Viorel Lis a făcut preinfarct şi a fost operat de urgenţă. Fostului edil i s-a montat un stent

Viorel Lis o ţine dintr-un necaz în altul. Nici nu s-a recuperat bine după infecţia cu coronavirus, că a suferit o arsură destul de gravă la picioare după ce a vrut să se încălzească cu un radiator. Acum, fostul edil al Capitalei a ajuns de urgenţă pe masa de operaţie necesitând implantarea unui stent după un preinfarct.
Oana Anghel
06 mart. 2022, 19:00
Viorel Lis a făcut preinfarct şi a fost operat de urgenţă. Fostului edil i s-a montat un stent

Viorel Lis a făcut preinfarct în dimineaţa zilei de 6 martie. Ambulanţa l-a transportat la spitalul Floreasca, unde a fost băgat imediat în operaţie. Intervenţia a avut loc cu scopul de a i se implanta un stent. Anunțul a fost făcut de Oana Lis pe Facebook. Aceasta a precizat că fostul edil al Capitalei se află la Terapie Intensivă. Oana i-a fost tot timpul alături și este plină de speranţe că soțul ei va trece și peste această încercare.

Ştiți cum e la noi, de la bal la spital…Deci, azi, pe fondul diabetului, această boală perversă care te mănâncă pe interior…si a altor chestii…Vio a facut un preinfarct. I s-a pus un stent si acum e la terapie intensivă. Multumesc super-medicilor de la Spitalul Floreasca ca l-au stabilizat si operat foarte repede și sper din tot sufletul sa evolueze bine situația lui in continuare. Imi pare rău că nu pot fi acum alături de el fizic dar el cred ca știe cât de mult îl iubesc și că îl aștept acasica„, a scris vedeta pe Facebook.


Din păcate, sănătatea este un subiect sensibil pentru Viorel Lis în ultima perioadă. Fostul primar general nu se mai poate deplasa singur, fiind dependent de ajutorul Oanei.

Citeste si Oana Lis va moșteni întreaga avere a lui Viorel Lis. Soția edilului a pus mâna pe una dintre afacerile familiei: „În primul rând, banii contează”

Viorel Lis a făcut infarct

Este pentru a doua oară ultima lună când Viorel Lis ajunge la spital. În februarie, a avut din nou nevoie de ajutorul medicilor din cauza unor arsuri grave. Lis vrut să se încălzească la un radiator și adormit cu picioarele pe el.

Nu îmi mai simt picioarele. Aveam un calorifer, încălzeam și fără să vreau m-am atins de calorifer cu picioarele, dar nu am simțit și atunci s-au ars, s-au făcut bășici mari. Mi-a și trecut aproape. Asta e vârsta, nu am ce să fac. Adică am probleme, am pareza asta care nu mai pot să merg, nu merg decât dacă mă sprijin de Oana. Nu pot pentru că nu am nici echilibru, numai cu cadru și e greu să merg. Cred că am căzut de vreo cinci ori până acum”, a declarat Viorel Lis, la momentul respectiv.

În plus, Lis suferă și de diabet, iar la sfârșitul anului trecut a fost infectat cu noul coronavirus. Nu a făcut o formă gravă a bolii, însă a avut nevoie de spitalizare, pe parcursul căreia i s-a administrat oxigen. Recuperarea post-covid a fost destul de anevoioasă.

Citeste si Viorel Lis a cerut să-i fie pregătit locul de veci. Momente grele pentru Oana Lis!

 

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Experiența de coșmar a unei românce în Anglia: „Mizerie, orice mănânci e fad, apa este oribilă. Dacă aveți proprietăți în România, nu le vindeți. Occidentul a decăzut”
Capital.ro
Se plătesc 10.000 DE LEI în fiecare lună. Banii care pot intra direct PE CARD
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Wimbledon. Emma Răducanu provoacă retragerea lui Andy Murray
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit înecat la Costineşti! Ce le-a zis prietenilor înainte: 'Dacă păţesc ceva...
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
A VENIT ORDIN direct de la poliție. Șoferii români au total INTERZIS. Se aplică până pe 9 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Articolul controversat din Newsweek despre Taylor Swift criticat de The Guardian
MediaFlux
JOE BIDEN, ÎNLOCUIT! Cine îi IA LOCUL
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!