VIDEO Nadia Comăneci, ţinută spectaculoasă la deschiderea Jocurilor Olimpice. Legenda gimnasticii s-a întreţinut minute bune cu Elon Musk şi a transmis un mesaj delegaţiei României

Nadia Comăneci, marea gimnastă a României, se află în centrul atenției la Jocurile Olimpice de la Paris, oferind sprijin sportivilor români și participând la evenimente oficiale. Prezența sa este o sursă de inspirație și motivație pentru echipa olimpică română.
Mircea Filipescu
26 iul. 2024, 21:48
VIDEO Nadia Comăneci, ţinută spectaculoasă la deschiderea Jocurilor Olimpice. Legenda gimnasticii s-a întreţinut minute bune cu Elon Musk şi a transmis un mesaj delegaţiei României

Nadia a sosit în Franța nu doar pentru a susține sportivii, dar și pentru a participa la o serie de evenimente oficiale, incluzând o întâlnire cu președintele României, Klaus Iohannis, și Prima Doamnă, Carmen Iohannis, la Ambasada României din Paris.

În cadrul unei ceremonii desfășurate la Ambasada României, Nadia Comăneci a fost una dintre personalitățile de seamă care au inaugurat Casa României. Acest eveniment a reunit oficiali de rang înalt și figuri importante din lumea sportului, inclusiv Elisabeta Lipă și Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Casa României, găzduită în Palatul Béhague, va fi un centru de ospitalitate și expoziții dedicat promovării olimpismului românesc și va fi deschis publicului pentru a celebra cei o sută de ani de tradiție olimpică a României.

Nadia Comăneci, întâlnire cu Elon Musk, cel mai bogat om al planetei

În capitala Franței, campioana olimpică s-a întâlnit și cu Elon Musk, alături de care a stat minute bune de vorbă. În cadrul acestui eveniment, Nadia Comăneci a vorbit despre potențialul României la aceste Jocuri Olimpice, exprimându-și încrederea în sportivii români. Ea a menționat performanțele remarcabile ale unor sportivi precum David Popovici la înot și echipa de canotaj, subliniind că așteptările sunt mari.

„Nu mă pot pronunţa în privinţa numărului de medalii, dar ştiu că avem şanse la înot, cu David Popovici. Ştiu că, de asemenea, canotajul are şanse multe la medalii, şi apoi vom vedea ce mai apare. Eu am încredere în România, prin prezenţa numeroasă. Am înţeles că sportivii de la canotaj sunt cei mai mulţi, este o participare frumoasă şi trebuie să sărbătorim acest lucru. Vom fi alături de ei. Succes Team Romania, din toată inima!”, a declarat Nadia Comăneci.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nadia Comaneci (@comaneci10)

România este reprezentată la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 de o echipă formată din 107 sportivi, care concurează în 18 discipline diferite. Primele competiții în care sportivii români vor fi implicați includ probele de canotaj, cu calificări la simplu vâsle masculin, patru vâsle masculin, dublu vâsle feminin și dublu vâsle masculin. Nadia Comăneci, cunoscută pentru dedicarea și performanțele sale, este un simbol al excelenței și al perseverenței în sport, iar prezența sa la Paris reprezintă o sursă de inspirație pentru sportivii români.

Cina de gală la Muzeul Luvru

Un alt moment memorabil al vizitei Nadiei Comăneci la Paris a fost participarea la o cină de gală exclusivistă, organizată în incinta piramidei muzeului Luvru. Acest eveniment a fost găzduit de Comitetul Internațional Olimpic și de președintele Franței, Emmanuel Macron, și a reunit o elită mondială, incluzând regi, regine, șefi de stat, prim-miniștri, sportivi și antrenori renumiți. Cina a fost pregătită de echipele renumitului chef Alain Ducasse, cel mai decorat bucătar din lume, iar la eveniment au participat aproximativ 500 de personalități.

Nadia Comăneci a strălucit în cadrul acestei recepții, fiind o figură admirată și respectată nu doar pentru realizările sale sportive, dar și pentru contribuția sa continuă la promovarea valorilor olimpice. Prezența sa la acest eveniment a fost un omagiu adus rolului său de ambasador al sportului și al României pe scena internațională.

Citeşte şi: Mesajul echipei naționale de fotbal pentru sportivii care participă la Jocurile Olimpice de la Paris. Radu Drăgușin: ”Să duceți România cât mai sus”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Domnitorul român care a fost căsătorit cu propria mătușă. A avut 4 soții de-a lungul vieții
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Procedura de deficit excesiv rămâne deschisă pentru România, anunță Consiliul Uniunii Europene
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!