Virgil Ianțu a dezvăluit secretul relației de durată. Cum se înțelege cu iubita lui: „Mă face s-o iubesc tot mai tare în fiecare zi”

Virgil Ianțu a dezvăluit secretul relației de durată. Prezentatorul a fost prezent în podcastul "Acasă la Măruță", unde a abordat mai multe subiecte despre viața sa. Jurnalistul are o carieră de succes în televiziune, dar și o familie frumoasă, alături de Roxana Alexandru și fiica lor.
Alina Costache
22 mai 2023, 11:15
Virgil Ianțu a dezvăluit secretul relației de durată. Cum se înțelege cu iubita lui:
Virgil Ianțu a dezvăluit secretul relației de durată

Virgil Ianțu a dezvăluit secretul relației de durată. Jurnalistul și partenera lui nu sunt căsătoriți, deoarece actele nu au importanță pentru ei. Jurnalistul a mărturisit că are o relație foarte strânsă cu Roxana, iar felul ei de a fi l-a făcut să o iubeacă tot mai mult.

Citește și: Virgil Ianțu a izbucnit în lacrimi la emisiunea „Copiii spun…“. Cu ce l-a impresionat un copil de 7 ani: „A fost o întâlnire ce mi-a rămas în suflet”

Virgil Ianțu a dezvăluit secretul relației de durată

Cred că felul ei de a fi. Cred că ea prin lucrurile pe care le-a făcut și pentru mine, și pentru familie. Prin felul ei de a fi. Relația cu prietenii…este un om care se pune pe locul doi tot timpul. Tot timpul vorbește cu cineva pentru a ajuta. Și îi zic „Nu poți să ajuți lumea toată”.

Și dacă are vreunu o problemă de sănătate cu bunicul, ea e acolo. Și stă întruna cu toți să le rezolve problemele, să-i organizeze. E un om extrem de săritor. Câteodată îi zic că își consumă toată energia, e foarte frumos ce face, dar și somatizează ce face că o apucă nesomnul cu gândurile dacă nu e rezolvat ceva. Cu toate lucrurile din jurul ei mă face s-o iubesc tot mai tare în fiecare zi”, a spus Virgil Ianțu.

În cei douăzeci de ani, de când sunt împreună, Virgil Ianțu și Roxana nu au întâmpinat cumpene reale, ci doar diverse momente, peste care au reușit să treacă cu brio. „Cumpănă reală, nu. Am avut o perioadă când poate ieșeam mai mult, dar probabil era o perioadă normală cred, când făceam juriul la megastar, ieșeam destul de mult, apăruse Tribute, clubul, și acolo eram cu prietenii, dar din dorința de a sta cu prietenii și ieșeam cam mult din casă.

Ea niciodată nu a avut vreo scenă de gelozie, și nici nu i-am dat ocazia și nici să zică „Dar nu te duce la Tribute”, amândoi am avut libertate, ne-am acordat-o și asta ne-a apropiat. Dragostea nu trebuie făcută cu forța, relația nu trebuie făcută cu forța. Trebuie să existe dragoste reală de ambele părți”, a mai precizat Virgil Ianțu.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!