VIDEO Victor Ciutacu, scandal cu Gelu Vişan în direct la România TV din cauza nunţii lui Simion: „Gelule, tu ce faci acum? Comentezi unde am fost și unde am dormit eu?”

Nunta lui George Simion s-a terminat, dar ecourile continuă să facă valuri în media. Gelu Vişan şi Victor Ciutacu au avut un schimb de replici în direct pe marginea evenimentului de la Măciuca.
Filip Stan
29 aug. 2022, 23:34
VIDEO Victor Ciutacu, scandal cu Gelu Vişan în direct la România TV din cauza nunţii lui Simion:

Victor Ciutacu l-a acuzat pe Gelu Vişan în direct de minciună după ce a povestit de pe Booking despre nunta lui George Simion. Liderul AUR și-a făcut nunta la Forest Retreat&Spa de la Măciuca, iar Gelu Vișan a comentat în direct la România TV: „George Simion se însoară la resort de cinci stele și spune că este nuntă tradițional oltenească. Eu sunt oltean și știu ce spun. Este prima dată când văd o nuntă cu tradiții în afara satului românesc. Unde era acolo satul românesc? Că erați la un resort de cinci stele. La Forest Retreat&Spa, o noapte de cazare costă între 700 și 800 de lei”

Victor Ciutacu a intervenit, în direct, în emisiunea Andreei Crețulescu, după declarațiile lui Gelu Vișan. El a spus că a fost la nuntă și știe mai bine cum a fost acolo.

EXCLUSIV George Simion şi Gelu Vișan, scandal în direct la România TV: „Eşti un nesimţit și un prost. Eşti un golan şi un derbedeu”

„Cu riscul de a-l supăra pe Gelu Vișan… dacă acela este resort de cinci stele… Gelule, tu ce faci acum? Comentezi unde am fost și unde am dormit eu? Eu am fost fix acolo. Comentează despre nuntă fix oamenii care nu au fost acolo. Resortul acela este departe de a fi numit de cinci stele. Nu este nici la jumătate din ce este în Antalya, acolo unde merge tot românul”, a zis Victor Ciutacu.

„Vrei să cer scuze public pentru că îndrăznesc să deranjez întreaga organizare? Am un punct de vedere mai nuanțat”, a spus Gelu Vișan.

„Dacă ai un punct de vedere, nu scuză minciuna”, a spus Victor Ciutacu. „Nu am mințit. Este opinia mea. Am dreptul să spun că acolo a fost Cântarea României. Am acest drept?”, a continuat Gelu Vișan.

Gheorghe Piperea și Ioan Aurel Pop, pe lista AUR pentru prezidențiale. George Simion: „Candidatul va fi decis prin alegeri preliminarii, ca în SUA”
„Da, ai toate drepturile, inclusiv dreptul public de a face niște afirmații care pe noi ne-au costat mulți bani”, a răspuns Victor Ciutacu. Jurnalistul s-a referit la o amendă uriaşă pe care România TV a primit-o de la CNA în urma unor declarații făcute, în trecut, de Gelu Vișan.

George Simion şi Gelu Vişan, scandal în direct în acest an tot la Victor Ciutacu

George Simion a fost ținta jignirilor lui Gelu Vișan, fost în PD și PMP, marți seara, la România TV. George Simion a fost numit ”golan”, ”derbedeu”, ”nesimțit” și ”prost” de către Vișan, după ce liderul AUR l-a acuzat că a fost condamnat pentru viol și grațiat de Emil Constantinescu.

 

În emisiune a intervenit și Claudiu Târziu, celălalt co-președinte al AUR, iar Vișan a dezvăluit că acesta i-ar fi cerut să intre în AUR, dar a refuzat oferta din cauza lui Simion.

”Gelu Vișan: George Simion, ești un nesimțit și un prost. Mă, prostule! Nu-i permit acestui golan să își bată joc de imaginea mea. Ești un golan și un derbedeu.

George Simion: E nebun la cap!

Gelu Vișan: Nu îmi spune mie că am fost condamnat și grațiat! Băi, nesimțitule! Dacă eram eu, îi dădeam un cap în gură. M-a sunat Claudiu Târziu să vin în AUR și i-am zis că nu vin din cauza papagalului ăsta de George Simion.

Claudiu Târziu: Ați vorbit vreodată cu mine la telefon în viața asta? Domnule Vișan, ați băut ceva în seara asta?

Gelu Vișan: Da, la telefon.

George Simion, interzis la LIVE-uri din Parlament: „Ciocu’ mic şi joc de glezne, este Ciucă la butoane” VIDEO

Claudiu Târziu: Eu nu am vorbit în viața mea cu Gelu Vișan, nu aveam de ce să îl chem în AUR pentru că nu spune nimic. Bă, dar ce minciună poate să spună, auzi?!”, au fost replicile de la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

 

Jurnalistul Victor Ciutacu s-a dezlănțuit după ce a fost criticat pentru că a luat parte la cununia civilă a liderului AUR, George Simion. Ciutacu nu e unicul ziarist care a fost prezent, printre invitați numârându-se alte nume sonore din presă, precum Robert Turcescu sau Dan Diaconescu. Ciutacu însă a venit cu un mesaj dur pentru cei care l-au criticat.

„In caz ca nu s-a inteles din prima si e nevoie sa repet, cand o sa ajung eu sa dau socoteala tuturor securistilor detasati in presa ce anturaj frecventez, puteti sa ma scuipati direct intre ochi”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

DailyBusiness
ALERTĂ METEO NAȚIONALĂ! Iarna lovește puternic România
Spynews
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Bzi.ro
Antonia, super sexy la Bucharest Fashion Week 2024! Cum a venit iubita lui Alex Velea – GALERIE FOTO
Fanatik.ro
Cu ce să ștergi podeaua ca să scapi definitiv de praf și murdărie. E perfectă pentru curățenia de toamnă
Capital.ro
Ordin de la Comisia Europeană. România e obligată până în 2030
Playtech.ro
O familie a găsit o baltă cu apă verde în mijlocul deșertului din Iudeea. Au decis să intre în ea și ce a urmat a...
DailyBusiness
Zile libere 2025. Noi zile libere pentru români
Adevarul
Cu cine ar vota CTP în turul doi al alegerilor prezidențiale. „Aceasta este realitatea”
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Soția lui Radu Mazăre, Roxana, a născut! Fostul edil a devenit tată pentru a doua oară
Evz.ro
Românii, păcăliți în numele ANAF. Mailul care este un mare pericol
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Abia acum s-a aflat! Care ar fi cauza morții lui Valeriu Dan Pavel. Actorul filma pentru sezonul 2 din „Wednesday”
Cancan.ro
BREAKING | Adrian Marțian, reținut de poliție! Ce acuzații grave i se aduc, după recuperarea copiilor săi
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. S-a dat ordinul în România. Cetățenii vor fi notificați de ANAF
StirileBZI
Acești elevi vor primi câte 600 de lei! Banii vin de la primărie
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere
substantial.ro
Scholz: Germania garantează neextinderea războiului din Ucraina în NATO
MediaFlux
Începe al TREILEA RĂZBOI MONDIAL! ZELENSKI a AVERTIZAT
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Xiaomi a lansat un ceas inteligent pentru adulți: poate măsura tensiunea arterială