Viorel Lis, internat de urgenţă! Fostul primar nu mai poate merge singur deloc. Oana Lis: „Să vă rugați pentru el”

Viorel Lis a fost internat într-o clinică de recuperare deoarece starea lui de sănătate s-a degradat foarte mult într-o săptămână. Oana, soţia fostului primar general, a lansat un apel la rugăciune.
Filip Stan
28 iul. 2022, 12:57
Viorel Lis, internat de urgenţă! Fostul primar nu mai poate merge singur deloc. Oana Lis:
Viorel Lis a ajuns din nou la spital

Viorel Lis este îngrijit într-o clinică de specialitate, în condițiile în care fostul primar şi-a pierdut aproape complet funcţiile locomotorii. Medicii sunt rezervaţi, însă Oana Lis speră într-o minune şi le-a cerut internauţilor să se roage pentru soţul ei.

„Viața nu e lapte și miere… decât în social media, în filme și în poveștile Disney!!!… În realitate lucrurile ni se întâmplă și cu bune și cu mai puţin bune… aşa că voiam să vă zic că de luni sunt internată într- un spital de recuperare cu Viorel, ca i s-a degradat foarte mult starea într-o săptămână.

Nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo șansă ca să se recupereze şi să nu cadă la pat, trebuia să fac asta pentru el şi, bineînțeles, am şi eu durerile mele de tratat.

Voiam să vă rog să vă rugați pentru el și să-i transmiteți un gând bun, pentru ca eu cred în energii şi dacă sunteţi aici pe pagina mea… Aveţi energie bună în suflet. Şi cu ajutorul medicilor şi asistenților de recuperare de aici, cu ce pot eu să fac şi cu susținerea voastră energetică care a mai funcționat, eu sper într-o ameliorare pentru ca calitatea vieţii contează la orice vârstă”, a scris Oana Lis pe contul său de Facebook.

Citeşte şi: Ce dorință şi-a pus Viorel Lis la împlinirea vârstei de 79 de ani. Soţia sa a acceptat: „Vreau să-și facă toate poftele!”

În luna mai, Viorel Lis a fost dus de urgență la spital, după s-a infectat cu o bacterie. Fostul edil al Capitalei s-a confruntat cu tot felul de probleme de sănătate în ultimii ani. Recent, Viorel Lis a fost diagnosticat cu o semipareză la membrele inferioare, a suferit un infarct și a fost operat, iar acum se află din nou internat în spital, după ce s-a infectat cu o bacterie. Din fericire, nu trebuie să stea prea mult timp în unitatea medicală, căci este internat doar o zi.

„În ultimul timp, Viorel a avut tot felul de simptome. Azi are o internare de o zi. A luat o bacterie, dar nu știu de unde. El în ultimul timp a tot fost prin clinici, cu piciorul… Trebuie să descoperim ce e cu această bacterie. Trebuie să facă o colonoscopie. Îi e frică, dar trebuie să o facă”, a afirmat Oana Lis la emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV, în luna mai.

Citeşte şi: Viorel Lis a ajuns din nou la spital. Anunţ dureros făcut de Oana Lis: „A luat o bacterie, dar nu știu de unde”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Insula ieftină și superbă din Grecia. Marea e mereu limpede aici, iar multe dintre plaje sunt pustii
Capital.ro
TESTARE pentru șoferii din România. NOILE REGULI se vor aplica în toată țara
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Vești bune pentru fermierii români! Aceștia vor primi mai mulți bani de la stat!
Adevarul
Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: „Cu românii nu se poate face nimic“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Un îndrăgit actor a murit subit la nici 30 de ani. Cauza decesului
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Rezultate BAC 2024. 8.000 de elevi au picat examenul. Anunţ oficial de la minister
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
NU MAI POȚI avea permis dacă nu treci testul. Anunț de la Guvern astăzi, 6 IULIE: Se face ca în toată lumea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Rassemblement National al lui Bardella, aproape de o victorie istorică în al doilea tur al alegerilor legislative franceze
MediaFlux
JOE BIDEN, ÎNLOCUIT! Cine îi IA LOCUL
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!