necenzurate cu Piedone. Primarul Sectorul 5 a explicat pe Facebook ce s-a întâmplat

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a fost implicat într-un incident în timpul unei inspecții pe șantier. În timp ce se afla într-una din celebrele sale „vizite de lucru” prin cartierele Bucureştiului, edilul și-a pierdut echilibrul, a căzut și s-a rănit.

Imediat după inciden, a tras câteva injurături bune. Și-a revenit rapid și a continuat vizita pe șantier, afișând un zâmbet de amuzament.

Cristian Popescu Piedone: ”Dacă nu conștientizăm că trebuie să rămânem oameni și să avem grijă doar de pământ și de oameni, INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ va râde de NOI… cât de curând!”
Piedone a explicat incidentul pe Facebook

„Oameni buni, m-am împiedicat și am căzut! M-am julit puțin, dar… nu-i băi, trece! Sincer, nu-i prima oară când ajung la pământ! Am mai căzut! Ba când n-am fost atent, ba când m-au lovit ‘prietenii”… ori când m-au împiedicat ‘binevoitorii’.

Spre dezamăgirea unora…

MEREU M-AM RIDICAT, M-AM SCUTURAT ȘI AM MERS MAI DEPARTE PE DRUMUL MEU MARCAT ȘI PĂZIT DE DUMNEZEU. !!! Vă arăt căzătura de astăzi, oameni buni, dintr-un singur motiv:Când sunt pe teren… mă filmează și mă fotografiază de la adolescenți și până la seniori!

Uneori, mai apar trucaje, diverse chestii fake… Așa că… am vrut să știți de la mine exact cum a fost, exact cum m-am dus de-a dura și-am mirosit asfaltul

SUNT ÎNSĂ… FOARTE BINE Dacă vă întrebați în ce zonă l-am imitat pe Hopa Mitică… explic: În zona Dumbrava Nouă!

Eram pe teren, am văzut oamenii și utilajele de asfaltare la treaba și am oprit să discut cu directorii de la Infrastructură despre termenul de finalizare a lucrărilor!„, este prima parte a mesajului postat de Piedone.

@estidinsectorul5

CLIPUL ATAȘAT CONȚINE IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL! 😊😊😊 Oameni buni, m-am împiedicat și am căzut! M-am julit puțin, dar… nu-i băi, trece! Sincer, nu-i prima oară când ajung la pământ! Am mai căzut! Ba când n-am fost atent, ba când m-au lovit „prietenii”… ori când m-au împiedicat „binevoitorii”. Spre dezamăgirea unora… MEREU M-AM RIDICAT, M-AM SCUTURAT ȘI AM MERS MAI DEPARTE PE DRUMUL MEU MARCAT ȘI PĂZIT DE DUMNEZEU. !!! Vă arăt căzătura de astăzi, oameni buni, dintr-un singur motiv: Când sunt pe teren… mă filmează și mă fotografiază de la adolescenți și până la seniori! Uneori, mai apar trucaje, diverse chestii fake… Așa că… am vrut să știți de la mine exact cum a fost, exact cum m-am dus de-a dura și-am mirosit asfaltul😊 SUNT ÎNSĂ… FOARTE BINE👍😘 Dacă vă întrebați în ce zonă l-am imitat pe Hopa Mitică… explic: În zona Dumbrava Nouă! Eram pe teren, am văzut oamenii și utilajele de asfaltare la treaba și am oprit să discut cu directorii de la Infrastructură despre termenul de finalizare a lucrărilor ! Apropo: Anunț cetățenii care locuiesc în zona Dumbrava Nouă că în maxim o lună terminăm intreaga activitate! Parcări, trotuare, străzi, spații verzi și de odihnă, totul, întregul proiect… va fi gata! În plus, la solicitarea unui grup de cetățeni, vom amenaja trotuare pietonale de servitute în perimetrul Petre Ispirescu, zona parcului Sebastian! Mergem înainte și când ne mai împiedicăm! Mereu și mereu, ne ridicăm, ne scuturăm și… facem imposibilul posibil! Cu respect (și-o julitură) primarul Piedone🇹🇩

♬ sunet original – Ești din sectorul 5!

Citește și: Cristian Popescu Piedone, gest salvator pentru o familie cu nouă copii ajunsă în stradă. „Măcar să treacă iarna liniştiţi” VIDEO

„Apropo: Anunț cetățenii care locuiesc în zona Dumbrava Nouă că în maxim o lună terminăm intreaga activitate! Parcări, trotuare, străzi, spații verzi și de odihnă, totul, întregul proiect… va fi gata!
În plus, la solicitarea unui grup de cetățeni, vom amenaja trotuare pietonale de servitute în perimetrul Petre Ispirescu, zona parcului Sebastian!
Mergem înainte și când ne mai împiedicăm! Mereu și mereu, ne ridicăm, ne scuturăm și… facem imposibilul posibil!”, completează Piedone.

Spynews
”Mai rămâneam împreună”. Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, despre relația cu Claudia Florescu
Bzi.ro
Teo Trandafir îl distruge pe Florin Salam! „Regele României a murit!”
Fanatik.ro
Orașul din Europa unde primești peste 30.000 de euro dacă te muți. Peisajul e unul de poveste și oricine poate începe o nouă viață aici
Capital.ro
S-a aflat ce a făcut Elena Udrea.Traian Băsescu i-a dat ordin: Ne-a păcălit pe toţi
Impact.ro
Delia, poze de INFARCT! Și-a etalat posteriorul OBRAZNIC pe internet, s-a văzut TOT
DailyBusiness
Șansă mare să faceți bani! Nouă ediție a titlurilor de stat Tezaur
Adevarul
VIDEO Reacția epică a unui britanic atunci când savurează prima dată bucate românești. „Păcat de ea, Românie, că își bat joc alții de ea”
Spynews
E periculos să consumi ouă cu două gălbenușuri, sau ouă cu micuțe cheaguri de sânge? Ce spun specialiștii
Spynews
Un tată și-a aruncat de la etajul cinci cei doi copii de 2 și 5 ani, după ce s-a certat cu soția lui. Gestul cumplit s-a terminat tragic: ”A fost sfâșietor”
Evz.ro
Carmen de la Sălciua face bani cu nemiluita. Cât cere pentru o cântare
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet
Cancan.ro
Note LIVE Bacalaureat 2024 | Rezultatele la BAC, publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Care este județul cu cea mai mare rată de promovare la Bacalaureat 2024: La nivel național aceasta a crescut cu 3,6% comparativ cu anul precedent
Capital.ro
Doliu în lumea medicală din România! A murit un celebru medic român. Zbor lin, zână bună!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
VIDEO Edu.ro Rezultate BAC 2024: S-au afișat notele. Scrie codul tău și află ce medii ai obținut
Instanța din Malta dispune eliberarea pe cauțiune a lui Paul-Philippe al României
MediaFlux
FLORIN CÎȚU, combinat cu O COLEGĂ de PARTID! Cine e femeia mai tânără cu 20 de ani decât el
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!