VIDEO Irinel Columbeanu, prima apariţie publică după ce a ajuns la azil. Omul de afaceri, de nerecunoscut: „Am hotărât să mă instituționalizez acolo”

Irinel Columbeanu a vorbit pentru prima dată, în cadrul unei emisiuni TV, despre mutarea sa la azil: "M-am gândit că nu are cine să mă îngrijească acasă".
Irina Dumitrescu
12 oct. 2023, 15:24
VIDEO Irinel Columbeanu, prima apariţie publică după ce a ajuns la azil. Omul de afaceri, de nerecunoscut:

Irinel Columbeanu a avut 20.000 de metri pătrați la Ciolpani, o zonă foarte scumpă de lângă București, ceasuri de zeci de mii euro, un iaht și o vilă de peste 1.000 mp. Într-un document din 2003, Columbeanu lasă să se vadă pe ce i-a pierdut.

În 2023, a ajuns la azil,m bătrân şi bolnav şi cu tot mai puţini prieteni. Irinel Columbeanu, prima apariție la TV, după ce s-a mutat la azil. Irinel Columbeanu a ajuns de nerecunoscut, după ce a pierdut toată averea pe care o deținea. De la viața opulentă lipsită de griji, fostul om de afaceri a ajuns să trăiască într-un azil de bătrâni. Recent, Irinel Columbeanu a fost prezent în platoul emisiunii lui Cristi Brancu de la Prima TV, unde a vorbit despre cum e viața lui acum, dar și despre prietenii care l-au ajutat acum.

Irinel Columbeanu, prima apariție la TV, după ce s-a mutat la azil
Irinel Columbeanu susține faptul că este mult mai liniștit de când s-a mutat în acest azil, unde a fost și tatăl lui, în urmă cu mai mulți ani.

„Beneficiind de experiența anterioară a faptului că l-am dus pe tatăl meu acolo și știam despre ce e vorba, am luat legătura cu domnul Cassian, am văzut că este în funcțiune acest centru pentru seniori și am hotărât să mă instituționalizez acolo”, a spus fostul om de afaceri.

Fostul om de afaceri a mărturisit că starea lui este una bună, mai ales că are colegi cu care se înțelege foarte bine și cu care socializează.

Ce sumă a primit Irinel Columbeanu de la fiica sa în azil. Irinuca și-a dat toate economiile ca să-l ajute, fostul afacerist a fost emoționat până la lacrimi

„N-am ajuns așa de rău pentru că eu mă simt foarte bine acolo. Voi sta acolo sper eu cât mai mult. În rest, eu acolo socializez cu ceilalți colegi și mi-am dat seama că toată lumea este foarte bine îngrijită și nimeni nu e luat peste picior, că ce caută acolo”, a zis el.

Și a continuat: „Sincer nu mă simțeam bine acolo unde locuiam și momentul a fost când am vorbit cu domnul Cassian, care mi-a făcut această invitație, bazându-ne pe experiența anterioară a tatălui meu. Am zis să îmi aplic și mie același tratament”.

„M-au vizitat foarte mulți prieteni. Fosta mea prietenă Oana, ea m-a vizitat acolo, în legătură cu ceilalți, cu scuzele de rigoare, nu… am prefera să nu le dau numele”.

Motivul teribil pentru care Irinel Columbeanu a fost internat la azil: „Nu a mai știut să ajungă acasă, nu a mai știut cine este”. Cine îi plătește azilul în condițiile în care pensia nu îi este suficientă pentru acoperirea cheltuielilor

Ioan Cassian, proprietarul azilului, a spus că mai mulți prieteni au sărit în ajutorul lui Irinel Columbeanu și speră să se întâmple lucrurul acesta în continuare, având în vedere faptul că și el a ajutat foarte mulți oameni la viața lui.
În primul rând, am făcut o reducere pentru toate costurile dânsului la noi. Ne cunoaștem de mult timp, suntem buni prieteni. Mai departe, la noi va sta cât timp crede dânsul. Are o pensie mică, nu una mare, dar sunt sigur că toți prietenii lui și toate cunoștințele îi vor întoarce toate aceste lucruri bune pe care și el le-a făcut pentru ei de-a lungul timpului. Cu siguranță, totul va merge bine. Am observat, în ultimele zile, că am primit multe telefoane de la persoane ce vor să facă donații pentru dânsul”, a declarat Ion Cassian.

Irinel Columbeanu susține că fiica sa, Irina, i-a sărit în ajutor și i-a trimis o sumă de bani. „Ce m-a impresionat e că și Irina mi-a trimis niște bani. A ținut ea să îmi trimită. Mă rog, o sumă… cred că nu are importanță suma”, a spus el în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Subiecte geografie la Bacalaureat 2024. Cum se rezolvau și care este baremul de corectare. Proba la alegere a profilului la BAC 2024. Update
Capital.ro
Vladimir Putin vrea să facă PACE: Rusia este pregătită
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Reduceri la călătoriile cu trenul către alte țări! Oferta momentului de la CFR Călători
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Abonații Netflix de delectează cu un film de zile mari. Producția a rupt topurile
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Caz rarisim! El este elevul care a luat cea mai mică notă din România, la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cum se apără femeia acuzată că ar fi mușcat un copil pe o plajă din Năvodari: „Am căzut peste copil”. Băiețelul de șase ani ar fi rămas cu sechele
Capital.ro
S-a dat lege obligatorie pentru casele și blocurile vechi. Iohannis a semnat joi, 4 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Șofer beat și drogat provoacă accident grav în Hunedoara
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!