VIDEO Victor Ciutacu, scandal cu Gelu Vişan în direct la România TV din cauza nunţii lui Simion: „Gelule, tu ce faci acum? Comentezi unde am fost și unde am dormit eu?”

Nunta lui George Simion s-a terminat, dar ecourile continuă să facă valuri în media. Gelu Vişan şi Victor Ciutacu au avut un schimb de replici în direct pe marginea evenimentului de la Măciuca.
Filip Stan
29 aug. 2022, 23:34
VIDEO Victor Ciutacu, scandal cu Gelu Vişan în direct la România TV din cauza nunţii lui Simion:

Victor Ciutacu l-a acuzat pe Gelu Vişan în direct de minciună după ce a povestit de pe Booking despre nunta lui George Simion. Liderul AUR și-a făcut nunta la Forest Retreat&Spa de la Măciuca, iar Gelu Vișan a comentat în direct la România TV: „George Simion se însoară la resort de cinci stele și spune că este nuntă tradițional oltenească. Eu sunt oltean și știu ce spun. Este prima dată când văd o nuntă cu tradiții în afara satului românesc. Unde era acolo satul românesc? Că erați la un resort de cinci stele. La Forest Retreat&Spa, o noapte de cazare costă între 700 și 800 de lei”

Victor Ciutacu a intervenit, în direct, în emisiunea Andreei Crețulescu, după declarațiile lui Gelu Vișan. El a spus că a fost la nuntă și știe mai bine cum a fost acolo.

EXCLUSIV George Simion şi Gelu Vișan, scandal în direct la România TV: „Eşti un nesimţit și un prost. Eşti un golan şi un derbedeu”

„Cu riscul de a-l supăra pe Gelu Vișan… dacă acela este resort de cinci stele… Gelule, tu ce faci acum? Comentezi unde am fost și unde am dormit eu? Eu am fost fix acolo. Comentează despre nuntă fix oamenii care nu au fost acolo. Resortul acela este departe de a fi numit de cinci stele. Nu este nici la jumătate din ce este în Antalya, acolo unde merge tot românul”, a zis Victor Ciutacu.

„Vrei să cer scuze public pentru că îndrăznesc să deranjez întreaga organizare? Am un punct de vedere mai nuanțat”, a spus Gelu Vișan.

„Dacă ai un punct de vedere, nu scuză minciuna”, a spus Victor Ciutacu. „Nu am mințit. Este opinia mea. Am dreptul să spun că acolo a fost Cântarea României. Am acest drept?”, a continuat Gelu Vișan.

Gheorghe Piperea și Ioan Aurel Pop, pe lista AUR pentru prezidențiale. George Simion: „Candidatul va fi decis prin alegeri preliminarii, ca în SUA”
„Da, ai toate drepturile, inclusiv dreptul public de a face niște afirmații care pe noi ne-au costat mulți bani”, a răspuns Victor Ciutacu. Jurnalistul s-a referit la o amendă uriaşă pe care România TV a primit-o de la CNA în urma unor declarații făcute, în trecut, de Gelu Vișan.

George Simion şi Gelu Vişan, scandal în direct în acest an tot la Victor Ciutacu

George Simion a fost ținta jignirilor lui Gelu Vișan, fost în PD și PMP, marți seara, la România TV. George Simion a fost numit ”golan”, ”derbedeu”, ”nesimțit” și ”prost” de către Vișan, după ce liderul AUR l-a acuzat că a fost condamnat pentru viol și grațiat de Emil Constantinescu.

 

În emisiune a intervenit și Claudiu Târziu, celălalt co-președinte al AUR, iar Vișan a dezvăluit că acesta i-ar fi cerut să intre în AUR, dar a refuzat oferta din cauza lui Simion.

”Gelu Vișan: George Simion, ești un nesimțit și un prost. Mă, prostule! Nu-i permit acestui golan să își bată joc de imaginea mea. Ești un golan și un derbedeu.

George Simion: E nebun la cap!

Gelu Vișan: Nu îmi spune mie că am fost condamnat și grațiat! Băi, nesimțitule! Dacă eram eu, îi dădeam un cap în gură. M-a sunat Claudiu Târziu să vin în AUR și i-am zis că nu vin din cauza papagalului ăsta de George Simion.

Claudiu Târziu: Ați vorbit vreodată cu mine la telefon în viața asta? Domnule Vișan, ați băut ceva în seara asta?

Gelu Vișan: Da, la telefon.

George Simion, interzis la LIVE-uri din Parlament: „Ciocu’ mic şi joc de glezne, este Ciucă la butoane” VIDEO

Claudiu Târziu: Eu nu am vorbit în viața mea cu Gelu Vișan, nu aveam de ce să îl chem în AUR pentru că nu spune nimic. Bă, dar ce minciună poate să spună, auzi?!”, au fost replicile de la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

 

Jurnalistul Victor Ciutacu s-a dezlănțuit după ce a fost criticat pentru că a luat parte la cununia civilă a liderului AUR, George Simion. Ciutacu nu e unicul ziarist care a fost prezent, printre invitați numârându-se alte nume sonore din presă, precum Robert Turcescu sau Dan Diaconescu. Ciutacu însă a venit cu un mesaj dur pentru cei care l-au criticat.

„In caz ca nu s-a inteles din prima si e nevoie sa repet, cand o sa ajung eu sa dau socoteala tuturor securistilor detasati in presa ce anturaj frecventez, puteti sa ma scuipati direct intre ochi”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Orașul din România unde poți cumpăra o garsonieră cu doar 4.000 de euro. Ești aproape de o stațiune celebră, ai magazine și farmacii în apropiere
Capital.ro
Se confiscă pe loc. Ilegal să transporți cu mașina în România. Legea nu se discută
Playtech.ro
Cine transmite la TV finala lui David Popovici de la Jocurile Olimpice de la Paris. Proba de înot poate fi văzută pe două posturi
DailyBusiness
Impozit MAI MIC pentru o categorie de români. Pentru cine se pregătește oferta din 2025?
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Zodiile care au mare noroc în dragoste. Vin vremuri fabuloase
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Criminalul din Brăila nu se mai poate STĂPÂNI! Anchetatorii sunt șocați de comportamentul lui. Ce face ori de câte ori aude numele victimei, dezvăluiri
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Care sunt simptomele infectării cu virusul West Nile. La ce trebuie să fim atenți și când trebuie să mergem la medic
Capital.ro
România se revoltă. Cu asta se ocupa, de fapt, BĂSESCU...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Explozie și incendiu la uzina BASF din Ludwigshafen: 14 răniți ușor și un nor vizibil de fum
MediaFlux
BANI de la Guvern pentru nevoiași. ROMÂNII primesc echivalentul a 50 de EURO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!