VIDEO Momentul în care o dronă Bayraktar TB-2 a Ucrainei loveşte un convoi militar rus

Ucraina rezistă în faţa marii armate a lui Vladmir Putin. Ruşii au bombardat toată noapte oraşele din estul şi centrul Ucrainei, dar şi suburbiile Kievului. Au atacat cartiere rezidenţiale şi au ucis şi rănit sute de civili ucraineni. Dar poporul ucrainean nu renunţă la luptă şi ripostează, doborând avioane ruseşti şi distrugând tancurile invadatorilor.
Alina Andrei
08 mart. 2022, 11:37
VIDEO Momentul în care o dronă Bayraktar TB-2 a Ucrainei loveşte un convoi militar rus

Ucraina reuşeşte să ţină piept armatei lui Vladmir Putin pentru a 13 zi consecutiv. Pe Twitter au fost postate imagini cu momentul în care o dronă Bayraktar TB2 din cele deţinute de militarii ucraineni a lovit un convoi militar al Rusiei, pe care l-a distrus complet.

Dronele Bayraktar TB2, de fabricație turcească, par să fi fost folosite cu succes de ucrainieni în războiul contra invadatorilor ruşi. Cel puțin așa se vede în imaginile cu vehicule și echipamente rusești lovite şi distruse complet de acestea.

Drona Bayraktar TB2 are o anvergură de 12 metri și poate transporta patru bombe ghidate cu laser care pot lovi coloanele de tancuri inamice aflate la sol.

Dronele sunt furnizate de compania Baykar din Turcia, care spune că în prezent sunt în serviciu 257 de asemenea aparate, în întreaga lume. Preţul pentru o astfel de dronă pleacă de la un milion de dolari în sus.

Dronele Bayraktar au intrat în dotarea Turciei în urmă cu opt ani și au fost folosite în timpul unor misiuni de luptă în Siria și mai târziu în Libia, în 2020.

Citeşte şi: Oraşe din estul și centrul Ucrainei, bombardate de armata rusă: „Câinii sfâşie cadavrele pe străzile oraşului. Este un coşmar”

Lovitură devastatoare pentru Armata Rusă. Un important general-maior, şef de stat major, a fost ucis lângă Harkov

Vitali Gerasimov, un important lider militar rus, general-maior, șef de stat major și prim-adjunct al comandantului Armatei 41 a Districtului Militar Central al Rusiei, a fost ucis în timpul luptei de lângă Harkov.

Generalul-maior Vitali Gerasimov, care a participat la al doilea război cecen, la războiul din Siria și la anexarea Crimeei, este al doilea general important al Armatei Ruse care moare în Ucraina, după ce generalul-maior Andrei Sukhovetsky, comandant al temutelor trupe de operatiuni speciale Spetsnaz, ar fi fost ucis de un lunetist ucrainean.

Frații Klitschko, apel disperat pentru apărarea Ucrainei. Cui i-au cerut ajutorul VIDEO

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Aceasta este cea mai puternică mașină electrică? Modelul care își distruge orice rival va avea 1527 de cai putere și va atinge 100 km/h în doar 2 secunde
Capital.ro
Ungaria a abandonat. Dezastru istoric pentru Viktor Orban. Maghiarii au înlemnit
Playtech.ro
ȘOC! Mădălina Ghenea, așa cum NU ai văzut-o niciodată. Imaginile pe care le vrea ȘTERSE
DailyBusiness
ZILE DE FOC în România. Caniculă şi disconfort termic accentuat în aproape toată ţara
Adevarul
Revoltă cu repetiție. Încă un lider mercenar îi declară public război lui Putin: „Toate acestea sunt opera așa-zisului «președinte»”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Stațiunea de vie pentru pensionari. Este locul ideal din România
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Cutremur în politică. Gabriela Firea se răzbună: Nimic nu e pierdut
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Ucraina detaliază noua super-dronă cunoscută sub numele de „Palianîția”
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...