VIDEO Prima luare de cuvânt a Dianei Şoşoacă în Parlamentul European şi primul discurs împotriva înarmării Ucrainei: „Pentru pace, faceţi negocieri de pace, nu trimiteţi arme cu care omorâţi oameni”

Europarlamentarul Diana Şoşoacă a venit la prima şedinţă a noului legislativ european în port popular românesc şi cu năframă pe cap, ea afirmând că aici se întâlnesc satanele. Ea a votat împotriva Robertei Metsola pentru preşedinţia Parlamentului European şi a scris mai multe mesaje pe buletinul de vot, transmişând că nu susţine cauza Ucrainei şi nici pe cea a comunităţii LGBT.
Filip Stan
17 iul. 2024, 14:11
VIDEO Prima luare de cuvânt a Dianei Şoşoacă în Parlamentul European şi primul discurs împotriva înarmării Ucrainei:

Ulterior, Şoşoacă a declarat pe hol că ”aici se întâlnesc satanele” şi că va aduce un preot să sfinţească birourile. Europarlamentarul SOS România a mers şi la barul Parlamentului European, unde a stat la rând la standul de prăjituri.

Pe holurile PE, ea a declarat că i s-a tăiat internetul şi că aici se întâlnesc satanele.

”Aici se întâlnesc satanele. O să aduc şi aici un preot să sfinţească birourile şi pe unde mai pot. O să propun să mai deschidem un sediu, în Bucureşti în Palatul Parlamentului”, a spus Diana Iovanovici Şoşoacă.

Ea a povestit şi că s-a dus la preşedintele Parlamentul European, Roberta Metsola să vorbească cu ea. ”Când m-a văzut, s-a albit. I-am zis: ”Permiteţi-mi să mă prezint, sunt Diana Şoşoacă”. ”Ştiu cine sunteţi” (n.r a fost replica Robertei Metsola) Vreau să avem o întrevedere. Era din ce în ce mai albă, cei care erau în jurul ei se puseseră în jurul ei de parcă cineva vrea să o omoare. Mi-a spus: ”Vă rog să îmi scrieţi ora când doriţi şi sunt deschisă să vorbesc cu dvs”, a relatat Diana Iovanovici-Şoşoacă.

Citeşte şi: Dacian Cioloş îşi anunţă ieşirea din politica „de partid” după ce REPER nu a atins pragul electoral la alegerile europarlamentare

Miercuri, Diana Şoşoacă a susţinut şi prima luare de poziţie din postura de europarlamentar.

”În calitate de senator al României, funcţie pe care am deţinut-o din 2020 în Parlamentul României, în februarie 2022 am făcut primul Memoriu internaţional intitulat ”Neutralitate pentru România – Pacea de la Bucureşti”. L-am trimis tuturor ambasadelor implicate, inclusiv Parlamentului European, Comisiei Europene aflate la Bucureşti. Singura parte care a dorit să discute despre pace, uimitor, a fost Federaţia Rusă, moment în care, împreună cu alţi parlamentari, am discutat cu aceştia.

Pacea nu se face trimiţând arme. Aţi distrus România, toate drumurile sunt distruse, românii sunt sărăciţi ajutând ucrainenii non-stop. Nu ştiu dacă ştiţi, dar în Ucraina românii nu au dreptul să vorbească limba română. Avem peste un milion de români acolo, au fost maltrataţi, din 220 de şcoli nu mai sunt decât 8 în limba română unde nu se vorbeşte limba română. Li se interzice să vorbească, să se roage. Aşa că vă rog frumos: pentru pace faceţi negocieri de pace, nu trimiteţi arme cu care omorâţi oameni”, a declarat Șoșoacă.

Citeşte şi: Ciucă răspunde criticilor lui Ciolacu: „Am luat această decizie şi, în calitate de preşedinte al PNL, să candidez. Nu m-am dus la Washington pentru un asemenea anunţ, dacă doar asta este critica, e foarte bine”

Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Permisul auto nu mai rămâne suspendat. Lege nouă în România: S-a validat dreptul de a conduce
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Primele declarații ale Oanei Roman după ce i-a deschis proces penal lui Marius Elisei!
Spynews
Cine este Loredana Martin, ispita de la Insula iubirii. Tânăra a interacționat cu multe vedete internaționale | FOTO
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică pentru București și Bacău
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'